HomeViestejäDaniel Scranton3.4.2022 - Mitä muuta voitte odottaa huhtikuussa?

3.4.2022 - Mitä muuta voitte odottaa huhtikuussa?

MITÄ MUUTA VOITTE ODOTTAA HUHTIKUUSSA?

Arcturuslaista 9D-neuvostoa kanavoinut Daniel Scranton (danielscranton.com)
3.4.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tervehdys, olemme Arcturuslainen neuvosto. Yhdistymme mielellämme teidän kaikkien kanssa.

Olemme hyvin tyytyväisiä nähdessämme, miten monet teistä hyötyvät jo huhtikuun energioista.

Kuten mainitsimme aiemmassa lähetyksessä, tämä on juurichakran puhdistumisen aikaa, mutta on myös juurichakran integroinnin aikaa ja parantumisaikaa.

Aina kun teette paljon puhdistamista, teette myös paljon parantamista ja integroimista. Siis teidän on aika rakentaa, luoda ja siirtyä tuolle seuraavalle tasolle tietoisuudessa ja elämässänne.

Teidän on aika kasvaa eksponentiaalisesti, ja tuon kasvun myötä tulee enemmän sitä, kuka ja mitä oikeasti olette. "Enemmän sitä" merkitsee enemmän heijastusta ulkoiseen maailmaan – heijastusta joka näyttää teille sen työn, mitä olette tehneet, ja olennon joka teistä on tulossa.

On aika heittää pois vanhat ajatukset rajoittuneisuudesta, sortamisesta ja vapaudettomuudesta. Nämä ovat ajatuksia, jotka monet ihmiset ovat nyt juurruttaneet mieleensä, koska monet ovat kertoneet teille, että te ette ole vapaa, olette hyvin rajoittunut ja hyvin sorrettu.

Mutta kun parannutte niistä traumoista, jotka on tallennettu juurichakraanne, pääsette siirtymään suurempaan voimaantumisen tunteeseen ja sen myöntämiseen, että te luotte tämän kaiken.

Teitte tiettyjä valintoja, ennen kuin inkarnoiduitte, ja olette valinneet siitä lähtien värähtelyllänne.

Nyt kun astutte suuremman voimaantumisen aikaan, teidän kannattaa myös ajatella, miten valintanne ovat linjassa monien ihmisten tarpeiden kanssa. Kun kasvatte, oivallatte, että elätte kollektiivissa ja ettei teidän ja kanssaihmistenne välillä ole erillisyyttä.

Siis kun haluatte menestystä kaikille, te sisällytte noihin kaikkiin, joille haluatte menestystä. Silloin kun oivallatte, että se mikä on hyvä teille, on hyvä muille, ja se mikä on hyvä muille, on hyvä teille, alatte saada ajatuksen, millaista on olla osa kollektiivitietoisuutta ja fyysisten olentojen kollektiivia, jotka kaikki pyörivät yhdessä samalla maapallolla.

Antakaa itsenne mennä huhtikuun läpi odottaen jotain enemmän, jotain parempaa ihmiskunnalle.

Nähkää tuo parempi versio Maasta ja kollektiivistanne, ja tuntekaa myötätuntoa sitä kohtaan. Te ja kaikki muut olette jo luoneet sen, ja teidän on aika toteuttaa se vapaus ja rajattomuus, joka on uskollinen todelliselle luonteellenne.

Olette kokonaisia ja eheitä olentoja, olette koko universumi, joka ilmaisee yksilönä, ja teillä on nyt enemmän työkaluja, kuin teillä on ollut koskaan aiemmin, sekä enemmän auttajia, enemmän energioita ja enemmän tukea.

Rakentakaa juurichakrasta se elämä, jota haluatte, ja maailma jossa haluatte elää, ja tietäkää, että voitte tehdä sen, koska olette löytäneet totuuden siitä, kuka oikeasti olette Lähde-energiaolentona.

Olemme Arcturuslainen neuvosto, ja olemme nauttineet yhdistymisestä kanssanne.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >