HomeViestejäDaniel Scranton30.11.2023 - Joulukuun 2023 energiat ja siirtyminen vuoteen 2024

30.11.2023 - Joulukuun 2023 energiat ja siirtyminen vuoteen 2024

JOULUKUUN 2023 ENERGIAT JA SIIRTYMINEN VUOTEEN 2024

12D-Luojia kanavoinut Daniel Scranton (danielscranton.com)
30.11.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Olemme tässä teitä varten. Olemme Luojia. Olemme ei-fyysisten olentojen kahdennetoista ulottuvuuden kollektiivi, ja olemme tässä auttamassa.

Elätte siellä maan päällä aikaa, jolloin paljon enemmän on mahdollista, kuin on ollut aiemmilla sukupolvilla. Näytätte itsellenne, miten paljon olette kehittyneet. Te ja teknologianne kehitytte samaa tahtia. Älkää olko huolissanne siitä, että teknologia kehittyy enemmän kuin te, koska se ei kehity. Se heijastaa aina teille, miten pitkälle olette tulleet yhteiskuntana, ihmiskollektiivina. Muistakaa, että te luotte kaiken tämän – älkää pelätkö luomustanne. Älkää pelätkö, mitä luotte itsellenne. Jos teillä on pelkoja, teidän täytyy tarkastella ja tutkia niitä, ja purkaa ne, koska ne eivät palvele teitä, eikä teillä ole mitään syytä pitää kiinni niistä.

Teidän ei tarvitse suunnitella sitä varten, mitä pelkäätte, kun se ei toimi koskaan hyväksenne. Sen sijaan tietoisuusevoluutionne tässä kohdassa päästätte irti. Olette siinä riisuaksenne pois ne kerrokset, jotka eivät olet ”sinä”, jotta voitte nauttia siitä hyvältä tuntuvasta keskuksesta, joka edustaa enemmän sitä, kuka ja mitä oikeasti olette. Etsikää koko joulukuun, mitä haluatte riisua, koska energiat joita tulee, auttavat teitä päästämään irti siitä, mikä on raskasta, mikä ei palvele teitä ja minkä olette ottaneet omaksenne, koska luulitte, että teidän täytyi.

Astutte uuteen vuoteen säteilevämpänä ja kirkkaampana versiona itsestänne kaiken sen vuoksi, mitä olette riisuneet pois siihen mennessä, kun kello lyö puolta yötä uudenvuodenaattona. Elämänne auttaa teitä tekemään sen näyttämällä teille, mistä teidän tarvitsee vielä päästää irti, mutta teidän täytyy kuunnella. Teidän täytyy kiinnittää huomiota siihen, mitä elämänne näyttää teille, voidaksenne hyötyä kaikesta, mitä tulee eteenne. Kaikki sellainen mitä tulee tietoiseen tajuntaanne ja mikä ei palvele teitä, tekee itsensä tiettäväksi teille niin kauan, kunnes päästätte irti siitä.

Teidän ei tarvitse olla pahoillanne siitä, missä olette tällä hetkellä, joten älkää tehkö sitä. Sen sijaan oivaltakaa, että teidän on tarkoitus olla matkalla ja tarvitsette asioita työstettäväksi, asioita riisuttavaksi ja haasteita kohdattavaksi, voidaksenne tuntea tuon kasvun, joka on hyvin luonnollista. Siksi, jos jokin tulee teillä jatkuvasti esiin, uudestaan ja uudestaan, naurakaa vain ja kertokaa universumille, että tajuatte sen, ymmärrätte nyt, ja olette valmis tekemään sen, mitä vaaditaan päästääksenne irti tuosta raskaudesta, tuosta pelosta, tuosta tuomitsemisesta ja tuosta vastarinnasta.

Kun riisutte pois kaikki nämä kerrokset, jäljelle jää alkuperäinen itsenne, ja sen kanssa teidän on hyvin hauskaa leikkiä, kun astutte uuteen vuoteen uutena ”sinuna”. Ja mielenkiintoista kyllä, uusi ”sinä” on aina ollut kaiken sen alla, minkä riisutte pois joulukuun aikana. Teillä on meidän apuamme, kuten myös monien muiden apua, jotka antavat teille niitä energioita, jotka tukevat tätä. Ja olemme hyvin tyytyväisenä Ihmiskunnan tiimissä, ja olemme aina olleet.

Olemme Luojia, ja rakastamme teitä hyvin paljon.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >