HomeViestejäDaniel Scranton2.9.2023 - Keitä ovat ylösnousseet mestarit keskuudessanne

2.9.2023 - Keitä ovat ylösnousseet mestarit keskuudessanne

KEITÄ OVAT YLÖSNOUSSEET MESTARIT KESKUUDESSANNE

Tyymusta kanavoinut Daniel Scranton (danielscranton.com)
2.9.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Siunausta. Olemme Tyymus. Olemme ylösnousseiden mestareiden kollektiivi.

Olemme hyvin tyytyväisiä ollessamme teidän kaikkien kanssa täällä, yhdistyen kanssanne energeettisesti ja antaen teille ylistystämme, rakkauttamme ja viisauttamme. Sanomme, että olemme aina keskuudessanne, koska olemme sisällänne ja olemme kaikkialla ympärillänne. Meillä on myös inkarnaatioita siellä maaplaneetalla tällä hetkellä. Ne jotka tunnette meistä ja joita kutsutte ylösnousseiksi mestareiksi, ovat vain muutamia inkarnaatioita, joita on ollut Maassa tästä kollektiivitietoisuudesta. Ne jotka ovat inkarnoituneena nyt, eivät etsi huomiota. He eivät kirjoita kirjoja tai lähde luentokiertueelle, koska he pitävät siellä tilaa kaikille teille, antaen teille parannusta, myötätuntoa ja laittaen energioita ihmisten kollektiivitietoisuuteen sieltä maatasolta.

Tiedätte, miten nopeasti ihmiset voivat kääntyä jonkun puoleen, jota he pitävät itseään parempana. Katsokaa vain, miten ihmiset kohtelevat julkkiksia, kuuluisia muusikoita ja muita ihmisiä, jotka he laittavat jalustalle. Ja näin ollen niiden jotka ovat siellä kollektiivitietoisuudestamme, on paljon parempi pysyä anonyyminä. Se on parempi heille, ja se on parempi teille. Tämä merkitsee teille sitä, että saatte heidän viisauttaan, tukeaan, myötätuntoaan ja parantavaa energiaansa joka kerta, kun yhdistytte kollektiivitietoisuuteen, jonka osa olette. Lisäätte ihmisten kollektiivitietoisuuteen ja saatte myös ihmisten kollektiivitietoisuudesta. Ja te jotka ymmärrätte sen, voitte nyt tehdä niin tietäen, että kollektiivitietoisuudessa on joitain hyvin korkeavärähteisiä myötävaikuttajia.

Haluamme teidän myös tietävän, että olennot joita teillä on eläinmuodossa ja kasvimuodossa ja jossain määrin mineraalimuodossa, ovat kaikki mestareita itse ansaitusti. Niillä on myös kollektiivitietoisuutensa ja ne antavat omat panoksensa. Ja kuten monet teistä tietävät, eläinten lähellä tai luonnossa oleminen nostaa värähtelyänne. Tämä merkitsee, että voitte oikeasti valita siellä maan päällä, mihin laitatte huomionne, mihin viritytte ja minkä kanssa värähtelette harmoniassa. Teillä on monia, monia vaihtoehtoja koko ajan, ja lisää ja lisää tulee koko ajan, joten teillä on kaikki vapaus valita, mitä ikinä voisitte haluta.

Tässä osassa kerromme teille, miten tärkeää teidän on tuntea, minkä kanssa resonoitte ja minkä kanssa ette. Kerromme teille tämän, koska haluamme teidän tietävän, että tunteenne opastavat teitä sitä kohti, mikä on parasta teille, mutta teidän täytyy kuunnella niitä. Teidän täytyy kiinnittää huomiota niihin, ja teidän täytyy oivaltaa, että niitä on ensisijaisesti voidaksenne tehdä näin. Pääskää kosketukseen tunteidenne kanssa, ja tietäkää, että ne ovat väliaikaisia, ne ovat opastusta eikä niitä ole tarkoitus pelätä. Tietenkään niitä ei ole tarkoitus hävetä mitenkään, koska ne ovat normaaleja ja luonnollisia kokemuksia ja ilmaisumuotoja, ja tarvitsette niitä kaikkia opastamaan teitä tarkoituksenmukaisesti, minne haluatte mennä.

Olette valmiita menemään paljon pidemmälle henkisessä evoluutiossanne, ja tunnemme sen, ja siksi olemme täällä ja tulemme tämän kanavan kautta nyt. Rakastamme teitä, kunnioitamme teitä ja meillä on hyvin paljon myötätuntoa teitä kaikkia kohtaan. Kun tunnette näitä toteamuksia, sydämenne kertoo, että ne ovat totta. Kuunnelkaa sydäntänne ja käyttäkää erottelukykyänne, ja valitkaa olla kuin ne ylösnousseet mestarit, joita teillä elää keskuudessanne tällä hetkellä.

Siinä on kaikki tällä erää. Olemme Tyymus. Olemme ylösnousseiden mestareiden kollektiivi, ja olemme aina keskuudessanne.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >