HomeViestejäDaniel Scranton11.12.2021 - Mitä nopeammin oivallatte tämän, sitä nopeammin ylösnousette

11.12.2021 - Mitä nopeammin oivallatte tämän, sitä nopeammin ylösnousette

MITÄ NOPEAMMIN OIVALLATTE TÄMÄN, SITÄ NOPEAMMIN YLÖSNOUSETTE

Arcturuslaista 9D-neuvostoa kanavoinut Daniel Scranton (danielscranton.com)
11.12.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tervehdys, olemme Arcturuslainen neuvosto. Yhdistymme mielellämme teidän kaikkien kanssa.

Suostuttelemme lopulta jokaisen teistä luopumaan kamppailusta ja lakkaamaan näkemästä, että maailma tai tietyt elementit maailmassa toimivat teitä vastaan. Saamme lopulta teidät vakuuttuneeksi, että se kaikki on olemassa henkisen kasvunne ja evoluutionne tarkoituksesta ja te laitoitte sen kaiken sinne. Toisin sanoen, meidän avullamme lopulta päästätte irti, antaudutte ja hyväksytte ulkopuolellanne olevan maailman sellaisena, kuin se on. Näette sen lopulta täydellisenä kaikkien niiden tilaisuuksien vuoksi, joita se antaa teille tulla enemmän siksi, kuka olette.

Ja "maailmalla" tarkoitamme kaikkia instituutioita, kaikkia ihmisiä, kaikkia ryhmiä, kaikkia joiden teille on opetettu olevan pahoja ja jotka pitäisi pidättää, joita pitäisi rangaista tai jotka pitäisi pyyhkäistä pois Maan pinnalta. Näette heidät itsenne aspekteina, jotka ovat sitä varten, että annatte anteeksi heille, rakastatte heitä, parannatte heidät ja olette myötätuntoinen heitä kohtaan, ja irtipäästäminen kaikesta tuosta vastustuksesta sisällänne avaa teidät ehdottoman rakkauden tunteelle, jollaista ette ole koskaan ennen tunteneet. Saatte harjoitella ehdotonta rakastamista niiden kanssa, joita pidätte rakkaimpina itsellenne, erityisesti pikkuiset ihmiset ja eläimet. Mutta kyky olla sitä ja ylläpitää se olemisen tilana sisällänne ovat saavutuksia, joihin harvat ovat pystyneet Maassa.

Haluamme teidän tunnistavan, ettei teidän tarvitse tehdä tätä kaikkea kerralla. Teidän kannattaa jatkaa niiden pikkuaskelien ottamista, joita olette ottaneet ylösnoustaksenne ja tullaksenne korkeammaksi itseksenne, koska se on palkitsevin ja nautittavin matka. Tehkää lupaus itsellenne nyt, että otatte tänään yhden pikkuaskeleen sitä tavoitetta kohti, että antaudutte ja päästätte irti vastarinnasta kaikkea sitä kohtaan, mitä on ulkopuolellanne ja sisällänne, mitä vastaan olette työntäneet ja mitä ette ole kyenneet hyväksymään sellaisena, kuin se on.

Tämä on tehokkain harjoitus, joka teillä on hyppysissänne koko ajan, ja kuten sanoimme, lopulta kyllästytte ylläpitämään katkeruutta, vihaa, pelkoa ja kiukkua. Haluatte päästää irti näistä kokemuksista, vaikka teidän oletettiin aina pitävän ne etusijalla. Voitte päästää irti myös siitä syyllisyydestä, että koskaan uskoitte, että ulkopuolellanne on jotain, mitä vastaan teidän pitää taistella, ja että te olette uhri ja he ovat sortajia. Te olette Luoja, ja olette siellä kokemassa itsenne juuri sellaisena. Mikään ei ole yhtä tyydyttävää, kuin tulla enemmän siksi, kuka oikeasti olette.

Tiedämme sen olevan jollain tasolla hauskaa, että on vihollinen, jonka voi kukistaa, ja voi ulkoistaa kaiken pimeän itsessään yhteen ihmiseen tai ryhmään. Ymmärrämme sen. Olemme nähneet elokuvianne, ja olette pitäneet paljon hauskaa pelatessanne tuota peliä, mutta tämä on integrointipeliä, ei jakamispeliä, ja mitä nopeammin oivallatte sen, sitä nopeammin voitte ylösnousta. Kuten olemme myös sanoneet aiemmin, voitte alkaa elää viidennen ulottuvuuden elämää viidennen ulottuvuuden olentona juuri nyt, mutta tämä työ teidän täytyy tehdä voidaksenne tuolla sellaiseksi ja olla tuossa viidennen ulottuvuuden tilassa, ja tiedämme, että teette sen, koska teemme yöllä nukkuessanne sopimuksia tästä ja jatkamme teidän tönimistänne siihen suuntaan, lähetys toisensa jälkeen.

Olemme Arcturuslainen neuvosto, ja olemme nauttineet yhdistymisestä kanssanne.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >