HomeViestejäDaniel Scranton1.12.2023 - Arcturuslaisten panos joulukuun 2023 energioihin

1.12.2023 - Arcturuslaisten panos joulukuun 2023 energioihin

ARCTURUSLAISTEN PANOS JOULUKUUN 2023 ENERGIOIHIN

Arcturuslaista 9D-neuvostoa kanavoinut Daniel Scranton (danielscranton.com)
1.12.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tervehdys. Olemme Arcturuslainen neuvosto. Meille on ilo yhdistyä teidän kaikkien kanssa.

Lähetämme teille oman energiaerämme joulukuulle 2023. Työskentelemme tietysti kaikkien muiden ryhmien ja olentojen kanssa korkeammissa ulottuvuuksissa auttaaksemme teitä, ja teemme usein yhteistyötä siinä, mitä lähetämme teille. Ja näin ”saatte osumaa” joka kulmasta tällä hetkellä ja eri olennoilta ja kollektiiveilta, joilla on erilaisia energioita annettavana. Riippumatta siitä, mihin katsotte, niin kunhan katsotte vain ylös, vastaanotatte jotain upeaa, jotain ainutlaatuista, jotain mikä on räätälöity teille, vain teille. Me tarjoamme myötätuntoenergioita tällä kertaa, koska tiedämme, miten monia haasteita kohtaatte siellä maan päällä, ja tiedämme, miten haastavaa tämä aika vuodesta voi olla ihmisille.

Teillä on paljon, mitä voisitte juhlia joulukuussa, ja teillä on myös mahdollisuus kohdata joitain haasteita, jotain mielipahaa ja joitain ihmisiä, joiden kohtaamisesta ette ehkä ole kovin innostunut. Olemme tässä auttamassa, ja olemme tässä tukemassa, ja myötätuntoenergia auttaa teitä valtavasti. Haluatte tuntea ja teidän tarvitsee tuntea olevanne rakastettu ja tuettu, ja saatte sitä koko ajan henkioppailtanne, mutta silloin kun muut osallistuvat, voimme lisätä siihen, mitä jo saatte, ja sitä teemme, ja sitä jatkamme joulukuussa. Kehotamme teitä kuvittelemaan, että ympärillänne on kaunista, purppuranväristä valoa, ja tuntemaan energiaamme ympärillänne, kun monet teistä voivat aistia meidät. Ja tuntekaa toki se energeettinen halaus, joka teille annetaan Arcturuksen (Karhunvartijan) tähdistöstä.

Tiedämme, että kun vastaanotatte myötätuntoa, teillä on enemmän myötätuntoa annettavana myös muille, ja niinpä kehotamme teitä tulemaan myötätunnon kanaviksi ja osoittamaan myötätuntoa niille, jotka kärsivät tavoilla, jotka ovat käsittämättömiä teille. Ja kehotamme teitä osoittamaan myötätuntoa myös niille, joita kohtaan teidän on vaikea löytää myötätuntoa, koska näyttää siltä, että he tekevät itselleen, mitä tekevät, tai koska näyttää siltä, että heillä on melko hyvä elämä. Kaikki kantavat jotain ristiä maan päällä tänä aikana, ja teillä on tilaisuus olla myötätunnon maajoukkomme.

Teillä kaikilla on tilaisuus antaa ja saada enemmän, kuin teillä on koskaan ollut, ja teillä on tilaisuus nostaa oman tietoisuutenne tasoa ja sen kollektiivitietoisuuden tasoa, jonka osa olette. Ja niin joulukuun on mahdollista tuoda teille hyvin paljon enemmän harmoniaa, kuin teillä on koskaan ennen ollut. Sen on mahdollista tuoda teidät lähemmäs kontaktia maanulkopuolisten olentojen kanssa, ja sen on mahdollista tuoda teidät lähemmäs tietoisuusmuutoksen loppuunsaattamista – muutoksen joka on ollut käynnissä monta vuotta. Ja sen vauhti lisääntyy jatkuvasti teidän vuoksenne heränneessä kollektiivissa, jotka olette valmiita olemaan niitä muutosagentteja, joita olette.

Olemme Arcturuslainen neuvosto, ja olemme nauttineet yhdistymisestä kanssanne.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >