HomeViestejäKate Spreckley20.1.2022 - Palaudu ja lataudu

20.1.2022 - Palaudu ja lataudu

PALAUDU JA LATAUDU

Kirjoittanut Kate Spreckley (spirit-pathways.com)
20.1.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tämän vuoden alussa on kyse uudelleentarkastelusta, arvioinnista ja niiden radikaalien muutosten ja sisäisten transformaatioiden integroinnista, joita on tapahtunut. Tulevat energiat ovat liikuttaneet meitä syvästi sisältä ja kannustaneet meitä tutkimaan, miten sisäisen transformaation voi muuttaa ulkoiseksi todellisuudeksi tasapainoisella tavalla. Venuksen ja Merkuriuksen perääntyessä meillä on aikaa pohtia ja arvioida seuraavia askeliamme.

Kun sinusta tulee aina vain tietoisempi oman sielusi tarpeista, lähestymistapasi elämään täytyy muuttua myös. On tärkeää hidastaa ja ottaa aikaa palautua ja ladata energiasi valmisteluna siihen, mitä ikinä tämä vuosi pitääkin sisällään. Näin olet tämän ajan jälkeen ravittu, uudistunut ja valmis siihen, mitä tulee seuraavaksi. Ole tietoinen, että elämäsi muoto muuttuu, ja sinulla täytyy olla käytäntöjä ja työkaluja, jotka antavat voimia sinulle tulevina kuukausina ja vuosina.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >