HomeViestejäDaniel Scranton6.2.2024 - Kiinnitä huomiota ja pane merkille tämä

6.2.2024 - Kiinnitä huomiota ja pane merkille tämä

KIINNITÄ HUOMIOTA JA PANE MERKILLE TÄMÄ

Tyymusta kanavoinut Daniel Scranton (danielscranton.com)
6.2.2024
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Siunausta. Olemme Tyymus. Olemme ylösnousseiden mestareiden kollektiivi.

Panemme merkille, miten elätte, miten ajattelette, miten toimitte ja miten hengitätte, ja panemme merkille nämä asiat, koska pyrimme auttamaan teitä kaikin kuviteltavissa olevin tavoin. Tiedämme, että kaikella on merkitystä, mitä teette ja miten teette sen, ja kehotamme teitä kaikkea hidastamaan, jotta voitte tehdä samoin. Kiinnittäkää huomiota, miten syötte aterian. Kiinnittäkää huomiota, hengitättekö vaivattomasti vai ette, kun keskustelette toisen ihmisen kanssa. Kiinnittäkää huomiota, miten olette suihkussa ja kylvyssä.

Kiinnittäkää huomiota ja hidastakaa, ja panette välittömästi merkille sellaisia asioita, joita me huomaamme teistä, ja kun huomaatte, että jokin on vinossa tai ei aivan niin, kuin haluaisitte sen olevan, voitte estää nopeammin itseänne jatkamasta polkua pitkin, jota ette halua oikeasti mennä. Ette voi ainoastaan estää itseänne etenemästä tuota rataa, vaan voitte myös kääntyä ympäri, ja voitte kääntyä ympäri nopeasti ja helposti. Teette niin, koska lakanneet toimimasta automaattiohjauksella ja laittaneet itsenne ajajan paikalle, missä pääsette käsiksi kaikkiin hallintalaitteisiin.

Teidän ei tarvitse kontrolloida mitään ulkopuolellanne, erityisesti muita ihmisiä, muuttaaksenne kaiken elämässänne paremmaksi. Kun haluatte nähdä muutoksia ulkoisessa maailmassa, teidän on parasta uskoa, että sisällänne täytyy muutoksia. Voitte nähdä ulkoisen maailman vaikka kuinka monilla linsseillä, joita teillä on sisällänne valittavana. Itsenne muuttaminen ja sen tavan muuttaminen, jolla katsotte ulkopuolista maailmaa, on niin tehokasta, että huomaatte eron välittömästi.

Ette ole ainoastaan todellisuutenne luoja, vaan olette myös kokija, ja olette itsenne luoja. Siksi teillä on todellakin kaikki voima/valta, ja kun käytätte valtaanne valita käyttämällä kykyänne kiinnittää huomioita, teillä on kaikki, mitä tarvitsette elääksenne unelmienne elämää. Uneksitte tämän elämän kokemukseksi, todellisuudeksi, ja näin ollen voisitte yhtä hyvin alkaa uneksia niin, millainen haluatte sen olevan. Ja taas kerran, jos aloitatte pienistä asioista, jotka voitte huomata – pienistä tavoista joilla voitte tehdä muutoksen siinä, miten teette jotain – niin voitte nähdä heijastevaikutuksen ja miten kaikki se luo suurempaa maailmaa, jonka haluatte kokea ulkopuolellanne.

Ei ole mitään tyydyttävämpää kuin olla itsenne ja todellisuutenne mestari, ja olemme juuri antaneet teille avaimet valtakuntaan. Ja kun käytätte niitä, teillä on pääsy kaikkeen, mitä valtakunnassa on. Ja näin pallo on nyt teillä, ja tiedämme, että useimmat teistä tietävät jo nämä asiat, mutta tiedämme myös, että tällä hetkellä olette valmiita käyttämään tuota tietoa ja soveltamaan sitä uudella tavalla.

Siinä on kaikki tällä erää. Olemme Tyymus. Olemme ylösnousseiden mestareiden kollektiivi, ja olemme aina keskuudessanne.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >