HomeViestejäJerry SweetenJoulukuu 2021 - Pääpannat ja säädinmoduulit

Joulukuu 2021 - Pääpannat ja säädinmoduulit

PÄÄPANNAT JA SÄÄDINMODUULIT

Kirjoittanut Jerry Sweeten (www.crimsoncircle.com)
Joulukuun 2021 Shaumbra-lehdestä
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tämä artikkeli on osittain vastaus Jean Tinderin viestiin ruuasta ja kehosta tämän lehden marraskuun numerossa. Mutta tämä artikkeli on yhteydessä myös FM:n viestiin Time of Merlinissä.

Olin kiitollinen Jeanin viestistä, koska minusta hän tuntui puhuvan suoraan minulle. Ruokakäyttäytymiselläni on ollut monia vaikutuksia. Hänen tapaansa minulla on ollut muistoja entisten elämien nälkiintymisestä ja paastoamisesta uskonnollisen puhtauden vuoksi. Lapsuudessani oli paljon ruokahäpeää ja -syyllisyyttä, joka liittyi kehokuvaan ja huonoon itsetuntoon.

Olen karistanut paljon syyllisyys-, häpeä- ja itsetunto/itsearvostusongelmia. Olen alkanut rakastaa itseäni tavalla, mitä en olisi koskaan voinut kuvitella. Mutta on syömistapoja, jotka ovat edelleen kummallisesti epätasapainossa. Olen kokeillut monia uusia tapoja. Monet erilaiset ruokavaliot, liikuntaohjelmat ja affirmaatiot näyttivät toimivan jonkin aikaa, mutta sitten lankesin takaisin vanhoihin kaavoihin.

Vaikka tämä tai tuo "korjaus" näytti toimivan jonkin aikaa, "hämähäkkivaistoni" kihelmöi jatkuvasti, että oli jokin perustavanlaatuisempi ongelma, joka minulta meni ohi.

Tunne taustalla olevien mallien yleisvapautumisesta alkaa lipua esiin ja saada huomioni. Ruoka/kehotavat ovat vain jokin syvemmän vapautusjuonten paikanpitäjä. Saan tunteen, että nuo korjaukset todella toimivat jonkin aikaa, mutta sitten tuhosin ne ja loin uusia. Uudestaan ja uudestaan. Tunnen eräänlaisen suljetun järjestelmän, tavallaan biokuvun, suljetun ekosysteemin, jossa jonkin täytyy kuolla, jonkin uuden kasvamiseksi. Jatkoin toimintaa tässä suljetussa järjestelmässä ja loin tapoja raivata ja muuttaa taustalla olevaa mallia, ja sitten tuhosin ne, jotta voin jalostaa ja luoda uusia tapoja. Mutta tunnen, että alkaa tulla esiin selkeyttä tästä ilmeisen suljetusta järjestelmästä.

Hyvin samaan tapaan kuin Platonin Valtiossa, jossa itseä rajoittavat mallit ovat kuin varjoja luolan seinällä, uudet korjaukseni ovat osittain kuin uusi varjosarja, jotka eivät muuta mitään. Tässä täytyy tapahtua jokin yleismuutos, jotta pääsee ulos luolasta.

Sitten kuuntelin uudestaan FM:n kuvauksen Atlantiksen pääpannan energeettisestä jäämästä. Ja "yleis"tunteeni on kuin se ilmapalloesimerkki, jonka FM antoi Merlin-tapahtumassa, kun hän puhui suljetun ympäristön luomisesta ja tuhoamisesta. Tuo ilmapallo ei laajene. Lamppu syttyi sisälläni. Se mitä hän kuvaa, on tämä suljettu ekokupla/luola, jonka olin tuntenut. Voimat jotka estävät ilmapalloa laajentumasta, ovat energeettinen jäänne itserajoittimesta. Kyse ei ole vain itserajoittimesta, vaan jostain mikä sulkee sielun kommunikoinnin/virran.

Mekaanisissa tai sähköisissä järjestelmissä tätä rajoitinta kutsutaan "säädinmoduuliksi" (governor module). Esimerkiksi moottorissa säädinmoduuli estää järjestelmien ylikierrokset, jotka johtavat hajoamiseen. Muuttoautossa se rajoittaa ajoneuvon nopeutta. Sähköjärjestelmässä se pitää järjestelmän suunnitelluissa toimintarajoissa. Samalla tavalla pääpantaenergiat luovat itseä rajoittavia malleja. Se on linjassa alkukantaisten ihmisaivojen selviytymisvaistojen kanssa. Siis jollain tavoin meidät on johdotettu jatkamaan "normaalia" rajoittamistapaa, koska se on linjassa selviytymisohjeen kanssa. (Se rajoittaa myös muutosta, mikä on toinen hyvin inhimillinen asia.)

Vaikka olen kiitollinen FM-lähetyksistä, jotka tulevat muistuttamaan meitä kyvystämme yhdistyä täysin jumaluuteemme, on loppujen lopuksi meidän tehtävämme aloittaa tuo muutos. Ja minulla on ollut hetkiä, jolloin olen astunut jyrkänteeltä tuntemattomaan ja ollut täysin sieluvirrassani, mutta sitten löydän itseni taas tuolta kallionkielekkeeltä.

Luin juuri Martha Wellsin kirjasarjan The Murderbot Diaries (= murhabotin päiväkirjat). Näissä kirjoissa olemme ihmis-tekoälyrakenteisen mielen sisällä. Tämäntyyppisiä rakennelmia vuokrataan turvayksikköinä, pitämään ihmiset turvassa. Ne nähdään laitteina koneiden kehittyneessä maailmassa, mutta niitä myös pelätään niiden hurjapäisyyden vuoksi. Niillä on kloonattua ihmiskudosta ja -hermostoa, mutta ne ovat myös korkealle kehittyneitä ajattelevia koneita. Ne ovat vahva ja nopea sekoitus ihmisestä ja koneistetusta tekoälystä, itsetietoisuudella ja tunteilla varustettuna. Ja niillä on ohjelmoitu säädinmoduuli, jolla ne ovat vuokraajaihmisen komennossa. Säädinmoduuli estää myös näitä rakennelmia (nimeltään turvayksikkö) ilmaisemasta ajatuksiaan tai tunteitaan. Jos ne eivät tottele vuokraajiaan, säädinmoduuli rankaisee niitä tai käynnistää jopa itsetuhoketjun.

Marthan tarinoissa tämä kyseinen rakennelma kutsuu itseään Murderbotiksi (= murhabotti), vaikka se on kaikkea muuta. Tällä hahmolla on pahankurinen, kuiva ja ironinen huumori, jota se ei uskalla jakaa ihmistensä kanssa (mutta lukija pääsee käsiksi kaikkeen tähän huumoriin). Normaalisti, jos se jakaisi tunteensa ja huumorinsa, säädinmoduuli rankaisisi ja rajoittaisi sitä. Mutta tällä tekoälyturvayksiköllä on salaisuus.

Murderbot on kirjoittanut koodia ja hakkeroinut säädinmoduulinsa. Se on ohjelmoinut itsensä uudelleen välttääkseen itseä rajoittavat vaikutukset kytkemällä pois päältä säädinmoduulinsa. Siitä on tullut itsetietoinen rakennelma, jolla on sekä tunteita että selittämätön kyky välittää ihmisistään. Se on hyvin käytännöllinen piraatti, joka ei mukaudu "normaaliin", erityisesti jos siinä mitä pidetään normaalina, ei ole tolkkua sen mielestä. Hyvin shaumbrojen tapaan, sillä on matala aitansa, jonka takaa se katselee ympäröivää maailmaa. Lopulta ihmiset alkavat epäillä jotain, koska Murderbotin käyttäytyminen ei noudata normaalia, itseä rajoittavaa kaavaa, ja siitä alkaa hauskanpito!

Nämä pääpannan energiaketjut joita FM kuvasi, ovat hyvin samanlaisia kuin säädinmoduuli näissä tarinoissa. Olen tuntenut fyysisen pääni energiamallit vuosia. Olen yrittänyt "korjata" pääni fyysistä kireyttä ja tiedän, että sillä on jotain tekemistä laajemman yleismallin vapauttamisen kanssa. Ilmapallo joka ei laajene, vain ajoittainen sieluyhteys. Tämä on ahaa-elämys minulle. Tieto josta tulee osa halukkuutta osallistua maailmaan ilman tuollaista säädinmoduulia. Tieto josta tulee osa tietoisuuttani, että kykenen hakkeroimaan oman säädinmoduulini.

Samaistun hyvin paljon Murderbot-hahmoon näissä tarinoissa. Se näyttää ihmiseltä, mutta se on purkanut yhteytensä massatietoisuuteen. Se on vapaa tekemään, mitä lystää, koska sen ei enää tarvitse noudattaa kenenkään muun ohjeita kuin omiaan. Ulkopuolisten ohjeiden puutuessa menettää suuntavaistonsa, mikä tuo mieleen hämmennykseni, kun lopetan ihmisten miellyttämisen. Se pitää enemmän yksinolemisesta, eikä sen ole mukava olla tekemisissä useimpien ihmisten kanssa. Sen huumorintajua ilmaistaan hienovaraisesti, kun se opettelee, miten suhtaudutaan/samaistutaan humanismiin, eikä se ole siinä aina kovin hyvä. Siis samaistutaan ihmisiin. Joo, tajuan tuonkin osan.

Tämän uuden tietoisuuden kiperä osa on, miten puran nuo Atlantiksen pääpantojen energiamallit, ja se on oikeastaan tämän viestin ydin. Kuuntelin useita kertoja tarkkaan FM:n viestin ja etsin vinkkejä, miten viritytään siihen lähetykseen, joka tulee noilta rajan taakse siirtyneiltä shaumbroilta. On hyvin selvää, että se ei ole tekemistä, vaan ei-tekemistä.

Minulle tulee sarja kuvia. Niitä tulee pikkutunneilla ennen aamunkoittoa, joka on minulle tehokkainta aikaa tuntea energialiike kehossani. Mieleni on hyvin hiljaa, kuten myös maailma ympärilläni. Yleisin kuva on paksu letti. Ikään kuin kaikki hiukset päässäni olisi sidottu monimutkaiseksi letiksi.

Kun hengitän, kehoni rentoutuu vielä lisää, mikä luo vastaanottavan tilan sieluenergialleni. Huomaan tuon energian ensin keskellä ylävartaloa, ja sitten se leviää ympäri kehoa. Jatkan vain sen hengittämistä sisään. Melko pian saan tunteen kietoutumisesta lämpimään peittoon, joka on otettu juuri kuivausrummusta. Ihmeellinen energiakotelo. Kun imeydyn tähän energiatilaan, kuva letistä palaa mieleeni. Huomaan, että energia imeytyy ja leviää täysin tuohon lettiin. Näkemäni väri on tavallisesti vihreä. Letti "kastellaan" tällä energialla, mikä ei eroa siitä, mitä tapahtuisi vesisaavissa. Ja sallin vain tuon kuvan olla siinä, ilman tarvetta tehdä mitään. Joskus mieleni heittää väliin jonkin ajatuksen letin avaamisesta, mutta sieluni taputtaa mieltä lempeästi päähän äärettömän kärsivällisenä. "Ei nyt" on vastaus tuollaisiin ajatuksiin.  

Tämä kuva letistä tulee säännöllisesti takaisin. Ei joka yö, mutta usein. Jatkan sieluenergian kutsumista leviämään tuohon lettiin. Huomaan, että letti muuttuu ja vaikuttaa vähemmän mutkikkaalta, kun viikot kuluvat. Olen kysynyt sisäiseltä viisaudeltani tästä ja saan viestin, että minulla nämä energiamallit pitää purkaa lempeästi ajan kuluessa. Kudelma on jotenkin kietoutunut mieleni toimintarakenteeseen, ja purkaminen täytyy tehdä tasaisesti ja hienovaraisesti ajan kuluessa, jotta mieleni integroi energiamuutokset. Turvaudun sielun viisauteen näiden muutosten tekemisessä, ja minusta on helppoa luottaa tähän jatkuvaan siirtymään. Olen huomannut, että myös kireys fyysisessä päässäni muuttuu hienovaraisesti.

Tapahtuu paljon sellaista, mitä mieleni ei ymmärrä. Luotan siihen, että sielun viisaus hakkeroi jatkuvasti pääpantani energiajäämien säädinmoduulia. Saan tämän prosessin myötä uuden tunteen, miten sielu kommunikoi kanssani. (Ja kyllä, tiedän, että se ON minä, mutta tarkoitan kävelevää minua.) Osallistuminen hakkerointiin sekä sielun kutsuminen luomaan ja viemään koodeja energiamalleihin on päätös, valinta. Se on valinta, joka muodostaa uudelleen kauan sitten kadotetun yhteyden siihen jumaluuteen, joka olen.

On todiste, että sisäinen yleismuutos on alkanut. Tämä on hyvin jännittävää minulle, koska se ei ole ihmisitseni ponnistelun tulosta. Tämä todiste ilmenee muutoksina sisäisessä dialogissani ruokaan liittyen. Olen käyttänyt ruokaa stressaavissa tilanteissa lohduttamaan itseäni. Mutta ennen tuossa sisäisessä dialogissa on ollut myös kriittisiä ääniä. Kaksinaisuus jota ei voi ratkaista ajattelemalla, mutta se on ollut osa jatkuvaa sisäistä draamaa. Tähän saakka. Olen huomannut, että tässä sisäisessä keskustelussa on uusi ääni. Tämä uusi ääni laittaa käsivartensa sen osani hartioiden ympärille, joka haluaa syödä lohturuokaa. Tämä uusi ääni sanoo: "Se on upea idea" ja vetää minut halaukseen. Huomaan, että tällä uudella äänellä on toinen käsivartensa kriitikon ympärillä, ja se antaa sillekin halauksen. Ja tunnen, että tämä uusi sielukas ääni on sisälläni ilman tarvetta tehdä mitään. Tunnen helpotuksen huuhtoutuvan ylitseni, sillä yhteys jumaluuteeni integroituu kävelevään ihmisminuun. Huomaan, että tämä on muutos siitä, mikä ei ole toiminut, siihen mitä minusta on tulossa.

Muutokset joita kuvaan tässä, ovat hienovaraisia ja tapahtuvat ajan kuluessa. Ihmiseni oppii olemaan kärsivällinen siinä, miten muutokset integroituvat. Hän pitää siitä, miltä sieluenergia tuntuu sisällä. Kommunikointia joka tuntuu enemmän yhteydeltä. Tämä pääpantaenergioiden hakkerointi on jatkuvaa. Olen kiitollinen FM:n ja niiden shaumbrojen kommunikoinnista, jotka osallistuvat näihin jatkuviin lähetyksiin. Minun mielestäni on erittäin hyödyllistä saada sanoja, jotka resonoivat kokemieni energiamuutosten kanssa.

Vaikka evoluutiossamme on yhteisiä teemoja, jokainen meistä on ainutlaatuinen kommunikoinnissaan sielunsa viisauden kanssa. Tämä viisaus on valtavan laajaa. Ei ole mitään sellaista, mitä ihminen kokee – mukaan luettuna pääpantarajoitukset – mitä ei voi ratkaista avautumalla energeettiselle yhteydelle sielun kanssa. Toivon, että nämä sanat resonoivat kanssasi ja inspiroivat omaa yhteyttäsi.

–––––––––––––

Jerry Sweetenillä on oppiarvo koneenrakennuksessa ja filosofiassa. Tällä hetkellä hän pyörittää pientä terveydenhoitoalan valmistusyritystä Shenandoah-laaksossa Virginiassa ja pitää energiasessioita. Hän rakastaa olla luonnossa ja nauttii kirjoittamisesta ja vesivärimaalauksesta. Jerryyn voi ottaa yhteyttä sähköpostilla, Instagramissa tai Facebookissa.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >