HomeViestejäShaumbra-lehtiHuhtikuu 2020 - Sharon Lyn Shepard - Ihmiskunta herää koronaviruksen myötä

Huhtikuu 2020 - Sharon Lyn Shepard - Ihmiskunta herää koronaviruksen myötä

IHMISKUNTA HERÄÄ KORONAVIRUKSEN MYÖTÄ
 
Kirjoittanut Sharon Lyn Shepard (www.crimsoncircle.com)
Huhtikuun 2020 Shaumbra-lehdestä
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Viime yönä unessa minulle näytettiin malli koronaviruksesta ja kaikesta sen juonittelusta. Entisenä lääketieteen opiskelijana minua kiehtoi näkemäni. Tarkkailtuani viruksen rakennetta ja sen tapaa toimia, en ole yllättynyt, että tiedeyhteisö on ymmällään eikä pysty kehittämään rokotetta. Ja jos joku väittää kehittäneensä, se on vain väliaikainen ratkaisu, koska virus muuttaa jatkuvasti muotoaan ennenkuulumatonta vauhtia. Tämä virus on muuttanut muotoa jo useita kertoja vastauksena ihmiskunnan kollektiivitietoisuuteen ja ihmisten tapaan reagoida siihen. Ihmisen DNA:han on tehty jo sarja päivityksiä. Tämä on(salaista) informaatiota äskettäin ladatuista koodeista, joita jotkut ihmiset ovat kokeneet tietoisesti viime aikoina. Lopputulos on täysin uusi ihmislaji.
 
Suuremmassa kuvassa tämä heräämisaalto on ihmisten kollektiivipäätös, joka on tehty, koska olemme saavuttaneet käännekohdan evoluutiossamme. Virus on tulosta päivitetystä DNA:sta, ja sen tehtävä on puhdistaa vanhoja myrkkyä ja vanhaa ohjelmointia fyysisestä kehosta. Sitä voi verrata ylösnousemusflunssaan, jota moni valotyöntekijä on kokenut heräämisen aikana. Sen ei ole tarkoitus tappaa. Ne jotka kuolevat, ovat päättäneet lähteä planeetalta, koska he eivät halua osallistua uuteen Maahan, joka kehittyy erittäin nopeasti. Koska siitä on tullut pandemia, se vaikuttaa kaikkiin planeetalla. Ja sitten kun sen työ on tehty, se häviää yhtä nopeasti, kuin se ilmestyikin.
 
Koska kaikkien on tarvinnut vetäytyä tuntemastamme elämästä, tapahtuu kollektiivista koteloitumista, hyvin saamaan tapaan kuin toukat (jotka ovat kyltymättömiä kuluttajia) muuttuvat perhosiksi (jotka lentävät vapaasti todellisen elämän myötä). Sitten kun ilmestymme esiin ja osallistumme taas, monet entisistä yhteiskunnallisista perusrakenteistamme on romahtanut, koska ne eivät enää palvele nykypäivän ihmistä. Tarvitaan uusia mahdollisuuksia ja uusia kekseliäitä ideoita korvamaan ne. Kenties sinä vietät aikaasi luoden uutta tässä pakollisessa "fyysisen etäisyyden" kotelossa.
 
Tänä aamuna tunnen kunnioittavaa ihmetystä. En usko, että kukaan meistä olisi voinut nähdä ennalta tämän tulevan, koska se on ilmaantunut hyvin nopeasti. Monet valotyöntekijät ajattelivat, että valoaalto nielaisisi planeetan ja kaikki heräisivät autuudessa. Tällainen ei oma heräämismatkamme ole kuitenkaan ollut, kuten jokainen sen läpikäynyt todistaa. Sen sijaan se on ollut sarja "sielun pimeitä öitä", mitä ihmiskollektiivi kokee nyt tässä pandemiassa, kukin omalla ainutlaatuisella tavallaan.
 
Onneksi on ihmisryhmä, joka on jo käynyt läpi tämän prosessin ja pystyy ylläpitämään tyyneyden ja myötätunnon tietoisuutta, planeetan yli pyyhkäisevän pelon keskellä. Meitä on myös siunattu monilla, jotka palvelevat terveydenhuollossa, niillä pitävät huolta tarpeessa olevista, kun kaikki on suljettu, ja niillä jotka kuljettavat ruokaa ja muita välttämättömyystarvikkeita. On myös monia, jotka paljastavat kaikkia niitä siunauksia, joita tapahtuu ympäri planeettaa tänä aikana, mikä auttaa pitämään moraalimme korkeana ja sydämemme avoimena.
 
Bravo ja rakkaudellista kiitollisuutta kaikille, jotka ovat palveluksessa, jokainen omalla ainutlaatuisella tavallaan, ja ylläpitävät näin paljon helppoutta ja sujuvuutta tänä myllerryksen aikana. Kunnioitan teitä ja kumarran armollisuudellenne, sillä TEILLÄ on todelliset kruunut tänä ihmiskunnan otollisena transformaatioaikana.
 
(Huom. corona merkitsee "kruunu")
 
******
 
Sharon Lyn Shepard on nykypäivän mystikko, visionääri, unikutoja, melodian tekijä ja sanamaestro. Hän puhuu paikasta, joka on ihmismielen rajoitusten ulkopuolella, sytyttää intohimomme ja antaa pilkahduksia löytää oman sieluviisautemme. Sharon asuu metsässä saarella Washingtonin osavaltiossa, USA:ssa. Siellä hän nauttii kirjoittamisesta, harpun soittamisesta, puutarhassa puuhailusta ja leikkimisestä luonnon deevojen kanssa. Häneen voi ottaa yhteyttä nettisivujen kautta sharonlynshepard.com.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >