HomeViestejäDaniel Scranton17.6.2022 - Mitä teidän täytyy tietää kesäkuun päivänseisauksesta

17.6.2022 - Mitä teidän täytyy tietää kesäkuun päivänseisauksesta

MITÄ TEIDÄN TÄYTYY TIETÄÄ KESÄKUUN PÄIVÄNSEISAUKSESTA

Arcturuslaista 9D-neuvostoa kanavoinut Daniel Scranton (danielscranton.com)
17.6.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tervehdys, olemme Arcturuslainen neuvosto. Olemme mielellämme yhteydessä teidän kaikkien kanssa.

Olemme hyvin tietoisia muutoksista, joita maan päällä täytyy tapahtua, ja olemme tietoisia myös energioista, joita voimme antaa auttamaan teitä tekemään nuo muutokset. Haluamme teidän tietävän, että hyvin monet työskentelevät hyväksenne tänä aikana, ja tietysti aurinkonne ja oma planeettanne lähettävät aina energioita auttamaan teitä. Päivänseisaus on yksi niistä ajoista, jolloin aurinko antaa teille vähän ylimääräistä, ja se on myös aikaa, jolloin kaikki me annamme teille vähän ylimääräistä näiden asetelmien vuoksi, koska olette avoimempia ja vastaanottavampia vuodenajan vaihtuessa.

Teillä on ollut paljon puhdistusta alemmissa chakroissanne koko kesäkuun ja erityisesti täysikuun paikkeilla. Kenties olette huomanneet. Ja nyt kun päivänseisaus lähestyy, energioita tulee voimakkaammin ja suuremmalla intensiteetillä auttamaan teitä kaikkia avautumisessa kaikille niille lahjoille ja kyvyille, joita olette jo saavuttaneet muissa elämissä. Jotkut ihmiset planeetallanne eivät ole valmiita siihen juuri nyt, ja he saavat energialatauksen, joka auttaa heitä valmistautumaan noiden lahjojen aktivoitumiseen.

Mutta te jotka olette valmiita ja jotka olette odottaneet erityislahjojen tulemista käyttöön, tämä on teidän aikaanne. Tämä on suuremman tiedostamisen aikaa. Kutsuisimme sitä heräämisen ajaksi. Kyse on tiedostamisesta, ja yksi asia josta teidän täytyy tulla tietoiseksi, on se, miten paljon teillä on sisällänne, miten paljon olette jo saavuttaneet muissa elämissä ja miten paljoon siitä teillä on vielä yhdistymättä. Se kaikki on tulossa. Se kaikki on matkalla, ja se kaikki on ohjattu teille, nimenomaisesti. Tämä merkitsee, että teidän on aika rentoutua, päästää irti ja avautua vastaanottamaan. Voitte odottaa lahjojenne ja kykyjenne tulevan käyttöön, ja voitte valmistautua olemalla maadoittunut kehoonne, olemalla nesteytetty ja päästämällä irti siitä, mikä ei palvele teitä.

Puhumme tavoista, mutta puhumme myös ajatuksista, uskomuksista ja energioista, joita teille on chakroissanne ja jotka tiedätte voivanne puhdistaa kiinnittämällä huomiota ja hengittämällä niihin. Näitä asioita voitte tehdä edistämään noiden henkisten erityislahjojen ja -kykyjen saamista ja aktivoimista, joita te kaikki haluatte. Nämä päivänseisausenergiat tulevat auttamaan siinä. Ne tulevat auttamaan jokaista, koska kaikki tarvitsevat suurempaa tietoisuutta voidakseen todella herätä totuuteen siitä, keitä he oikeasti ovat Lähde-energiaolentoina.

Sitten kun huomaatte, että pääsette paremmin käsiksi yhteen tai useampaan lahjanne, ette ole vielä valmis. Teidän täytyy käyttää noita lahjoja ja teidän täytyy luottaa siihen, mitä saatte, koska silloin kun luotatte, todennäköisemmin jaatte, ja kun jaatte, saatte todennäköisemmin positiivista palautetta. Ja kun saatte positiivista palautetta, teillä on todennäköisemmin itsevarmuutta. Ja kun teillä on itsevarmuutta, käytätte todennäköisemmin lahjojanne uudestaan ja uudestaan. Ja se on yksi tapa, jolla te kaikki jotka vastaanotatte näitä lähetyksiä, voitte auttaa ihmiskuntaa kasvamaan, kehittymään, laajentumaan ja lopulta ylösnousemaan tietoisuuden viidennen ulottuvuuden tasolle.

Olemme Arcturuslainen neuvosto, ja olemme nauttineet yhdistymisestä kanssanne.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >