HomeViestejäDaniel Scranton23.5.2024 - Transformaatiot loppuvuoden aikana

23.5.2024 - Transformaatiot loppuvuoden aikana

TRANSFORMAATIOT LOPPUVUODEN AIKANA

Arcturuslaista 9D-neuvostoa kanavoinut Daniel Scranton (danielscranton.com)
23.5.2024
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Olemme Arcturuslainen neuvosto. Meille on ilo yhdistyä teidän kaikkien kanssa.

Olemme uudelleenkalibroineet ne energiat, joita lähetämme teille, koska kykenette käsittelemään paljon enemmän, kuin vasta muutama vuosi sitten. Olette kokeneet juurichakrapäivityksiä/parannuksia, joita Äiti Maanne on käynnistänyt, ja hän on laajentanut kykyjänne vastaanottaa korkeammista ulottuvuuksista. Hän auttaa teitä myös puhdistamaan juurichakraanne sykkeillä, joita lähetetään hänen ytimestään.

Haluamme teidän ymmärtävän, että tämä on ryhmäponnistus, ja jokainen esittää osaansa. Ja haluamme teidän myös tietävän, että teillä on aina apua, ja lisää apua tulee aina. Teidän on tarkoitus kokea tämä tietoisuusmuutos ja vastustaa sitä mahdollisimman vähän. Ja näin ollen, silloin kun jotain tapahtuu teille fyysisessä kehossanne, kehotamme teitä sallimaan sen, että ensimmäinen johtopäätös johon päädytte, on, että saatte jonkin päivityksen tai teette jotain puhdistusta.

Teidän ei tarvitse panikoida, eikä teidän tarvitse olla huolissanne, että asiat pahenevat teillä fyysisesti. Sen sijaan olettakaa aina, että käytte läpi jotain parannustapahtumaa ja se voi olla tuskallista ja epämiellyttävää, ja teille tulee paljon helpommaksi päästä tietoisuuslaajentumisenne seuraavalle tasolle. Teidän ei ole tarkoitus olla huolissanne ja elää pelossa, mutta nämä ovat olleet tapoja, joilla teidät on kasvatettu. Teidät kasvatettiin välittämään enemmän selviytymisestänne kuin tietoisuusevoluutiostanne.

Mutta nyt on se aika, jolloin tietoisuusevoluutionne ottaa paljon enemmän siitä energiasta, jota teillä on. On paljon tärkeämpää, että tunnistatte, kuka ja mitä oikeasti olette, kuin että pelkästään selviydytte niin pitkään, kuin mitenkään voitte. Mutta tietysti vanhempanne, opettajanne ja yhteiskuntanne ovat halunneet sitä teille, ja nyt teidän täytyy poisoppia nuo huolestuttavat taipumukset, joita teille on sysätty.

He tarkoittivat hyvää, ja tietysti oli aika, jolloin elinkaari oli paljon lyhyempi kuin tänä päivänä, mutta voitte rentoutua, koska teidän on tarkoitus kukoistaa siellä ja jatkaa kehossanne, jotta voitte kokea sen evoluution, sen siirtymän ja lopulta oman siirtymänne, ja loppujen lopuksi siirtymänne viidennen ulottuvuuden taajuusalueelle. Saatte myös apua oppailtanne sopeutua niihin korkeamman taajuuden energioihin, joita voimme nyt lähettää teille, ja oppaanne auttavat avaamalla kruunuchakranne ja uudelleenkalibroimalla energiakenttänne.

Transformaatiot joita tulee vuoden 2024 loppuosan aikana, ovat suurenmoisia, ja olette iloinen siitä, että piditte siellä pintanne tuon epämukavuuden ja kivun läpi. Olette onnellinen, että luotitte siihen, että kaikki oli ja on ok, ja olette onnellinen ylösnoustessanne tietoisuutenne seuraavalle tasolle, joka odottaa teitä tämän kalenterivuoden lopussa. Olemme hyvin innoissamme puolestanne, ja olemme innoissamme siitä, että olemme osa tätä matkaa kanssanne.

Olemme Arcturuslainen neuvosto, ja olemme nauttineet yhdistymisestä kanssanne.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >