HomeViestejäDaniel Scranton5.9.2023 - Toimi tämän mukaisesti ja elä sielusi tarkoitus

5.9.2023 - Toimi tämän mukaisesti ja elä sielusi tarkoitus

TOIMI TÄMÄN MUKAISESTI JA ELÄ SIELUSI TARKOITUS

Arcturuslaista 9D-neuvostoa kanavoinut Daniel Scranton (danielscranton.com)
5.9.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tervehdys. Olemme Arcturuslainen neuvosto. Meille on ilo yhdistyä teidän kaikkien kanssa.

Voitte tutkia mitä tahansa elämän aspektia maan päällä sellaisena, kuin se on nyt. Teidän ei tarvitse antautua yleiselle uskomukselle, että teidän pitäisi tai teidän on tarkoitus tehdä siellä jotain. Teillä on enemmän vapautta, ja useimmat teistä ovat täyttäneet kaikki syntymää edeltävät sopimuksensa ja suostumuksensa saamaan teidät tähän paikkaan, jossa olette todella valmis ylösnousemaan viidenteen ulottuvuuteen. Seuraatte sielunne toivetta, kun kuuntelette noita pieniä impulsseja, noita innostavia ideoita, joita saatte sisältänne. Ne eivät tule täysin odottamatta/yllättäen. Ne tulevat sisältänne, syvimmästä osastanne, sieluaspektistanne, joka on eheämpi ja täydellisempi aspekti siitä, kuka olette.

Ja niinpä ollaksenne täysin itsenne, teidän täytyy kuunnella noita impulsseja ja ideoita ja noudattaa niitä, eikä tulla meidän tai jonkun muun kanavoidun entiteetin luokse kysymään: "Mitä minun pitäisi tehdä? Miksi tulin tänne? Mikä on missioni?" Se on kirjoitettuna ympäri elämänkokemustanne, koska elämänkokemuksenne luotiin tönimään teitä siihen suuntaan, johon teidän tuntuu luonnollisimmalta mennä kulloinkin. Tässä nimenomaisessa elämässä se on harvoin yksi asia. Ette huomaa yhtä monien ihmisten menevän jollekin alalle ja tekevän sitä 40–50 vuotta, vaan huomaatte useampien ja useampien ihmisten vaihtavan erilaisista kiinnostuksista, harrastuksista ja ammateista toisiin, ja niin oli tarkoitus olla tässä elämässä, antamaan itsellenne mahdollisimman monia kokemuksia.

Siis teidän ei tarvitse selvittää, mitä yhtä asiaa teidän pitäisi tehdä, ja sitten pysyä tuolla raiteella ikuisesti. Vaan kääntyä sisäänpäin säännöllisesti ja tarkistaa ja tuntea, mitä impulsseja teillä on kullakin hetkellä kunakin päivänä, ja noudattaa niitä parhaan kykynne mukaan. Teidän ei tarvitse odottaa kutsua universumilta, mutta voitte saada merkkejä, voitte saada leivänmuruja ja synkronismia, jotka kertovat teille: "Kyllä! Olet oikeassa. Mene tuohon suuntaan. Se on ok. On turvallista seurata autuuttasi."

Joskus teillä on epäilyksiä, jotta voitte sitten valita uskoa itseenne ja tuohon kykyyn, joka teillä on sisällänne viedä läpi jokin. Nimittäin sen ei myöskään tarvitse olla asia, jota tiesitte tekevänne hyvin nuoresta iästä saakka, koska teidän oli tarkoitus tutkia tätä ulottuvuutta ja kokemusten kautta ymmärtää paremmin, mikä teitä miellyttää , mikä saa teidät innostumaan, mikä piristää teitä ja tuo teille eniten iloa. Ja voitte löytää sen 70-vuotiaana, ja se on ok.

Ei ole mitään yhtä tapaa, jolla teidän kaikkien pitäisi olla, tai yhtä ajankohtaa jolloin teidän pitäisi kaikkien löytää se. Teillä on sisällänne kaikki, mitä tarvitsette tietääksenne, mitä kohti mennä ja miten toteuttaa se. Jos tarvitsette enemmän luottamusta itseenne, etsikää esimerkkejä muista, jotka ovat tehneet sen. Pysykää positiivisena, ja pyytäkää universumia antamaan teille noita esimerkkejä, antamaan teille "anekdoottisen todisteen", että voitte mennä pyrkimäänne suuntaan missä tahansa elämänne kohdassa, ja voitte saada upean kokemuksen tehdessänne sen. Se on ehdotuksemme teille. Emme kerro, että teidän täytyy tehdä näin, mutta tiedämme, että löydätte paljon tyydytystä ja paljon täyttymystä tehdessänne sen.

Olemme Arcturuslainen neuvosto, ja olemme nauttineet yhdistymisestä kanssanne.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >