HomeViestejäDaniel Scranton16.12.2021 - 2022 - vuosi jolloin otatte voimanne takaisin

16.12.2021 - 2022 - vuosi jolloin otatte voimanne takaisin

2022 – VUOSI JOLLOIN OTATTE VOIMANNE TAKAISIN

Arcturuslaista 9D-neuvostoa kanavoinut Daniel Scranton (danielscranton.com)
16.12.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tervehdys, olemme Arcturuslainen neuvosto. Yhdistymme mielellämme teidän kaikkien kanssa.

Annamme hyvin mielellämme teille näkemyksemme tulevasta vuodestanne, joka tunnetaan kalentereissanne vuotena 2022. Ensinnäkin haluaisimme huomauttaa, että kaksi vuotta sitten kerroimme teille, että 2020-luku olisi heräämisen vuosikymmen, ja se on tosiaan kaikesta päätellen ollut. Haluaisimme myös muistuttaa kaikille, miten määrittelemme hereillä olemisen. Meillä hereillä oleminen ei mitenkään liity informaation keräämiseen internetistä, ja se liittyy kaikin tavoin itsenne tuntemiseen Lähde-energiaolennoiksi ja kaikkien muiden näkemiseen myös Lähde-energiaolentoina.

Sitten kun ymmärrätte, ettei teidän ja Lähteen eikä teidän kaikkien muiden välillä ole erillisyyttä, voitte toimia äärettömänä ja ikuisena luojaolentona, jolla on rakkautta ja myötätuntoa sydämessään. Herääminen ei meidän perspektiivistämme katsottuna liity mitenkään salaliittoteorioihin. Se ei liity mitenkään sen tietämiseen, kuka todellisuudessa tekee mitäkin kulissien takana ja kuka on ja kuka ei ole jonkin pimeän salaseuran jäsen, mutta ymmärrämme, että joskus ne ovat reittejä, joiden kautta ihmisiä tulee meidän kaltaistemme opettajien luo, jotka kertovat teille, keitä oikeasti olette, ja paukuttavat tuota viestiä perille uudestaan ja uudestaan.

Siksi tiedämme, että kaikki on olemassa syystä, ja tuon syyn on aina tarkoitus palvella teitä. Toisaalta, meistä olisi parempi, jos kukaan teistä ei katsoisi ennusteita vuodesta 2022 ja tietoisesti tai alitajuisesti laittaisi itseään aikajanalle, jolla teidän ei tarvitse olla tai jolla ette halua olla. Teidän ei tarvitse mennä sen mukaan, mitä joku muu sanoo tapahtuvan ensi vuonna, vaikka hänellä olisi muutama mielenkiintoinen asia sanottavana elämän muista puolista Maa-planeetalla, joiden kanssa resonoitte. Sen sijaan tehkää vuodesta 2022 vuosi, jolloin otatte voimanne takaisin. Tehkää siitä vuosi, jolloin käytätte sitä tietoanne, kuka oikeasti olette, luodaksenne paremman todellisuuden itsellenne ja kaikille muille siellä Maassa.

Antakaa sen olla vuosi, jolloin astutte esiin sinä opettajana, johtajana ja parantajana, joka teidän on tarkoitus olla, ja antakaa sen olla vuosi, jolloin ohjaatte vastaheränneitä sellaisesta, mikä ei palvele heitä, sellaiseen mikä palvelee. Jokaista teitä palvelee aina tietää, kuka oikeasti olette, ja panna tuo tietäminen käytäntöön, kun olette luojaolentoja. Ette ole siellä vain elämässä ennalta määrättyjä olosuhteita, joita avautuu eteenne.

Olette siellä valitsemassa, ja yksi hyvä asia ennusteissa on, että ne antavat teille tilaisuuden valita niistä monista aikajanoista, joita ennusteen tekijät valaisevat. Kun sanomme: "Ottakaa voimanne takaisin", emme puhu sen ottamisesta takaisin joltain toiselta, joka on ottanut sen teiltä. Puhumme koko siitä ajatuksesta luopumisesta, että joku toinen voisi ottaa voiman/vallan teiltä, oivaltaen, että teillä on ollut tuo voima sisällänne koko ajan.

Se merkitsee, että lakkaatte odottamasta jonkin tapahtumista ulkopuolellanne, kuten (Maan ulkopuolisen elämän) täydellinen paljastus/julkitulo, NESARA, GESARA, jonkinlainen taajuusmuutos teknologialla, jota teillä ei ollut käytettävissänne aiemmin, kuten "medi/hoitopeti" (med bed). Teidän ei tarvitse odottaa valuuttanollausta voidaksenne saada enemmän kuin riittävästi. Teidän ei tarvitse odottaa alusten laskeutumista tai auringonvälähdystä tai minkäänlaista suurta tapahtumaa ulkopuolellanne.

Tietysti saatte apua koko ajan. Päivänseisausenergiat auttavat. Oppaat ja galaktinen tiimi joita teillä on kaikkialla ympärillänne, jatkavat auttamista, mutta ette tarvitse ketään itsenne ulkopuolelta ihmismuodossa kertomaan, että Maan ulkopuolisia olentoja on olemassa, ja antamaan teille kasan käteistä. Saatte luoda oman versionne viidennestä ulottuvuudesta ja elää siinä nyt, mutta voitte tehdä sen vain, jos myönnätte, että tuo voima on ollut sisällänne kaiken aikaa.

Ja kun heräätte siihen ja alatte päästä käsiksi siihen, ette halua koskaan enää palata tuohon 3D-tyyppiseen "me vastaan he" ja uhri/hyväksikäyttäjä-mentaliteettiin. Se ei palvele teitä – pelasitte tuota peliä jonkin aikaa. Saitte kokea tiettyjä tunteita sen vuoksi, mutta nyt on aika siirtyä eteenpäin. On aika siirtyä siihen viidennen ulottuvuuden ykseyden ja yhtenäistietoisuuden toimintamalliin, jota kohti olette menossa, mutta jota kohti voitte mennä nopeammin ja iloisemmin, kun teette sen tietoisesti ja otatte sen vuotenne 2022 teemaksi.

Olemme Arcturuslainen neuvosto, ja olemme nauttineet yhdistymisestä kanssanne.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >