HomeViestejäKate Spreckley20.12.2021 - Mene pelottomasti eteenpäin

20.12.2021 - Mene pelottomasti eteenpäin

MENE PELOTTOMASTI ETEENPÄIN

Kirjoittanut Kate Spreckley (spirit-pathways.com)
20.12.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

On ollut eeppinen matka tähän saakka, kun spiraalina kulkevat luomisenergiat ovat valmistelleet meitä tähän voimalliseen hetkeen. Tämän viikon täysikuun myötä olemme saavuttaneet uudestisyntymän viime vaiheet ja seisomme nyt uuden aikakauden partaalla. Huominen päivänseisaus on uudestisyntymähetkemme, jolloin astumme täysin sielumme äärettömyyteen ja aloitamme uuden matkan. On uskomattoman jännittävää aikaa, jolloin meidät laitetaan tukevasti uudelle polulle.

Tämä viikko merkitsee tärkeää vaihetta matkallasi, jolloin sielusi voima palautetaan ja sitä laajennetaan ihmismuodossasi. Sinua yllytetään yhdistymään syvemmälle intuitiivisuuteesi, mikä auttaa sinua mukautumaan ja integroimaan kaiken, mitä tapahtuu. Ole tietoinen, että uuden elämän ja uuden alun mahdollisuus toteutuu, ja näin tämä on sinulle aikaa lopultakin vapautua menneisyydestä, luottaa sieluusi ja mennä pelottomasti eteenpäin.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >