HomeViestejäDaniel Scranton31.5.2024 - Mitä kesäkuun 2024 energiat tuovat

31.5.2024 - Mitä kesäkuun 2024 energiat tuovat

MITÄ KESÄKUUN 2024 ENERGIAT TUOVAT

Andromedalaista valoneuvostoa kanavoinut Daniel Scranton (danielscranton.com)
31.5.2024
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tämä on Andromedalainen valoneuvosto, ja yhdistymme hyvin innolla kanssanne.

Olette paljon partaalla siellä maan päällä, ja paljon siitä, mitä olette pyytäneet, tulee teille energeettisesti kesäkuun aikana. Kesäkuun energioissa on kyse teidän auttamisestanne tuntemaan itsenne enemmän energiaolennoksi. Se vahvistuu, minkä ehkä tunnette energia- tai värähtelypuumerkkinänne. Tämä merkitsee, että tiedätte itsenne tunnetasolla enemmän Lähde-energiaolennoksi, joka olette.

Pystytte sanelemaan selkeämmin ja täsmällisemmin, mitä päivityksiä ja mitä aktivointeja saatte, koska kesäkuun energioissa on kyse teidän harmonisoimisestanne enemmän sen itsen kanssa, joka todella olette. Ja tuo itse, sielunne, on vastuussa niistä päivityksistä ja aktivoinneista, joita saatte. Vielä paljon tärkeämpää on se totuus, että pystytte tuntemaan itsenne täydemmin sellaiseksi, kuin todella olette, koko kesäkuun ja sen yli, ja näin on niiden energioiden lisääntymisen vuoksi, joita tulee teille omalta sielultanne.

Teidän on aika tuntea itsenne täydemmin todellisena itsenänne. Identiteettinne on aika muuttua, ja nuo muutokset voivat olla vaikeita niille, jotka roikkuvat kiinni identiteetissä, jota he ovat luoneet itselleen koko elämänsä ajan maan päällä. Teillä jotka olette valmiita päästämään irti tuosta samaistumisesta, on helpompaa, kun näitä energiakuuroja tulee sielultanne. Tuntiessanne niitä menette kananlihalle, tunnette kihelmöintiä ja kylmänväristyksiä. Tunnette, että on enemmän energiaa läsnä, kuten on jonkun Danielin kaltaisen kanavoidessa. Hänelle on enemmän energiaa läsnä, ja hän tuntee sen.

Ja tunnette sen, koska olette linjassa ottamaan vastaan tämän lähetyksen. Näin on, koska vastaanotatte sen, ja jos ette olisi harmoniassa, ette vastaanottaisi sitä. Siis nyt teidän on hyvä aika harkita, mitä päivityksiä ja aktivointeja haluaisitte käynnistää itse. Ja teidän on myös erittäin hyvä aika valmistautua itsenne, todellisen itsenne, energioihin, joita tulee. Teette sen maadoittumalla kehoonne, lepäämällä paljon ja nesteyttämällä.

Kiinnittäkää huomiota noihin epätavallisiin tuntemuksiin, joita tulee ollessanne suihkussa tai kylvyssä, meditoidessa tai viettäessänne aikaa luonnossa. Nämä ovat energiakuuroja, joita tulee sielultanne, ja ne ovat myös niitä aktivointeja ja päivityksiä, joita haluatte. Teidän on aika tietää itsenne tunnepohjalta paljon enemmäksi kuin vain ihmisitsenne, paljon enemmäksi kuin vain se yksilö, jona olette itsenne tunteneet.

Me ja muut kaltaisemme täällä korkeammissa ulottuvuuksissa olemme auttamassa, ja tuemme teitä tämän siirtymän läpi koko kesäkuun ja sen yli, koska se on jatkuva, ja te jotka avaudutte näille energiakuuroille, saatte enemmän ja enemmän. Ja pystytte jakamaan noita kokemuksia toisten kanssa, kertoen, mikä on mahdollista myös heille, jos he ovat halukkaita avautumaan ja kiinnittämään huomiota kaikkeen, mitä tapahtuu kaikille siellä maan päällä, koska tämä on universaali ylösnousemus eikä vain harvoja varten. Nauttikaa matkasta koko kesäkuun. Olemme tässä teitä varten aina.

Olemme Andromedalainen valoneuvosto, ja olemme nauttineet palvelemisestanne tällä tavalla.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >