HomeViestejäDaniel Scranton5.10.2021 - Millä aikajanalla olet?

5.10.2021 - Millä aikajanalla olet?

MILLÄ AIKAJANALLA OLET?

Arcturuslaista 9D-neuvostoa kanavoinut Daniel Scranton (danielscranton.com)
5.10.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tervehdys, olemme Arcturuslainen neuvosto. Yhdistymme mielellämme teidän kaikkien kanssa.

Painotamme tänä aikana kovasti sisäisen opastuksenne kuuntelemista, sillä ette ole koskaan eläneet maan päällä missään muussa elämässä, jossa käytössänne olisi ollut yhtä paljon ulkopuolisia lähteitä, jotka vaikuttavat teihin. Voitte mennä tietokoneellenne, puhelimellenne ja tabletillenne ja löytää sieltä, mitä joku muu ajattelee, mitä joku muu ennustaa – joku joka elää tuhansien kilometrien päässä. Eikä vain yksi ihminen tarjoa perspektiiviään netissä. On hyvin monia, jotka tekevät sitä, jotka vaikuttavat moniin, moniin ihmisiin ja siihen, mitä he ajattelevat, mitä he uskovat ja loppujen lopuksi, miten he värähtelevät.

Monet jotka tekevät tätä, saavat informaationsa muilta ihmisiltä, joita he ovat löytäneet internetistä, ja he laittavat oman kierteensä tai sävynsä johonkin, mitä he ovat lukeneet tai kuulleet tai nähneet. Teidän on aika laittaa kaikki luottamuksenne omaan itseenne ja tunteisiinne, koska te päätätte joka nyt-hetki, minkä tulevaisuuden koette. Kun kuulette ihmisten puhuvan aikajanoista, saatatte olettaa, että kaikki menevät samaa aikajanaa yhdessä, riippumatta siitä miten he värähtelevät, mitä valintoja he tekevät tai miten valaistuneita he ovat. Se tuskin näyttää siltä universumilta, jossa me elämme ja jossa jokainen yksilöllistynyt tietoisuus, jokainen Lähteen aspekti, saa valita oman värähtelynsä perusteella, millä aikajanalla on.

Sen vuoksi, jos laitatte uskonne johonkuhun, joka kertoo teille yhdestä aikajanasta, joka teidän kaikkien on tarkoitus kokea, ja sisäistäessänne tuon ihmisen perspektiiviä, teistä tuntuu kamalalta sisällä, teidän täytyy kuunnella tuota tunnetta. Tuo tunne kertoo teille, että tässä ennusteessa on jotain, mikä laukaisee tunteenne ja tuo entisistä elämistänne esiin jonkin trauman, joka teidän täytyy vielä puhdistaa. Ja kun olette puhdistaneet sen tuntemalla sen ja hengittämällä siihen, voitte muistaa tämän lähetyksen meiltä, joka kertoo, ettei teidän tarvitse enää laittaa huomiotanne siihen "kaikki toivo on menetetty" -skenaarioon, johon törmäsitte – vaikka miten moni ihminen kertoisi teille sen olevan ainoa oikea totuus.

Muistakaa, että monet näistä ihmisistä saavat informaationsa toisesta lähteestä, ja se leviää, koska se on mukaansatempaava, koska se on mielenkiintoinen tarina. Siinä hyvä ja paha taistelevat toisiaan vastaan jonkinlaisessa pyhässä sodassa, ja se kaikki on erinomaista tarinankerrontaa, mutta ette halua elää sitä eikä teidän tarvitse. Useimmissa tapauksissa olette jo eläneet, ja siitä syystä se resonoi kanssanne jollain tasolla, mutta kuitenkin saa olonne tuntumaan kamalalta sisällä. On hyvin monia kauniita aikajanoja, joita on nyt valittavana edessänne, ja itse asiassa on paljon enemmän positiivisia ja hyvältä tuntuvia aikajanoja kuin negatiivisia, mutta negatiiviset aikajanat saavat kaiken mediahuomion. Ne saavat enemmän katseluita, enemmän kommentteja ja enemmän tykkäyksiä, mikä jatkaa niitä maailmassa, jossa elätte tällä hetkellä.

Neuvomme teitä valitsemaan sen, mikä tuntuu parhaalta teistä tässä nyt-hetkessä, ja sitten luottamaan, että nyt-hetkenne määrittää tulevaisuutenne. Elätte tällä hetkellä maailmassa, jossa hyvin monet ihmiset ovat alkaneet kanavoida, mutta pitäkää mielessä, että useimmille kanavoijille se on suhteellisen uutta ja siksi he laittavat edelleen paljon itseään kanavointiinsa. Paljon heidän omia uskomuksiaan on osa niitä viestejä, joita he julkaisevat, vaikka he yhdistyisivät johonkin korkeampaan tietoisuusmuotoon, kuten he tekevät. Jos laitatte huomionne pelkästään informaatioon, joka voimaannuttaa teitä, joka saa olonne tuntumaan hyvältä, joka muistuttaa teille, kuka olette, ja joka vahvistaa teille sen, minkä tiedätte syvällä sisällänne olevan totta, silloin teette jotain itseänne palvelevaa katsomalla itsenne ulkopuolelle, mitä tietyt opettajat ja tietyt kanavoijat sanovat.

Ja voitte käyttää loppuaikanne kääntyen sisäänpäin, meditoiden, eläen elämäänne, seuraten autuuttanne, viettäen aikaa rakkaidenne kanssa, päästen käsiksi omaan suoraan yhteyteenne korkeampaan tietoisuuteen, tuntien Lähteen sisällänne ja kaikkialla ympärillänne, ja voitte antaa mielellenne vapaata tarpeesta tietää kaiken, mitä tapahtuu seuraavien viikkojen, kuukausien ja vuosien aikana. Luottakaa sydämeenne, luottakaa impulsseihinne, vaistoihinne, intuitioonne ja luottakaa tunteisiinne, ja antakaa kaiken ratketa niin, kuin sen on tarkoitus. Ja se on aina positiiviseen päin, koska olette aina ylösnousemusmatkalla, eikä sitä voi pysäyttää.

Olemme Arcturuslainen neuvosto, ja olemme nauttineet yhdistymisestä kanssanne.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >