HomeViestejäKate Spreckley12.1.2022 - Uutta ymmärrystä itsestäsi

12.1.2022 - Uutta ymmärrystä itsestäsi

UUTTA YMMÄRRYSTÄ ITSESTÄSI

Kirjoittanut Kate Spreckley (spirit-pathways.com)
12.1.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Parin viime vuoden aikana maailma on käännetty ylösalaisin, mikä on antanut meille tilaisuuden yksinkertaistaa, hidastaa ja sallia sen ydinolemuksen, kuka olemme, tulla todella esiin. Sen tuloksena meitä on kannustettu riisumaan kaikki sosiaaliset rajoitukset, kulttuurinen yhdenmukaisuus ja uskomukset, jotka rajoittavat sielumme täyttä ilmaisua maailmassa. Illuusiot ovat hävinneet ja häviävät edelleen, paljastaen, miten tärkeää meidän on vahvistaa yhteyttämme sieluun ja käyttää tuota voimaa käyttöjärjestelmänä elämässämme.

Tällä hetkellä tulevat energiat laajentavat tietoisuuttasi niistä asioista sisälläsi ja elämässäsi, jotka täytyy muuttaa. Syvempiä oivalluksia tulee pintaan, ja kun opit luottamaan intuitioosi, sinua opastetaan sitä kohti, mikä on nyt tarpeellista. Tarkkaile, mitä tapahtuu, ilman tarvetta ryhtyä mihinkään toimeen nyt. Ole tietoinen, että uutta ymmärrystä itsestäsi tulee esiin ja juurtuu. Kehitä sisäistä hiljaisuutta, ja arvioi tuosta paikasta tilannettasi.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >