HomeViestejäDaniel Scranton8.11.2023 - Muutu juuri nyt ja ole 5D-itsesi

8.11.2023 - Muutu juuri nyt ja ole 5D-itsesi

MUUTU JUURI NYT JA OLE 5D-ITSESI

Tyymusta kanavoinut Daniel Scranton (danielscranton.com)
8.11.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Siunausta. Olemme Tyymus. Olemme ylösnousseiden mestareiden kollektiivi.

Toivotamme teidät tervetulleeksi nauttimaan kanssamme tämän läsnäolevan hetken kokemuksesta. Kun viritymme teihin ja kollektiivienergiaanne, tiedämme, että on vielä paljon, mihin teidän täytyy kasvaa ja laajentua, ja kuitenkin voimme myös juhlia, miten pitkälle olette päässeet. Tiedämme, että se missä olette nyt, on täydellistä, ja siksi kehotamme teitä juhlimaan läsnäolevaa hetkeä kanssamme. Ymmärrämme myös, että joskus ette tunne kovin paljon iloa elämästänne tai yleisesti ihmiselämästä maan päällä, ja haluamme teidän vain tietävän, että teidän on täysin ok valita se kokemus, jonka haluatte saada läsnäolevasta hetkestä.

Kukaan ei tuomitse teitä, eikä kukaan pyydä teitä olemaan värähteellisesti jossain, missä ette halua olla, mutta ehdotamme teitä kysymään itseltänne, tuntuuko teistä siltä, mitä haluatte tuntea. Ja jos ei tunnu, kehotamme teitä alkamaan etsiä sisältä syitä. Jos katsotte ulos maailmaan tällä hetkellä, voitte löytää runsaasti syitä olla olematta ilon tilassa, rauhan tilassa tai hyväksynnän tilassa, mutta voitte myös valita katsoa maailmaa Lähteen silmin. Lähde tunnistaa, että kaikki on niin, kuin Lähde on luonut sen olemaan, ja siksi Lähde ei näe mitään syytä vastustaa omaa luomustaan.

Jos näkisitte maailman samalla tavalla, voisitte valita tietoisesti, mihin haluatte fokusoitua, ja päästää lopusta irti. Irtipäästäminen ei merkitse, että te ette välitä, vaan että ymmärrätte, missä todellinen voimanne on, ja se on kyvyssänne tarjota jotain värähtelyä. Voitte tarjota värähtelyä, joka on hyödyllinen, kohottava ja positiivisesti suuntautunut. Voitte tarjota värähtelyä, joka on täynnä rakkautta ja parannusta, ja voitte tehdä sen siinä hetkessä, kun tulette tietoiseksi, että teillä on vaihtoehto. Ja kun valitsette tietoisesti, mitä haluatte lähettää maailmaan, alatte tunnistaa, miten voimakas oikeasti olette.

Teillä on voima muuttaa kaikki muuttamalla yhtä asiaa. Teillä on voima hävittää kaikki pelko, jota on sisällänne. Teillä on voima muuttua juuri nyt ja tulla 5D-itseksenne. Voitte alkaa toimia nyt korkeampana itsenänne. Siirrytte tuohon voimaan, kun astutte sydänkeskuksen valtakuntaan, ja saatte kokea, miten voimakas olette luomis- ja ilmentämiskykynne avulla. Nuo kyvyt ovat aina sisällänne, mutta alikäytätte niitä usein. Ja jos todella haluatte ymmärtää, miten voimakas olette, teidän täytyy olla valmis päästämään irti kaikista niistä kerroista, kun yrititte tehdä jotain ja ette (onnistuneet?).

On ok, että on ollut yrityksen ja erehdyksen elämä, koska kaikki se on tuonut teidät tähän kohtaan, jossa nyt oivallatte selvemmin, kuka ja mitä oikeasti olette, ja myös miten kuljette maailmassa voimakkaana luojaolentona. Päästäkää irti rajoittavista ajatuksista, ja hyväksykää se totuus, kuka olette Lähde-energiana, ja löydätte niin paljon loistoa, innostusta, luovuutta ja autuutta läsnäolevassa hetkessä, että ette kykene ymmärtämään, miksi koskaan elitte ehdollistuneempaa elämää. Olkaa se ehdoton rakkaus, jota olette, ja tiedätte, että tuo suuri voima joka on sisällänne, on valmis hyödynnettäväksi joka päivän joka hetki.

Siinä on kaikki tällä erää. Olemme Tyymus. Olemme ylösnousseiden mestareiden kollektiivi, ja olemme aina keskuudessanne.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >