HomeViestejäDaniel Scranton8.9.2021 - Maan ulkopuolisten ja ihmisten väliseksi lähettilääksi tuleminen

8.9.2021 - Maan ulkopuolisten ja ihmisten väliseksi lähettilääksi tuleminen

MAAN ULKOPUOLISTEN JA IHMISTEN VÄLISEKSI LÄHETTILÄÄKSI TULEMINEN

Arcturuslaista 9D-neuvostoa kanavoinut Daniel Scranton (danielscranton.com)
8.9.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tervehdys, olemme Arcturuslainen neuvosto. Yhdistymme mielellämme teidän kaikkien kanssa.

Etsimme aina uusia lähettiläitä, ihmisiä jotka ovat halukkaita palvelemaan välittäjinä Maan ulkopuolisten ja muun ihmisyhteiskunnan välillä siellä maan päällä. Tiedämme, että monet teistä etsivät tarkoitusta ja monet teistä ovat hämmentyneitä siitä, mitä teette siellä ja mitä teidän pitäisi tehdä. Ja on monia, jotka ihmettelevät, mikä heidän roolinsa on tulevaisuudessa, kun ihmiskunnasta tulee osa galaktista yhteisöä, jossa on monia muita olentoja monista muista tähdistöistä ja galakseista.

Monia tarvitaan täyttämään lähettilään rooli, ja ne jotka teistä ovat äärimmäisen innostuneita tapaamaan Maan ulkopuolisia ilmielävänä, ovat ihanteellisia kandidaatteja siihen asemaan. Pystytte selittämään Maan ulkopuolisille, joita tapaatte aluksilla ja muissa maailmoissa ja myös maan päällä, mitä tapahtui ja miten ihmiskunta päätyi siihen, missä se on tänä päivänä. Tällä hetkellä tarkkailette paljon ja osallistutte vähemmän. Olette siellä huomioimassa, mikä motivoi keskivertoihmistä ja miten erilaiset toimimattomuudet alkoivat yhteiskunnassanne. Voitte tehdä tämän tuomitsematta ihmisiä ja ihmiskuntaa kokonaisuudessaan. Se on tärkeää, koska teidän tarvitsee puhua myös ihmistenne puolesta.

On tietysti ymmärrystä, mutta myös väärinkäsityksiä siitä, että Maan ulkopuolisilla on kaikki se, mitä on tarkkaan ottaen tapahtunut Maassa johtamaan siihen paikkaan, jossa olette nyt, ja myös että kehitytte jatkuvasti tästä siihen aikaan, jolloin näitä tapaamisia tapahtuu valvetilassanne. Tapaatte jo Maan ulkopuolisten kanssa astraalitasolla, yöllä nukkuessanne, ja käytte tämäntyyppisiä keskusteluja, ja paljon tästä on harjoittelua sitä varten, kun teette sitä ilmielävänä. Vaikka ette muista näitä vuorovaikutustilanteita, niillä on vaikutusta teihin. Tulette paremmaksi käyttämään diplomatiaa, ymmärtämään, miten kommunikoidaan ja miten yhdistytään Maan ulkopuolisten olentojen kanssa kunnioittavasti ja kaikkia hyödyttävällä tavalla.

Siis jos teillä on halu yhdistyä Maan ulkopuolisten kanssa ja tuo aikomus kaikkien kukoistamiseen, niin teillä on oikeat ainesosat sisällänne tulla lähettilääksi. Ja jatkamme myös työskentelyä kansanne ja teidän hiomistanne, jotta voitte olla parhaita lähettiläitä, joita voitte mitenkään olla, ja edustaa koko ihmiskuntaa sujuvasti ja arvokkaasti, kera ymmärryksen mitä ihmiset tarvitsevat parantuakseen ja tullakseen aidoksi itsekseen.

Täydellinen ja avoin kontakti Maan ulkopuolisten kanssa on iso osa henkistä kehitystänne, mikä mahdollistaa teille sitten tämän muutoksen loppuunsaattamisen. Ja luottakaa meihin, kun sanomme, ettei teidän kannata hypätä kaiken hauskuuden yli ja mennä suoraan viidenteen ulottuvuuteen, jossa avoin kontakti Maan ulkopuolisten kanssa on tietysti selviö. Tämä seuraava vaihe johon olette astumassa, on hyvin hauska, hyvin iloinen ja hyvin valaiseva, ja sellaista olemassaolonne pitäisi olla.

Olemme Arcturuslainen neuvosto, ja olemme nauttineet yhdistymisestä kanssanne.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >