HomeViestejäKate Spreckley15.12.2021 - Hyväksy, missä olet

15.12.2021 - Hyväksy, missä olet

HYVÄKSY, MISSÄ OLET

Kirjoittanut Kate Spreckley (spirit-pathways.com)
15.12.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kun olemme evoluutiomme tässä kohdassa, aloitamme uuden syklin, uuden matkan, joka tuo vallitsevat luomisvoimat tasapainoon. Tämä feminiini- ja maskuliinienergioiden tasapainottuminen sallii sydämemme, kehomme, mielemme ja henkemme yhdistyä sieluun ja synnyttää uuden elämämme piirustuksen. Tämä on energeettinen piirustus, joka paljastaa sen uuden elämän ja uuden todellisuuden, jonka olemme täällä kanssaluomassa.

Tällä hetkellä saatat olla erityksen levoton ja fokusoitumaton, kun tulevat energiat saattavat kaikki olemuksesi aspektit harmoniaan ja tasapainoon. Tämä on tärkeää aikaa, jolloin integroit viisauden, päivitykset ja muutokset, joita olet kokenut tähän saakka. Hyväksy, missä olet, ja tunnusta, että tämä on aikaa yksinkertaistaa ja valmistautua matkasi seuraavaan vaiheeseen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >