HomeViestejäDaniel Scranton19.10.2022 - Merkkejä, symboleja ja synkronismia, ja mitä ne merkitsevät

19.10.2022 - Merkkejä, symboleja ja synkronismia, ja mitä ne merkitsevät

MERKKEJÄ, SYMBOLEJA JA SYNKRONISMIA, JA MITÄ NE MERKITSEVÄT

Arcturuslaista 9D-neuvostoa kanavoinut Daniel Scranton (danielscranton.com)
19.10.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tervehdys, olemme Arcturuslainen neuvosto. Meille on ilo olla yhteydessä teidän kaikkien kanssa.

Olemme hyvin tyytyväisiä etenemiseenne siellä maan päällä, kun jatkuvasti valvomme ihmisten kollektiivitietoisuuden yleisvärähtelyä, ja näemme teidän kaikkien saavan sen, mitä tarvitsette, oppailtanne, auttajiltanne, galaktisilta tiimeiltänne ja kaikilta sieluperheenjäseniltänne, joita teillä on ympärillänne ei-fyysisessä muodossa. Toimitte kollektiivina jo ollessanne fyysisessä muodossa. Ette ole oikeasti erillään mistään olennoista, jotka auttavat teitä, ja näemme, että siellä maan päällä useammat ja useammat ihmiset avautuvat tuolle avulle, jota on aina heidän ulottuvillaan.

Ihmiset tunnistavat merkkien tai synkronisimin merkityksen, ja ihmiset seuraavat todennäköisemmin sisäistä, intuitiivista opastustaan, ja tämä nostaa tietoisuusvärähtelyä siellä maan päällä. Kaikki te jotka olette hereillä, johdatte ihmiskuntaa tällä tavalla. Kerrotte todennäköisemmin muille kokemuksistanne, ja kun teette sen, autatte monia ymmärtämään, mitä he ovat kokeneet. Voitte normalisoida synkronismin toiselle ihmiselle kertomalla, mitä synkronismi merkitsee teille.

Ne jotka eivät ole vielä heränneet, joskus jopa pelkäävät kokemaansa synkronismia. Ja näin tämä on yksi tapa, jolla herännyt kollektiivi auttaa ihmisiä. Jatkakaa tarinoidenne kertomista, kirjojenne ja blogienne kirjoittamista ja videoidenne tekemistä, koska teette toisille helpommaksi löytää teidät ja sen, mitä teillä on jaettavana ja mitä olette alkaneet tietää.

Useimmat ihmiset ovat jossain määrin pettyneet niihin uskomuksiin, joihin heidät kasvatettiin, ja etsivät opastusta niiltä, joilla on tuo viisaus itsessään. Viisaus tulee kokemuksista, ja teillä kaikilla on ollut – tekemienne valintojen vuoksi – enemmän kokemuksia kuin keskivertoihmisellä. Siksi teillä on paljon annettavaa heille. Voitte näyttää muille tien omaan sisäiseen opastukseensa havainnollistamalla, miten teette sen – mitä etsitte ja kuuntelette – ja huomaatte, että nuo merkit ja symbolit kiehtovat useampia ihmisiä, kuin voisi luulla.

Kirjaa ei voi tuomita kannen perustella, eikä jonkun ulkonäön perusteella voi kertoa, onko hän avoin sen tyyppisille uskomuksille, joita pidätte totena. Jotkut teistä ovat ilmaisseet pelkäävänsä, että teitä pilkataan tai teille nauretaan, ja epäilemättä on niitä, jotka tekevät sen, ettekä voi kontrolloida sitä, mutta voitte aina kontrolloida sitä, miten vastaatte ihmisille. Antakaa itseluottamuksenne tulla sen tietämisestä, kuka oikeasti olette ytimessänne ja että kaikki muut ovat myös Lähde-energiaolentoja, jotka esittävät vain osansa ja näyttelevät vain roolinsa, jota olette heiltä pyytäneet, ja silloin mikään ei horjuta luottamusta omaan totuuteenne.

Ja kun pääsette tuohon kohtaan ja teillä on tuo varmuus, ihmiset reagoivat teihin eri tavalla. Ihmiset reagoivat eri tavalla, kun ette etsi heidän hyväksyntäänsä ja kun ette välitä, uskovatko he siihen, mitä sanotte. Paras tapa näyttää jollekin toiselle, miten universumi toimii, on elää niiden totuuksien mukaan, joiden olette alkaneet tietää olevan totta. Antakaa heidän nähdä teidät toiminnassa, ja sitten kuvatkaa heille, mitä tapahtuu ja miten teette sen – miten ilmennätte kokemukset, joita haluatte saada.

Olette kaikki tehneet hyvin paljon työtä itsenne kanssa, ja te jotka olette olleet tarpeeksi rohkeita ollaksenne rehellinen ja puhuaksenne totuuttanne, autatte nostamaan tietoisuustasoa siellä maan päällä, ja sen mukaan mitä näemme, tuo trendi jatkuu loppuvuoden 2022.

Olemme Arcturuslainen neuvosto, ja olemme nauttineet yhdistymisestä kanssanne.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >