HomeViestejäDaniel Scranton1.12.2022 - Joulukuun 2022 energiat

1.12.2022 - Joulukuun 2022 energiat

JOULUKUUN 2022 ENERGIAT

Arcturuslaista 9D-neuvostoa kanavoinut Daniel Scranton (danielscranton.com)
1.12.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tervehdys. Olemme Arcturuslainen neuvosto. Meille on ilo yhdistyä teidän kaikkien kanssa.

Olemme yksinkertaisesti ilahtuneita voidessamme olla osa matkaanne siellä maan päällä, ja olemme hyvin onnellisia antaessamme teille tämän raportin joulukuun 2022 energioista. Tällä hetkellä siellä maan päällä kysellään paljon, ja tuo kyseleminen liittyy suureen muutokseen. Ihmiset haluavat nähdä kvanttihyppyjä kokemuksessaan itsestä, yhteisöstä ja maailmasta laajemmin. Siksi energiat joita joulukuussa annetaan, auttavat jokaista yksilöä tekemään sen kvanttihypyn tai ne kvanttihypyt, joita hän haluaa tehdä ja nähdä maailmassa ympärillään.

Olette laahustaneet melko pitkään eteenpäin kuin kilpikonna, ja olette valmiita tekemään suurempia hyppyjä eteenpäin kuin koskaan ennen. Me tiedämme tämän, oppaanne tietävät tämän, ja korkeimmat itsenne tietävät tämän, ja teemme kaikki yhteistyötä. Universumin kaikkien auttajien fokus on Maassa tällä hetkellä, ja erityisesti teissä, jotka pystytte oikeasti saamaan aikaan suuren muutoksen, teissä jotka pystytte tekemään tuon kvanttihypyn eteenpäin. Voitte tehdä sen pienellä avustuksella, ja teille on tulossa paljon apua.

Teitä auttavat 12-12-portaali, päivänseisaustapahtuma ja Kristus-tietoisuuden uudestisyntymä joulupäivänä. Teitä auttavat kaikki ne energiat, joita on tullut ja joita vahvistetaan vuoden 2022 loppua kohti suurella rakkaudella, rauhalla ja ilolla niiden ihmisten sydämissä, jotka ovat avoimia noille energioille.

Näiden tekemienne kvanttihyppyjen tuloksena inspiroitte muita, ja näytätte muille tietä. Annatte malleja, suunnitelmia/piirustuksia muiden seurattavaksi. Te jotka olette hereillä ja joilla on suurempi todennäköisyys harmonisoitua haluamanne kvanttihypyn kanssa, olette täydellisiä johtamaan muita, näyttämään muille tietä. On aina ollut tie ja tulee aina olemaan tien, mutta kaikki eivät pysty muuttuman niin nopeasti, että ne näkisivät valtavan eron elämässään tai maailmassa.

Nyt tässä joulukuussa olette valmiita kokemaan nuo muutokset, ja olette valmiita tekemään ne sisältä käsin niiden energioiden avulla, joita teille annetaan tällä hetkellä. Uneksikaa suuria, etsikää polkua, joka johtaa tuon kvanttihypyn tekemiseen, ja tietäkää, että ympärillänne on monia muita, jotka tekevät samaa ja viitoittavat tietä teille ja niille valtaville muutoksille, joita haluatte nähdä ja kokea elämässänne.

Olemme Arcturuslainen neuvosto, ja olemme nauttineet yhdistymisestä kanssanne.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >