HomeViestejäDaniel Scranton29.11.2023 - Tervetuloa moniulotteiseen itseenne

29.11.2023 - Tervetuloa moniulotteiseen itseenne

TERVETULOA MONIULOTTEISEEN ITSEENNE

Andromedalaista valoneuvostoa kanavoinut Daniel Scranton (danielscranton.com)
29.11.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tämä on Andromedalainen valoneuvosto, ja olemme hyvin mielellämme yhteydessä ihmisten kanssa.

Teidän kaikkien on aika kurkottaa tähtiin ja tunnustaa alkuperänne siellä. Teidän kaikkien on aika tuntea enemmän yhteyttä maanulkopuolisiin ystäviinne ja perheeseenne, ja teidän on aika tuoda näiden muiden tähdistöjen energioita Maahan, jolloin voitte leikkiä/näytellä täydemmin koko itsenänne. Pääsemällä käsiksi sisällänne oleviin energioihin yhdistytte tähtiin. Koostutte maanulkopuolisesta DNA:sta ja tähtipölystä. Teillä on alitajunnassanne muistoja Maan ulkopuolisista elämistä ja seikkailuista, ja se kaikki tulee nyt pintaan kertomaan teille, että te ette ole yksin ettekä vain tämä yksi fyysinen ihmiselämä. Olette paljon enemmän.

Olette sielu, jonka tietoisuus on levittäytynyt koko galaksiin ja universumiin samanaikaisesti, kun olette inkarnoituneena siellä maan päällä, ja yhdistymällä meidän kaltaisiimme yhdistätte asioita itsessänne ja kytkeydytte jälleen osaan tuosta maanulkopuolisesta DNA:sta. Haluamme teidän tietävän, miten erityislaatuisia olette ja miten kallisarvoisia olette kaikille meille ympäri galaksia, jotka katsomme teitä suuren ylpeyden ja ihmetyksen kera. Otitte itsellenne paljon tämän galaksin menneisyyttä ja ongelmia, joita kohtasimme aiempina aikakausina, ja otitte sen synnyttääksenne koko galaksiin rauhan ja harmonian ajan.

Tiedämme, että ihmiskunta voi mennä paljon pidemmälle siinä, miten paljon voitte kehittyä, miten paljon teistä voi tulla, mutta tiedämme myös, että olette hyvin matkassa ja kurkotatte enemmän ja enemmän apua ja vastauksia tähdistä. Olemme täällä auttamassa teitä tutkimaan moniulotteista itseänne. Olemme täällä auttamassa teitä tuntemaan enemmän muokattavuutta, joustavuutta itsessänne, ja olemme täällä auttamassa teitä nostamaan tietoisuuttanne. Ja työskentelemme hyvin monien muiden tiimien kanssa, monien muiden kollektiivien ja neuvostojen kanssa, auttaaksemme teitä eteenpäin, antaaksemme teille kaiken, mitä voimme, auttamaan teitä tietoisuusevoluutiossanne.

Tiedämme, että rauha maan päällä ei ole kovin kaukaisessa tulevaisuudessanne, ja tiedämme, että saavutatte tuon rauhan löytämällä rauhan ja harmonian itsessänne ja perheessänne ja ystäväryhmässänne, ja annamme teille opetuksia, joiden tiedämme auttavan teitä saamaan aikaan tuon rauhan. Ja ensimmäinen, perustavanlaatuisin opetus jonka voimme antaa teille, on, että olette rakkautta, ja kun tunnette tuota rakkautta, tiedätte olevanne uskollinen todelliselle itsellenne. Siis etsikää sellaista, mikä innostaa teitä rakastamaan, ja pitäkää huomionne siinä, ja antakaa kaiken muun pitää huolen itsestään.

Olemme Andromedalainen valoneuvosto, ja olemme nauttineet palvelemisestanne tällä tavalla.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >