HomeViestejäDaniel Scranton7.4.2022 - Toivomme teidän sisällyttävän tämän omaan heräämiseenne

7.4.2022 - Toivomme teidän sisällyttävän tämän omaan heräämiseenne

TOIVOMME TEIDÄN SISÄLLYTTÄVÄN TÄMÄN OMAAN HERÄÄMISEENNE

Arcturuslaista 9D-neuvostoa kanavoinut Daniel Scranton (danielscranton.com)
7.4.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tervehdys, olemme Arcturuslainen neuvosto. Yhdistymme mielellämme teidän kaikkien kanssa.

Olemme hyvin intiimisti yhteydessä teihin jokaiseen, aivan kuten te kaikki olette intiimisti yhteydessä toisiinne siellä maan päällä. Tiedämme, että näette maailmassa ihmisten tekevän ja sanovan asioita, jotka saavat teidät tolaltanne, ja ajattelette, että te ette voi mitenkään olla yhteydessä tuohon ihmiseen tai ihmisryhmään, mutta te olette. Teillä on erillisyysilluusio siellä maan päällä, mikä on antanut teille tilaisuuden saada tiettyjä kokemuksia, joita voitte saada vain tuon illuusion vaikutuksen alla, mutta toivomme tosiaankin, että heräämiseenne on sisältynyt sen tietäminen, ettei mikään ja kukaan ole oikeasti ulkopuolellanne.

Itse asiassa he kaikki sanovat ja tekevät asioita, jotka jouduttavat lisää teidän tietoisuusevoluutiotanne, jos sallitte laajentumista tapahtua siitä, mitä todistatte. Teidän täytyy vain päättää, että mikä ikinä järkyttääkin teitä tällä hetkellä, sen tarkoituksena on "painella noita nappeja". Teidän on tarkoitus rakastaa ehdottomasti, antaa anteeksi ja olla myötätuntoinen kaikkia muita kohtaan – riippumatta siitä, keitä he ovat ja mitä he ovat tehneet.

Teidän ei ole tarkoitus tuomita, pelätä ja vetää kuvitteellisia rajoja, mutta se on ollut ihmisten tapa hyvin pitkään. Sitten kun oivallatte, että kaikki ihmiset maailmassa edustavat teidän aspektejanne, voitte alkaa nähdä mahdollisuudet itsellenne. Haluatte oikeasti tulla ehjäksi ja kokonaiseksi ihmiseksi, ettekä voi tehdä sitä tuomitessanne samaan aikaan jonkin aspektinne. Siitä syystä teidän täytyy päästää kaikesta siitä irti ja hyväksyä jokainen sellaisena, kuin hän on, ja siksi saatte myös kokea kaiken tämän sellaisena, kuin se on. Loitte sen sellaiseksi, kuin se on, jotta voisitte saada tuon kasvukokemuksen.

Ei voi saada kasvua, jos kaikki ovat rakastettavia koko ajan. Silloin ei ole liikettä tuomitsemisesta ja arvostelusta hyväksyntään ja ehdottomaan rakkauteen. Ja jos ei ole liikettä, mikä pointti oli itsenne huijaamisessa siinä, kuka oikeasti olette, ja erillisyysilluusion luomisessa, ei vain muista ihmisistä, vaan myös Lähteestä? Haluatte kokea tunnetasolla, kuka ja mitä olette, eli haluatte tuntea sen. Haluatte tehdä enemmän, kuin vain sanoa tietävänne, että olette Lähde-energian rakkaus- ja valo-olento.

Haluatte saada tuon kokemuksen, ja kaikki ihmiset maailmassa antavat teille sen tilaisuuden, mutta teidän täytyy hyväksyä se. Teidän täytyy käyttää se ja päättää, kuka oikeasti olette, kuka haluatte olla ja miksi haluatte tulla. Uskokaa meitä, kun sanomme, että on aina enemmän. On aina enemmän rakkautta ja enemmän valoa, enemmän laajentumista ja enemmän kasvua. Ja myös saatuanne loppuun tietoisuusmuutoksenne, te ette ole valmis. Teillä on lisää koettavaa ja kasvettavaa, koska Lähde laajenee. Ja näin tietysti tekin laajenette. Liike siitä, missä olette, siihen mihin olette menossa, on se matka, jolle olette kaikki ilmoittautuneet, ja se on ainoa matka, joka oikeasti on.

Olemme Arcturuslainen neuvosto, ja olemme nauttineet yhdistymisestä kanssanne.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >