HomeViestejäDaniel Scranton28.11.2023 - Yrittääkö kukaan estää teitä ylösnousemasta?

28.11.2023 - Yrittääkö kukaan estää teitä ylösnousemasta?

YRITTÄÄKÖ KUKAAN ESTÄÄ TEITÄ YLÖSNOUSEMASTA?

Arcturuslaista 9D-neuvostoa kanavoinut Daniel Scranton (danielscranton.com)
28.11.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tervehdys. Olemme Arcturuslainen neuvosto. Meille on ilo yhdistyä teidän kaikkien kanssa.

Olemme tarkkailleet edistymistänne siellä maan päällä, kuten aina teemme, ja haluamme teidän tietävän, että tarpeeksi moni teistä edistyy vaikuttaakseen positiivisesti maailmaan. Kun ajattelette kaikkia asioita, joiden täytyy muuttua maailmassanne, voitte helposti pakahtua, vaikka ajattelisitte vain niitä muutoksia, joita täytyy tapahtua omassa kodissanne tai psyykessänne. Siksi haluamme teidän tunnistavan, miten voimakas jokainen hetki on. Muistakaa, että teillä on kaikki voima sisällänne, ja muistakaa, ettei teidän tarvitse muuttaa maailmaa tuolla ulkona, koska tuo maailma on joka tapauksessa heijastus tietoisuudestanne. Siis mitä voitte muuttaa? Mihin teillä on pääsy?

No, teillä on pääsy jokaiseen hetkeen, jonka olette siellä maan päällä tässä elämässä, ja se mitä teette sillä, määrittää kaiken. Se ei määritä ainoastaan, mitä tapahtuu seuraavaksi pienellä kulmakunnallanne. Se määrittää, mitä tapahtuu tuolla ulkona ja asioiden suuressa suunnitelmassa. Siis siksi teidät ohjataan jatkuvasti takaisin itseenne ja läsnäolevaan hetkeen. Näin on, koska meidän kaltaisemme olennot ja kollektiivit tietävät, että siinä on kaikki voimanne. Varmasti teillä on voima liikuttaa asioita ulkopuolisessa maailmassa. Teillä on voima saada ihmiset allekirjoittamaan jokin adressi. Teillä on voima tulla suureksi puhujaksi, suureksi esitelmöijäksi, ja vakuuttaa ihmisille, että teidän tapanne ajatella on oikea, ja voitte nähdä niitä pienempiä muutoksia, joita saadaan aikaan noiden toimien tai sanojen avulla.

Mutta muuttakaa jotain, mitä tapahtuu sisällänne, ja muutatte kaikkea kerralla, mukaan luettuna tulevaisuus, mutta ehdottomasti läsnäoleva hetki, ja sitten katsokaa, miten voimakas olette, koska te olette voimakas. Siitä ei ole epäilystäkään. Ainoa epäily on sisällänne. Sieltä katsottuna missä olemme, ei ole epäilystäkään, että olette voimakkaita luojaolentoja, jotka ovat antamassa siellä itselleen juuri niitä kokemuksia, joiden tiedätte olevan täydellisiä, jotta voitte kasvaa ja päästä seuraavalle tietoisuustasolle. Olette valmiita – teillä on kaikki tarvittava sisällänne, eikä kukaan ja mikään tuolla ulkona estä teitä ajattelemasta seuraavaa ajatustanne ja tekemästä siitä positiivista, tekemästä siitä elämää vahvistavaa.

Kukaan ja mikään tuolla ulkona ei ole vastuussa tunteistanne, riippumatta siitä, miten paljon teknologiaa sillä on. Te olette vastuussa, ja mitä pikemmin ymmärrätte sen ja tiedätte täysin, sitä pikemmin voitte mennä eteenpäin – elämään jota haluatte. Minkään ei tarvitse muuttua tuolla ulkona, jotta saatte tuon tilaisuuden. Teidän täytyy vain käyttää tuo tilaisuus, joka on suoraan edessänne. Tai toisin ilmaistuna, tilaisuus joka on suoraan sisällänne. Teillä on, mitä tarvitaan, katsoaksenne sisäänpäin ja löytääksenne sen, mitä etsitte. Teillä on, mitä tarvitaan, valitaksenne polttopisteenne, valitaksenne todellisuutenne, valitaksenne tulevaisuutenne.

Ja jokainen joka kertoo teille, että ”he” eivät anna teidän menestyä tai ylösnousta, uskoo siihen uhri-pahantekijämalliin, josta teidän on tarkoitus valmistua tällä hetkellä. Siis niin mielenkiintoista, kuin onkin seurata niitä, jotka kertovat teille tarkkaan, keitä ”he” ovat ja mitä ”he” tekevät ja miten ”he” yrittävät estää ylösnousemuksen, se ei palvele ketään. Ja mitä pikemmin oivallatte sen, sitä pikemmin käännätte linssinne sisäänpäin ja pystytte saavuttamaan ne korkeudet, joihin olette kurkottaneet koko elämänne. Se on juuri näin yksinkertaista, ja voisimme mutkistaa sitä teille, mutta emme tee sitä, koska se ei ole tapamme.

Olemme Arcturuslainen neuvosto, ja olemme nauttineet yhdistymisestä kanssanne.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >