HomeViestejäDaniel Scranton3.9.2023 - Mikä auttaa ylösnousemaan ja mikä ei

3.9.2023 - Mikä auttaa ylösnousemaan ja mikä ei

MIKÄ AUTTAA YLÖSNOUSEMAAN JA MIKÄ EI

Tyymusta kanavoinut Daniel Scranton (danielscranton.com)
3.9.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Siunausta. Olemme Tyymus. Olemme ylösnousseiden mestareiden kollektiivi.

Meille on aina ilo yhdistyä teidän kanssanne, jotka olette ihmismuodossa siellä maan päällä, ja jaamme hyvin innoissamme kanssanne energiamme ja näkemykset, joita voimme antaa auttamaan teitä ylösnousemusmatkallanne. Voitte laittaa huomionne nykyään melkein mihin tahansa. Teillä on pääsy hyvin moniin ajatuksiin, ajatusmuotoihin ja uskomuksiin, ja teidän kaikkien on korkea aika olla tarkkana siinä, mihin laitatte huomionne.

Se on totta useista syistä. Yksi noista syistä on, että näette energioiden tulevan takaisin teille nopeammin, kuin koskaan ennen ihmishistoriassa, koska ylösnousemuksen tapahtuessa niin täytyy olla. Energioiden täytyy jatkuvasti tulla nopeammin ja heijastaa teille paljon vähemmässä ajassa se, mitä olette värähdelleet. Energiat liikkuvat nopeammin monista syistä. Kuljette ylösnousemusajan läpi, Olette nyt fotonivyössä, ja avaudutte korkeammalle tietoisuudelle. Ja näissä korkeammissa ulottuvuuksissa kaikki liikkuu nopeammin, mikä on välitöntä meidän perspektiivistämme katsottuna. Tästä syystä ihmiset sanovat, että ei-fyysisyydessä tai toisella puolella ei ole aikaa.

Teidän täytyy olla valppaampana, mihin laitatte huomionne, koska monet ihmiset haluavat sen. He eivät oikeasti halua antaa teille mitään, mikä auttaa, informoi tai voimaannuttaa teitä, mutta he tietävät, miten varmistetaan huomionne saaminen, ja he käyttävät näitä taktiikkoja, koska kuten tiedätte, mitä enemmän huomiota joku saa siellä maan päällä tänä aikana, sitä suurempi mahdollisuus hänellä on saada jonkinlaista mainetta tai mammonaa.

Teidän kannattaa käyttää erottelukykyänne myös, koska teistä tulee kohta viidennen ulottuvuuden olentoja, jotka ilmentävät välittömästi. Ja näin ollen teidän todella kannattaa tietää, miten värähtelette kaikkina aikoina, ja tiedätte sen, kun tarkistatte tilanteen tunteistanne, chakroistanne, fyysisestä kehostanne. Ne kaikki heijastavat teille, mitä värähtelette. Jos haluatte tarkastella sitä pidemmällä tähtäyksellä, voitte katsoa ihmisiä, joita on elämässänne, ja miten he kohtelevat teitä, ja voitte katsoa muita elämänolosuhteitanne, ja nekin heijastavat teille, miten olette värähdelleet.

Muutoksia tapahtuu koko ajan siellä maan päällä, ja energioita tulee myös tukemaan ihmiskunnan ylösnousemusta koko ajan. Se merkitsee, että teillä on tilaisuus pysyä kaikkien noiden muutosten ja energioiden tasalla, ja teette niin hidastamalla. Teette niin hidastamalla ajatuksianne, olemalla läsnä hetkessä ja hengittämällä tietoisesti. Voitte aktivoida hyvin paljon sisällänne kiitollisuuden/arvostuksen hetkessä, ja voitte päästää/sallia sisään hyvin paljon ilon hetkessä. Teistä voi tulla hyvin paljon hetkessä, jolloin koette rakkautta.

Siis kyllä, kiinnittäkää todellakin huomioita, mihin laitatte huomionne, koska teillä on myös kaikki nuo vaihtoehdot ja tilaisuudet fokusoitua johonkin, mikä laittaa teidät luonnostaan ilon, rakkauden ja kiitollisuuden tilaan. Teillä on monia esimerkkejä, joihin voitte myös fokusoitua siellä maan päällä, koska planeetalla on kanssanne hyvin monia ihmisiä ja useimmilla heistä on pääsy internetiin. Useimmat heistä voivat jakaa menestystarinoitaan kanssanne, ja voitte auttaa tosianne monin tavoin.

Mutta taas kerran, teidän täytyy käyttää tuota erottelukykyänne kyetäksenne määrittämään, kuka on auttamassa ja kuka on vain keräämässä seuraajia, tilaajia, tykkäyksiä ja niin edelleen. Teidän ei tietenkään tarvitse viettää yhtään aikaa internetissä voidaksenne olla rauhassa, ilossa, rakkaudessa, vapaudessa ja riemussa ja kokeaksenne luovuutta ja ihmetystä. Teillä on kokonainen maailma, joka kutsuu teitä luokseen, pyytää teitä tulemaan leikkimään kaikkien noiden energioiden kanssa ja kaiken maaplaneetan kauneuden kanssa. Kokekaa sitä niin usein, kuin voitte, ja se rauha ja tyyneys jota koette, saa kaiken, mikä ei ole rauhallista ja seesteistä, erottumaan hyvin selvästi, ja laitatte sen sivuun. Tällä tavalla kasvatte, kehitytte ja ylösnousette tietoisesti, ja se on todella näin yksinkertaista.

Siinä on kaikki tällä erää. Olemme Tyymus. Olemme ylösnousseiden mestareiden kollektiivi, ja olemme aina keskuudessanne.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >