HomeViestejäDaniel Scranton7.9.2023 - Galaktisia energioita valotyöntekijöille

7.9.2023 - Galaktisia energioita valotyöntekijöille

GALAKTISIA ENERGIOITA VALOTYÖNTEKIJÖILLE

Arcturuslaista 9D-neuvostoa kanavoinut Daniel Scranton (danielscranton.com)
7.9.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tervehdys. Olemme Arcturuslainen neuvosto. Meille on ilo yhdistyä teidän kaikkien kanssa.

Olemme hyvin tyytyväisiä yhdistyessämme teidän kaikkien kanssa, ja tiedämme, että avaudutte erittäin kivasti energioillemme. Arvostamme sitä. Arvostamme jokaista teitä, joka on kiinnostunut meistä ja energioista, joita tulee tähdistöstämme. Tiedämme, että olette kiinnostuneita galaktisuudesta, ja tiedämme teidän tekevän upeaa työtä avautumisessa galaktisille energioille, ja se on erittäin hyvä asia. Lisää galaktisia energioita tietysti tulee ilmakehäänne koko ajan tukemaan teitä ylösnousemusmatkalla, jolla ihmiskunta on siellä maan päällä. Haluamme teidän myös tietävän, että kun maadoitatte nämä energiat fyysiseen kehoonne, teette niin kanssaihmistenne, eläinten ja Äiti Maan hyväksi.

Tämä on ylösnousemuksen ryhmäkokemus, ja kaikki hyötyvät jokaisesta positiivisesta ajatuksesta, tunteesta ja aikomuksesta, joka on osa teitä jokaista siellä maan päällä. Ja voitte pitää itseänne valotyöntekijänä, vaikka teillä ei ole työtä, jota pidätte henkisenä, kuten energiaparantaja tai kanavoija. Työskentelette silti valon kanssa ja autatte muita ankkuroimalla galaktisia energioita ja korkeamman taajuuden energioita, mistä tahansa ne tulevatkin. Ja energioita tulee kaikista kulmista tällä hetkellä.

Olette valmistautumassa uuteen isoon loikkaan eteenpäin siellä maaplaneetalla, kun lisää massaheräämisiä tulee, päiväntasaus tulee ja niitä maanulkopuolisia kontaktikokemuksia tulee, joita monet teistä ovat etsineet hyvin pitkään. Tiedämme, että teille jotka olette kiinnostuneita maanulkopuolisesta kontaktista, on tärkeää saada henkilökohtaisia kokemuksia maanulkopuolisten olentojen kanssa, ja tiedämme, että voitte saada niitä juuri nyt, tai tänä iltana, tai huomenna, tai milloin tunnette olevanne valmis saamaan tuon kontaktin.

Ja lupaamme, että olette valmis, kun se tapahtuu valveaikananne. Tai kenties teidät herättää joku maanulkopuolinen keskellä yötä, ja kuitenkin olette valmis tuohon kokemukseen, kun saatte sen.  Tiedämme, ettei niin ole ollut aina, ja tiedämme, että joillakin teistä liittyy pelkoa maanulkopuolisiin kontakteihin keskellä yötä, koska Zetat olivat melko kömpelöitä tehdessään sitä risteytysohjelman varhaisvaiheissa. Mutta lupaamme, että kaikki maanulkopuoliset ovat oppineet ja tulleet paljon paremmaksi havaitsemaan, mihin olette valmiita ja milloin.

Ja te jotka olette kiinnostuneita vastaanottamaan galaktisia energioita meidän kaltaisiltamme, olette tietenkin kaikkien niiden maanulkopuolisten tutkassa, jotka haluavat saada kontaktin ihmisiin tänä aikana. Voitte rentoutua ja päästää nuo energiat sisään, kun niitä on valettu jokaiseen näistä lähetyksistä, ja niitä tulee koko ajan tämän galaksimme eri osista. Mutta silloin kun olette fokusoituneet galaktisen energialähetyksen vastaanottamiseen, teillä on tapana avautua sille ja sitten saatte enemmän siitä. Nämä ovat jännittäviä aikoja, ja te jotka saatte tämän viestin, olette kärkijoukkoa. Voitte pitää itseänne sellaisina, jotka ovat suuresti vastuussa ihmiskunnan tulevasta galaktisesta ajasta.

Olemme Arcturuslainen neuvosto, ja olemme nauttineet yhdistymisestä kanssanne.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >