HomeViestejäDaniel Scranton3.9.2021 - Päivityksiä, aktivointeja ja latauksia auringosta

3.9.2021 - Päivityksiä, aktivointeja ja latauksia auringosta

PÄIVITYKSIÄ, AKTIVOINTEJA JA LATAUKSIA AURINGOSTA

Arcturuslaista 9D-neuvostoa kanavoinut Daniel Scranton (danielscranton.com)
3.9.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tervehdys, olemme Arcturuslainen neuvosto. Yhdistymme mielellämme teidän kaikkien kanssa.

Etsimme aina uusia ja parempia tapoja toimittaa teille viimeisimpiä päivityksiä, aktivointeja ja latauksia, joita tarvitsette jatkaaksenne siellä maan päällä kaikkea, mitä teidän tarvitsee tehdä ylösnoustaksenne ja auttaaksenne muita ylösnousemusmatkallaan. Olemme työskennelleet aurinkonne kanssa toimittaaksemme teille lisää näitä energioita, ja aurinkonne tekee jo valtavan määrän palvelutyötä teille, mutta se on aina halukas ja avoin auttamaan uusissa projekteissa ja uusissa strategioissa.

Ja niinpä viimeisin kumppanuutemme aurinkonne kanssa on tuoda lisää Maa-elämän historiaa teille ja Maan asukkaille latauksissa, joita saatte. Tämä auttaa teitä muodostamaan lisää ykseydentunnetta sisällenne, kun ymmärrätte, miten tulitte siihen, missä olette tänä päivänä ihmiskollektiivina. Päivitykset joissa aurinkonne on suostunut auttamaan, liittyvät fyysiseen kehoonne ja sen kykyyn sisältää enemmän valoa, enemmän rakkautta, enemmän korkeataajuisia energioita. Aktivoinnit koskevat sydänchakraanne ja korkeaa sydänchakraanne, koska kuten voitte nähdä katsomalla ympärillenne maailmassa, tarvitaan lisää ehdotonta rakkautta.

Ja te jotka yritätte jo olla rakastavampia, saatte apua. Kun tunnette rakkautta säteilevän sisältänne, on helpompaa pysyä tuossa tilassa, kuin jos teidän tarvitsisi herättää se uudestaan koko ajan, koska ympärillänne mikään ei toimi katalyyttinä tuolle rakkausreaktiolle sisällänne. Ja näin nämä aktivoinnit auttavat teitä olemaan siinä rakkaudessa, jota oikeasti olette, suuremman osan ajasta riippumatta siitä, mitä tapahtuu tai ei tapahdu ympärillänne ja sisällänne.

Tiedämme, että tämä on paljon, kaikki kerralla, mutta ymmärrämme myös teidän kaltaistenne halun lisätä vauhtia ja esittää suurempaa roolia ihmisen kollektiivitietoisuuden ylösnousemuksessa. Ja te jotka olette halukkaita ja kykeneviä, voitte todella ottaa ns. sydämeen sen, mitä lähetetään, ja käyttää sitä tukemaan siellä maan päällä ympäristöä – ykseyttä, ehdotonta rakkautta ja valon levittämistä kaikkialle.  

Olette ehkä kokeneet jotain tyhjentymistä viime viikkoina ja kuukausina, jotain puhdistumista, valmistelemaan teitä tähän seuraavaan askeleeseen matkallanne, ja kehotamme teitä vain tunnistamaan, että olette valmis ja on aika ja olette niitä, jotka ovat valinneet herätä tarpeeksi vastaanottaaksenne tämän lähetyksen. Ja se merkitsee, että olette valmis menemään pidemmälle johtorooleissanne siellä Maassa. Ja Maan kanssa-asukkaanne ovat valmiita vastaanottamaan enemmän sitä, mihin te olette kyenneet yhdistymään tässä elämässä, ja se on valtava asia. Se on oppilaan ja opettajan yhdistymistä laajassa mielessä synnyttämään massiivisia muutoksia sinne Maa-planeetalle.

Olemme Arcturuslainen neuvosto, ja olemme nauttineet yhdistymisestä kanssanne.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >