HomeViestejäDaniel Scranton24.10.2022 - Miten pääsee kaiken negatiivisen ohi

24.10.2022 - Miten pääsee kaiken negatiivisen ohi

MITEN PÄÄSEE KAIKEN NEGATIIVISEN OHI

Arcturuslaista 9D-neuvostoa kanavoinut Daniel Scranton (danielscranton.com)
24.10.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tervehdys, olemme Arcturuslainen neuvosto. Meille on ilo olla yhteydessä teidän kaikkien kanssa.

Katsomme aina positiivisia asioita, kun kyse on ihmiskunnasta ja henkisestä evoluutiostanne, ja se sallii meidän olla positiivinen voima elämässänne. Jos näyttäisimme kohdevaloa siihen, mitä negatiivista siellä maan päällä tapahtuu, vetäisimme vain värähtelyänne ja energiaanne alaspäin. Saisimme teidät fokusoitumaan negatiivisiin asioihin elämässänne, ja alkaisitte nähdä negatiivisina asiat, jotka eivät sitä ole. Toisin sanoen, ihmisillä jotka ovat heränneet henkisesti, on erittäin avoin mieli, ja kun mielenne on avoin, voitte päästää paljon sisään. Osa siitä mitä päästätte sisään, on erittäin hyvää, erittäin voimaannuttavaa ja erittäin elämää vahvistavaa, ja osa siitä mitä päästätte sisään, johtaa teidät polulle, jota teidän ei kannata/ette halua kulkea.

Siksi jatkamme positiivisesti fokusoituneena, ja ehdotamme, että teette samoin. Etsikää asioita, jotka menevät oikein elämässänne ja ulkopuolisessa maailmassa, ja päästäkää irti ajatuksista, jotka ovat pelkopohjaisia, levottomuudesta asioiden vuoksi joita ei ehkä koskaan tapahdu, ja myös huolista, koska ne eivät palvele teitä. Mielenne pitää ongelmista, joita voi ratkaista, ja egonne pitää vihollisista, joita vastaan voi taistella, mutta jos toimitte jatkuvasti mielipainotteisena egona, ette nosta tietoisuustasoanne, eikä teistä tule korkeampi itsenne helposti ja vaivattomasti. Prosessi on tuskallinen, koska poimitte polkunne varrelta vain lisää sellaista, mikä peittää teiltä totuuden siitä, kuka oikeasti olette Lähde-energiaolentona, luojana, rakkautena.

Teistä tulee sitä, mihin fokusoidutte. Värähtelette harmoniassa sen kanssa, mitä vastustatte. Ette voita sitä – ette ole siellä voittamassa mitään. Ja tiedämme, että monien ihmisten on vaikea kuulla se. Koska sitten kun teistä tulee tietoinen jostain kamalasta, mitä tapahtuu siellä maan päällä, miten voitte kääntyä poispäin siitä ja teeskennellä, ettei sitä ole? No, teidän ei tarvitse tehdä niin. Voitte lähettää rakkautta, voitte antaa parannusta, ja voitte olla myötätuntoinen kaikkia kohtaan, jotka ovat osallisia. Voitte olla se valo, joka olette ja jota teidän on tarkoitus säteillä Maahan ja kaikkiin siellä.

Silloin kun olette harmoniassa korkeamman ulottuvuuden olentojen kanssa, jotka tarjoavat korkeampaa värähtelyä, kuten me, saatte kokea, millaista on olla harmoniassa noiden energioiden kanssa, ja sitten teidän täytyy valita. Teette valintoja joka päivä, koko päivän. Ette valitse ainoastaan, mitä syötte ja puette päällenne, vaan myös miten ajattelette ja miten värähtelette. Niistä tulee tietoisempia valintoja, silloin kun olette hereillä, ja teidän jotka olette hereillä, täytyy oivaltaa, että teillä tosiaankin on kyky valita – ja valita tietoisesti. Teillä tosiaankin on kyky fokusoitua positiivisiin asioihin – ei siksi, että kiellätte negatiivisten asioiden olemassaolon, vaan koska valitsette itsellenne ja muille positiivisia asioita.

Muistakaa, että kaikille niille jotka kokevat jotain negatiivista, annetaan tilaisuus kasvaa henkisesti siitä, ja toivottavasti tämä voi auttaa teitä tekemään rauhan kaiken kanssa, mitä maailmassanne on tänä päivänä ja mikä on luontaisesti negatiivista. Haluamme teidän tuntevan tunteenne, riippumatta siitä ovatko ne positiivisia vai negatiivisia, mutta teidän ei tarvitse antaa negatiivisten tunteiden jäytää itseänne. Voitte nähdä ne kokemuksena, joka teillä on hetkessä ja joka menee ohi nopeasti, jos sallitte sen.

Silloin kun mieli tulee mukaan, pahennatte negatiivista tunnetta lisäämällä tarinan siihen, lisäämällä vihollisen, jonkun jota teidän täytyy vastustaa ja/tai joka teidän täytyy voittaa. Lakatkaa tekemästä sitä, ja vain tuntekaa tuo tunne, ja pääsette siitä ohi. Ja kun teette niin, positiivisia tunteita on ulottuvillanne enemmän kuin koskaan ennen, koska olette esteetön/tukokseton. Ja kun olette virrassa ja esteetön, olette virrassa kaikkien niiden positiivisten voimien kanssa, jotka työntävät meitä kaikkia korkeammalla värähteleviin ulottuvuuksiin.

Olemme Arcturuslainen neuvosto, ja olemme nauttineet yhdistymisestä kanssanne.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >