HomeViestejäDaniel Scranton16.2.2022 - Onko onnellisuus osa ylösnousemusta?

16.2.2022 - Onko onnellisuus osa ylösnousemusta?

ONKO ONNELLISUUS OSA YLÖSNOUSEMUSTA?

Arcturuslaista 9D-neuvostoa kanavoinut Daniel Scranton (danielscranton.com)
16.2.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tervehdys, olemme Arcturuslainen neuvosto. Yhdistymme mielellämme teidän kaikkien kanssa.

Olemme hyvin kiinnostuneita siitä, mikä tekee ihmisistä onnellisen ja mikä tuo teille eniten iloa ja saa teidät suurimpaan harmoniaan, mikä on mahdollinen. Näemme teidät monissa eri tilanteissa, ja panemme merkille ne, joiden luulitte tekevän teistä onnellisen, ja vertaamme niihin, jotka todella tekevät teistä onnellisen. Olemme huomanneet, että onnellisuus tulee spontaanisti niille, jotka etsivät sitä, mikä on luontaisesti iloista heidän kokemuksissaan. Toisin sanoen, jos käännätte päätänne vähän, voisitte katsoa roskakasaa, mutta jos käännätte päätänne hieman toiseen suuntaan, koska etsitte jotain, mikä saa hymyn kasvoillenne, voisitte huomata siellä kukkakedon, vain 45 asteen päässä roskakasasta.

Siis valinta on teidän, kuten aina, eikä sen tarvitse aina olla mikään monumentaalinen tapahtuma, joka saa teidät jatkuvaan ilontilaan, tai ainakin antaa teille vähän iloa siihen mentäessä, sen aikana ja muistellessanne sitä. Onnellisuus voi olla valinta, koska käytätte tai ette käytä kykyänne fokusoitua, tietoisuustasostanne riippuen. Silloin kun olette todella tietoinen hetkessä, tunnistatte, että on mahdollisuus valita. Voitte ajatella kaikkia asioita, joita teidän täytyy tehdä, tai kaikkia elämän tilanteita jotka saavat teidät huolestumaan, fokusoituessanne niihin. Tai voitte kallistaa päätänne hieman ja katsoa pilveä ja huomata, miten kaunis ja majesteettinen se on.

Teillä on planeetallanne eläimiä, ja tietyt niistä tekevät teidät luonnostaan iloiseksi. Nytkin kuin puhumme tämän kanavan kautta, hän kuulee kotinsa ulkopuolella laulavien lintujen ääniä. On hyvin paljon, mistä voi saada iloa, ja on hyvin paljon, mihin fokusoituminen saisi teidät kierteeseen alaspäin, mistä olisi sitten vaikea päästä pois, ja siitä syystä on hyvin tärkeää olla läsnä ja tietoinen, mihin fokusoidutte läsnä olevassa hetkessä. Teidän kannattaa todellakin nauttia tästä matkasta, ja teidän kannattaa myös levittää iloa kaikkialle, minne menette, koska se on paras tapa varmistaa, että muutkin nauttivat matkasta.

Jos vähän hypähdätte kulkiessanne katua pitkin, joku näkee sen ja hymyilee. On helpompaa yhdistyä sellaiseen, mikä tuo teille onnellisuutta, kun otatte päivittäin aikaa omistautua niille asioille, jotka laittavat teidät ilontilaan, mutta on myös mahdollista löytää iloa päivittäisestä työmatkastanne. On myös mahdollista löytää iloa, kun teette askareitanne ja juoksette asioilla. On mahdollista arvostaa sitä, että olette olemassa, sydämenne lyö ja voitte hengittää ilmaa, ja kun olette näin tietoinen olemisenilosta hetkessä, siitä mikä on iloista, tulee selvempää teille.

Puhukaa asioista, jotka tuovat teille iloa – fokusoitukaa niihin. Ajatelkaa niitä, ja liikkukaa niitä kohti ja huomatkaa, että universumi voi tuoda teille aina enemmän, ja värähtelynne nousee, mistä puhumme usein näissä lähetyksissä. Värähtelynne noustessa nostatte tietoisuustasonne ja autatte koko ihmiskuntaa. Siis näette, että palvelun ei tarvitse olla asioita, joita pakotatte itsenne tekemään velvollisuudentunteesta olla kanssaihmisillenne jotain, mitä teidän tarvitsee olla heille. Voitte olla vain oma itsenne ja olla onnellinen ja auttaa näin kaikkia heidän matkallaan viidenteen ulottuvuuteen.

Olemme Arcturuslainen neuvosto, ja olemme nauttineet yhdistymisestä kanssanne.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >