HomeViestejäShaumbra-lehtiToukokuu 2024 - Alla Shvarts - Odotuksia ruumiillistettuun viisauteen

Toukokuu 2024 - Alla Shvarts - Odotuksia ruumiillistettuun viisauteen

ODOTUKSISTA RUUMIILLISTETTUUN VIISAUTEEN

Kirjoittanut Alla Shvarts (www.crimsoncircle.com)
Toukokuun 2024 Shaumbra-lehdestä
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Siitä on tovi, kun katsoin taaksepäin aikaa, jolloin matkani alkoi, ja miten kaikki se, mitä minulle tapahtui ennen heräämistä, muokkasi persoonallisuuttani ja identiteettiäni. Ottaen huomioon, että herääminen tapahtui yli 40-vuotiaana, persoonallisuuteni oli jo täysin valmis, ja sitä piti paikoillaan suuri määrä tiiliä ja laastia. Yksi merkittävimpiä tekijöitä jotka vaikuttivat käyttäytymiseeni ja perspektiiveihini, olivat odotukset. Tämä tekijä muovasi minua, loi rajoja ympärilleni ja asetti standardit, joita vasten minun oli mitattava itseäni. Aina kun halusin muuttaa jotain, odotukset vetivät minut takaisin. Hurjan itsenäinen persoonani taisteli niitä vastaan kostonhimoisesti, mutta ilman menestystä.

Koko elämäni ajan oli täytettäviä odotuksia. Perheeni odotti minun olevan hyvä tytär ja tekevän heidät ylpeäksi itsestäni. Aviomieheni odotti minun olevan hyvä vaimo ja hyvä äiti. Ja tietysti olivat omat odotukseni olla parhaista paras. Nämä odotukset ohjasivat elämääni, koulutustani ja uraani, ja toivat minut Mustanmeren mailta vapauden maille, Yhdysvaltoihin. Minulla oli amerikkalainen unelma tehdä kovasti työtä, tehdä paljon rahaa, jäädä eläkkeelle ja matkustaa ympäri maailmaa mieheni kanssa.

Ja sitten tuli karu herääminen. Mieheni sairastui.

Olin niin päättäväinen hänen auttamisessaan, että aloin etsiä perinteisiä hoitoja, epäsovinnaisia hoitoja ja myös tukea uskonnosta (vaikken ole yhtään uskonnollinen). Ehdota jotain, ja olen kokeillut sitä. Jossain tämän etsinnän aikana päädyimme Brasiliaan ja yhteen niistä paikoista, joissa tehdään ”henkikirurgiaa”, ja siellä kaikki alkoi.

Mieheni ei reagoinut mihinkään hoitoon tai henkikirurgiaan, mutta minussa oli tapahtunut muutos. Aloin lukea esoteerisia kirjoja, osallistua henkisiin seminaareihin, shamaanipiireihin ja kaikkeen muuhun, mitä saatoin löytää henkisyydestä.

Olin herännyt, olin hurmiossa, ja samaan aikaan tunsin, että minussa oli jotain vikaa, koska kaikki kertoivat erikoisia tarinoita, kun taas minä en tuntenut mitään eikä minulla ollut kokemuksia, jotka olisivat todistaneet, että olin henkinen. Kävin läpi kaikki ne heräämismatkan vaiheet, jotka Adamus kuvaa hyvin ytimekkäästi Master Codessa.

Löysin Crimson Circlen 2008 ja minusta tuli osa shaumbra-yhteisöä 2009. Kuuntelin kaikki shoudit, osallistuin kaikkiin työpajoihin ja ostin kaikki tuotteet. Minulla oli pari ”henkistä kokemusta” siellä täällä, mutta ei mitään, mikä olisi ollut edes lähellä niitä tarinoita, joita muut ihmiset kertoivat. He puhuivat näyistä, elämää muuttavista kohtaamisista Saint-Germainin, Kuthumin ja Tobiaksen kanssa. Minulla ei ollut melkein mitään.

Kuulin kuitenkin ylisieluni nimen, kiitos Adamuksen, ja mestari-itseni nimen, kiitos Kuthumin, mutta siinä se oli. Minulla oli joitain unia, pieniä kurkistuksia muihin todellisuuksiin, mutta ei mitään vastaavaa, mitä muut ihmiset kuvasivat Crimson Circlen tapahtumien aikana.

Kehitin keho-ongelmia ja kroonisia sairauksia, ja aloin myös ottaa lääkkeitä, koska kehoni tarvitsi niitä pysyäkseen hengissä.

Odotin Suurta paljastusta kesällä 2020, jolloin Adamus sanoi suuren ryhmän shaumbroja tulevan Oivallukseen. Mitään ei tapahtunut. Olin niin ärsyyntynyt, että sitä oli vaikea kuvata. Periaatteessa räjähdin kiroillen.

Toivoin Suurta muutosta Taivaan ristin jälkeen. Mitään ei tapahtunut. Tällä kertaa en ollut kuitenkaan ärsyyntynyt, koska suuren ”turhautumisräjähdykseni” jälkeen 2020, olin luopunut odotuksistani enkä siksi ollut pettynyt. Ei odotuksia – ei räjähdyksiä.

Sitten tuli Love 2.0 (= rakkaus 2.0). Taaskaan ei odotuksia mistään suuresta transformaatiosta, mutta tunsin lämpöä, ystävällisyyttä ja rakkautta tulevan Adamukselta, ja joko olemukseni reagoi siihen. Tähän päivään saakka olen kuunnellut nuo sessiot melkein viikoittain, ja joka kerta se tekee minulle jotain, mitä en pysty kuvaamaan sanoin.

Sen oivallan tänä päivänä, että olen täysin eri ihminen, kuin olin jopa vuosi sitten. En osaa paikantaa, miten ja milloin se tapahtui, koska se on ollut asteittainen prosessi. Mutta jotenkin kaikki odotukset, joita ihmisitselläni oli, ovat lähteneet täysin. Ja tämä on muuttanut kaiken.

Miten voin kuvata kokemustani tänä päivänä? Rakastan itseäni niin syvästi, ettei sitä voi selittää sanoin. Luotan itseeni täysin, eikä kukaan voisi sanoa mitään, mikä saisi minut epäilemään itseäni tai ajattelemaan, että olen väärässä. Minulla on hyvin analyyttiset aivot ja looginen mieli, mikä auttaa minua tekemään päivittäisen elämän päätöksiä, mutta tämä ei enää ole syvän kokemisen tiellä. Tiedän, että fyysinen kehoni ja valokehoni ovat sulautumassa yhteen ja toivon, että minulla olisi laite, joka voisi mitata tämän integroitumisen, mutta voin vain luottaa siihen, mitä tunnen.

Olen ruumiillistunut mestari ja suunnittelen pysyä maan päällä monta vuotta.

Ja tässäkään tietämisessä ei ole odotuksia, millaista tämä ruumiillistunut mestaruus on. Menen vain virran mukana, itserakkauteni ja luottamukseni opastamana, ja nautin joka hetkestä.

Tuo odotustarina on vain yksi lisämuistutus itselleni olla rakentamatta esteitä, rajoja ja muureja. Ei enää esteitä ylitettävänä, ennen kuin olen ”siinä”. Ei enää rajoja pitämässä minua erossa Itsestäni. Ei enää muureja, joiden läpi minun täytyy murtautua, pysyen kiireisenä taas yhden häiriötekijän myötä. Olen nyt liian viisas kaikkeen tuohon hölynpölyyn.

Tätä kai Adamus on yrittänyt kertoa meille vuosikymmeniä, mutta en vain tajunnut sitä … kunnes tajusin.

***

Alla syntyi ja kasvoi entisessä Neuvostoliitossa, Ukrainan tasavallassa. Alle 30-vuotiaana hän muutti Yhdysvaltoihin perheensä kanssa ja työskenteli tietotekniikka-alalla – tyypillinen uranainen siihen päivään saakka, kun hänen aviomiehensä sairastui.

Alla sanoo: ”Se oli täydellinen muutoshetki minulle. Lakkasin ajattelemasta uraani ja omistauduin täysin auttamaan miestäni. Matkan varrella heräsin ja kävin läpi prosessin, joka on tyypillinen kokemus monille shaumbroille. Se alkoi monilla iloisilla paljastuksilla, joita seurasi suru ja ”sielun pimeä yö”.”

Hän on nyt osa Crimson Circlen yhteisöä, jatkaa työskentelyä tietotekniikassa ja elää ruumiillistuneen mestarin hiljaista elämää. Allaan saa yhteyden sähköpostilla.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
 

Next >