HomeViestejäDaniel Scranton1.9.2023 - Syyskuun 2023 energiat

1.9.2023 - Syyskuun 2023 energiat

SYYSKUUN 2023 ENERGIAT

Arcturuslaista 9D-neuvostoa kanavoinut Daniel Scranton (danielscranton.com)
1.9.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tervehdys. Olemme Arcturuslainen neuvosto. Meille on ilo yhdistyä teidän kaikkien kanssa.

Olemme valvoneet ja tarkkailleet etenemistänne siellä maaplaneetalla, ja sanomme tyytyväisenä, että olette valmiita syyskuun energioihin, joita tulee meiltä ja muista paikoista ympäri galaksia ja universumia. Syyskuun energioissa on kyse muutoksen hyväksymisestä teillä kaikilla. Ne valmistelevat teitä muutokseen – ne auttavat teitä päästämään irti kiinnikkeistä ja siirtymään siitä, millaista elämä on ollut maaplaneetalla, siihen mihin olette siirtymässä, kun saatte tietoisuusmuutoksen valmiiksi.

Muutoksen valmistuminen on vielä melko kaukana siitä, missä olette tällä hetkellä. Kuitenkin näette paljon muutoksia tapahtuvan ennen sitä, ja tarvitsette kaiken avun ja tuen, mitä voitte saada, tunteaksenne olonne mukavaksi niiden tapahtuessa. Tiedätte, että tulee muutoksia moniin järjestelmiin, joita tiellä on siellä maan päällä, ja ne voivat mennä melko tasaisesti, jos valitsette tuon aikajanan itsellenne yksilönä. Teidän ei tarvitse olla huolissanne siitä, mitä joku muu valitsee. Teidän ei tarvitse myöskään olla huolissanne siitä, että suuret luonnonkatastrofit nielaisevat suuria osia maasta ja ihmisistä.

Voitte päästää irti noista peloista, joissa roikutte edelleen kiinni Atlantikselta ja Lemuriasta, ja voitte myöntää, että olette osa kollektiivia, joka herää massiivina määrinä. Nuo heräämiset jatkuvat, ja olette kaikki siellä osallistuaksenne niihin, auttaaksenne muita, joilla on heräämiskokemuksia, ja jakaaksenne omat kokemuksenne muiden kanssa, jotta heidän kokemuksensa tuntuvat normaalimmilta. Voidaksenne täysin vastaanottaa ja hyväksyä syyskuun energiat, voitte esittää itsellenne nyt kysymyksen: "Mistä pidän edelleen kiinni? Minkä pysymiseen juuri sellaisena, kuin se on nyt, olen kiintynyt?"

Ja tietäkää, että kaikki transformoituu, myös fyysinen kehonne. Ja kun hyväksytte muutoksen hiilipohjaisesta kristallipohjaiseksi, tunnette olemuksen keveyttä, jota haluatte tuntea myös fyysisenä ihmisenä. Muistakaa, että tämä on se aika, jolloin halusitte olla inkarnoituneena maan päälle. Ja halusitte olla tämän tietoisuusevoluution kärjessä, ja sieltä löydätte itsenne nyt, kun jotkut teistä ajattelevat niiden uusien järjestelmien rakentamista, joita teille tulee. Muistakaa, että menette koko ajan jotain parempaa kohti ettekä koskaan mitään pahempaa ja että voitte tehdä tästä siirtymäjaksosta sellaisen, joka on täynnä iloa ja helppoutta, kun päästätte irti peloistanne ja huolistanne.

On myös hyvä ajatus, että päästätte irti siitä, miten muutos tapahtuu, milloin se tapahtuu ja kuka saa mennä viidenteen ulottuvuuteen. Se perimmäinen kokemus joka teillä on nyt, muuttaa teitä, ja kaiken ulkopuolellanne täytyy heijastaa sitä, ja se alkaa heijastaa. Siis voitte rentoutua ja antaa mielenne lakata huolehtimasta, kun vastaanotatte syyskuun energioita, jotka auttavat teitä tekemään kauniimmin siirtymän perhoseksi, joka teistä on tulossa ihmiskollektiivina.

Olemme Arcturuslainen neuvosto, ja olemme nauttineet yhdistymisestä kanssanne.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >