HomeViestejäDaniel Scranton28.9.2021 - Massaheräämisiä päättämään vuosi 2021

28.9.2021 - Massaheräämisiä päättämään vuosi 2021

MASSAHERÄÄMISIÄ PÄÄTTÄMÄÄN VUOSI 2021

Arcturuslaista 9D-neuvostoa kanavoinut Daniel Scranton (danielscranton.com)
28.9.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tervehdys, olemme Arcturuslainen neuvosto. Yhdistymme mielellämme teidän kaikkien kanssa.

Näemme tietoisuusevoluutionne jatkuvan ihmiskollektiivina, ja huomaamme, että on suurempi mahdollisuus massaheräämisten tapahtumiseen vuoden 2021 loppukuukausina sen vuoksi, miten hyvin olette pärjänneet päiväntasausenergioiden ja syyskuun energioiden käsittelemisessä yleisesti. Autatte kanssaihmisiänne tavoilla, joita ette voi mitenkään määritellä tai edes ymmärtää fyysisellä ihmismielellä.

Teidän täytyy tunnistaa, että muut ympärillänne ovat muuttuneet ja muuttumassa parempaan, koska katsoessanne maailmaa sellaisen henkilön silmin, jota on parannettu/päivitetty ja aktivoitu, ette voi olla näkemättä positiivisia muutoksia kanssaihmisissä. Te tietysti jatkatte tämän henkisen kehityksen etulinjassa, ja siksi kohtaatte paljon lisää, mitä teidän täytyy vielä puhdistaa ja mitä edelleen sisäistätte energeettisesti. Otitte itsellenne enemmän kuin kohtuullisen osuutenne tässä elämässä, koska tiesitte, mikä ihmiskollektiivin tietoisuustila oli silloin, kun synnyitte tähän fyysiseen kehoon.

Teillä on hyvin paljon annettavaa, hyvin paljon mitä voitte jakaa kanssaihmistenne kanssa, kun jatkatte myös matkaanne. He hyötyvät tarinoidenne kuulemisesta – sen kuulemisesta, miten olette kohdanneet haasteenne ja miten olette kehittyneet ja tulleet niiksi mestareiksi, joita selvästi olette. Te jotka olette heränneet ja tehneet työtä itsenne kanssa, tiedätte, ettei se ole mitään piknikkiä, ja tiedätte myös, että henkinen evoluutio on suurelta osin sisäistä työtä. Saatte toki apua meiltä, oppailtanne, galaktiselta tiimiltänne, korkeammalta itseltänne, ylisielultanne, Lähteeltä jne., mutta sitten teidän täytyy ottaa, mitä teille annetaan, ja työskennellä sen kanssa. Teidän täytyy kestää myös kasvukivut, ja ihmisiä parveilee sitten ympärillänne, koska valonne säteilee kirkkaammin.

Ja sitten tiedätte, että seuraava tehtävänne on auttaa niitä, jotka etsivät apuanne. Tämä on valtava hanke – siirtyminen kolmannesta ulottuvuudesta, neljännen ulottuvuuden kautta, viidenteen. Meitä rohkaisee jatkuvasti se, mitä näemme, mutta tiedämme myös, että edessänne oleva tie on pitkä ja monet teistä ovat kyllästyneitä ja väsyneitä. Siis ajatelkaa joka päivä hetki sitä, miten kauas olette jo tulleet, ja tunnistakaa ympärillänne ne rohkaisevat merkit, että asiat muuttuvat ja ne muuttuvat parempaan.

Ja lopuksi, etsikää parasta ihmisistä ympärillänne. Nähkää, miten he käsittelevät näitä energioita paremmin kuin koskaan ennen. Huomatkaa, miten he kehittyvät siinä, mitä he sanovat ja tekevät, ja antakaa ihmisille enemmän kunniaa ja etsikää vähemmän heidän vikojaan ja puutteitaan, ja tehkää sama itsenne kanssa. Olkaa lempeä ja ystävällinen itsenne kanssa, ja antakaa itsellenne, mitä tarvitsette. Saatte jatkuvasti enemmän meidän kaltaisiltamme, kun otatte aikaa rentoutua ja avautua, ja voitte luottaa, että lokakuun energiat ovat myös hyvin tukevia ja edesauttavat niitä massaheräämisiä, joita näemme tulevan vuoden 2021 loppuosan aikana.

Olemme Arcturuslainen neuvosto, ja olemme nauttineet yhdistymisestä kanssanne.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >