HomeViestejäDaniel Scranton31.8.2021 - Suuria muutoksia vuoden 2021 loppuosan aikana

31.8.2021 - Suuria muutoksia vuoden 2021 loppuosan aikana

SUURIA MUUTOKSIA VUODEN 2021 LOPPUOSAN AIKANA

Arcturuslaista 9D-neuvostoa kanavoinut Daniel Scranton (danielscranton.com)
31.8.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tervehdys, olemme Arcturuslainen neuvosto. Yhdistymme mielellämme teidän kaikkien kanssa.

Olemme hyvin tyytyväisiä ollessamme kanssanne, kuten aina, ja hyvin innostuneita siitä, mitä näemme teidän kaikkien luovan, kun tulette tämän kalenterivuoden 2021 viimeiseen osuuteen. Näemme teidän astuvan suurempaan voimaan itsessänne, kun olette alkaneet tunnistaa, että teidän todella täytyy luottaa tuohon voimaan, joka teillä on sisällä, tunteaksenne niin, kuin haluatte tuntea, ja elääksenne niin, kuin haluatte elää. Kaikilla jotka olettivat, että ulkoisten olosuhteiden täytyi määrittää, miten he elivät ja miltä heistä tuntui, tuo uskomus on kääntynyt päälaelleen. Elämänne tämänhetkisten olosuhteiden myötä, eläessänne globaalia pandemiaa, teidän on tarvinnut tehdä erilaisia muutoksia voidaksenne menestyä.

Teillä on ollut myös paljon ylimääräistä aikaa olla luoja, olla tietoinen ja tarkoituksellinen siitä värähtelystä, jota olette lähettäneet universumiin. Ja sen tuloksena "tuolla" on monia upeita luomuksia, jotka odottavat, että niiden kanssa harmonisoidutaan. Näemme teissä valmiutta ottaa komento elämässänne, ottamalla komennon värähtelystänne ja luomisestanne, tuloksena tuon värähtelyn tarjoamisesta.

On upeaa nähdä, miten paljon kauneutta ja ihmettä on edessänne, ja olemme myös onnellisia kyetessämme auttamaan teitä pääsemään noihin luomuksiinne. Tiedämme, että tämä on ilmiselvä toteamus monille teistä, mutta teidän täytyy todella seurata tunteitanne voidaksenne nuuskia tienne sinne, minkä olette jo luoneet. Voitte alkaa tunnustella niitä värähtelyjä, joita luomuksenne lähettävät, koska ne kutsuvat teitä kirjaimellisesti luokseen, ja teillä on todella upea aika päästä käsiksi siihen, mitä olette luoneet, koska taas kerran, on epäilemättä vaikuttanut siltä, kuin teille olisi laitettu rajoituksia. Itse asiassa teitä on opastettu kääntämään huomionne siihen paikkaan sisällänne, jossa tiedätte, kuka oikeasti olette, ja jossa värähtelette nopeimmin ja korkeimmalla.

Maailmassanne on suurten muutosten aika, ja nuo suuret muutokset alkavat, kun olette valmis näkemään itsenne niinä, jotka luovat, näkemättä itseänne enää niinä, jotka alistetaan. Tämä on monumentaalinen ero siinä, miten näette itsenne ja todellisuutenne, sekä muut jotka esittävät roolejaan todellisuudessanne. Niin heränneitä kuin olettekin, pitäkää mielessä, että kaikki elämässänne ovat auttamassa teitä heräämään vielä enemmän siihen totuuteen, kuka todella olette, ja tuon totuuden soveltamiseen. Olette siirtymässä ajasta, jossa vain tiedätte, kuka todella olette ja että luotte oman todellisuutenne, aikaan jossa koette nuo totuudet elämässänne ja koko maailmassa, jossa elätte.

Olemme Arcturuslainen neuvosto, ja olemme nauttineet yhdistymisestä kanssanne.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >