HomeViestejäDaniel Scranton1.8.2023 - Elokuun 2023 energiat ja vuoden 2023 loppu

1.8.2023 - Elokuun 2023 energiat ja vuoden 2023 loppu

ELOKUUN 2023 ENERGIAT JA VUODEN 2023 LOPPU

Tyymusta kanavoinut Daniel Scranton (danielscranton.com)
1.8.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Siunausta. Olemme Tyymus. Olemme ylösnousseiden mestareiden kollektiivi.

Ja olemme tässä antaaksemme teille elokuun energialähetyksen. Haluamme aloittaa kertomalla, että saatte nämä energiat kaiken sen työn vuoksi, jota olette tehneet itsessänne valmistautuaksenne siihen, mitä tulee elokuussa ja jatkossa, kun menette eteenpäin ylösnousemusmatkallanne. Sielunne on valmis tuomaan enemmän energioitaan fyysiseen ihmiskehoonne, ja sitä saatte lisää koko elokuun ja sen jälkeen.

Tapahtuu fyysisen syvempi ja täydempi yhdistyminen ei-fyysiseen – ihmisen, mielen ja egon yhdistyminen sieluun, korkeampaan itseen ja kollektiivitietoisuuteen. Olette kaikki siirtymässä aikaan, jolloin tarvitsette syvemmän ja täydemmän tietoisuuden siitä, kuka ja mitä oikeasti olette, voidaksenne navigoida niiden "mullin mallin" -aikojen läpi, jotka ihmiskunnalla on vielä edessä. Emmekä kerro tätä pelotellaksemme, vaan valmistelemaan teitä, jotta voitte tunnistaa, että kun joitain tapahtuu, se on osa tietoisuusmuutosta. Se minkä tyyppisiä kokemuksia teille kaikille tulee, riippuu valistamastanne aikajanasta.

Teidän ei tarvitse kokea mitään mullistavia säätapahtumia. Teidän ei tarvitse kokea luonnonkatastrofeja voidaksenne mennä eteenpäin henkisesti. Ja mikä tahansa luonnonkatastrofi tai tulivuorenpurkaus on heijastus siitä tietoisuudesta, joka ihmisillä on edelleen itsessään. Ja kun otatte asiaksenne käsitellä negatiiviset tunteenne ja päästää irti negatiivisista ajatuksistanne, laitatte itsenne tuolle aikajanalle, jolla asiat ympärillänne muuttuvat, mutta se tapahtuu rauhanomaisesti ja kauniisti. Saatte kaikki osallistua näihin kokemuksiin projisoimalla tietoisuutenne tulevaisuuteen, jonka haluaisitte nähdä siellä maaplaneetalla.

Mutta palataan nyt takaisin sieluunne. Ymmärrämme, miten jännittävää tämä on kaikille teille, ja tiedämme, että mietitte, mitä voitte tehdä auttamaan tässä prosessissa. Kuten olemme juuri sanoneet, jatkakaa noista negatiivisista ajatuksista irtipäästämistä ja noiden negatiivisten tunteiden käsittelyä hengittämällä tienne niiden läpi. Älkää pitäkö kiinni negatiivisesta ajatuksesta tai uskomuksesta, älkääkä antako sen myöskään määritellä teitä. Päästäkää irti paljosta, minkä tunnette raskaaksi ja painavan teitä alas. Menkää Luontoäidin helmaan säännöllisemmin ja yhdistykää puiden, kukkien, kasvien, ruohon ja Maan tietoisuuteen. Nesteyttäkää itseänne ja antakaa itsellenne ruokia, joiden tiedätte olevan parhaita teille. Ja jatkakaa kehittymistä henkisesti kaikilla tavoilla, joilla olette kehittyneet tämän ajan, jolloin olette olleet hereillä.

Antakaa itsellenne runsaasti aikaa levätä, rentoutua ja meditoida, ja avautukaa sydämenne keskuksessa tuntemaan, kun lisää sielunne tietoisuutta virtaa sisään. Täyttykää rakkaudella niin usein, kuin voitte, ja osallistukaa siihen, mikä tuo teille iloa. Arvostakaa, mitä teillä on, ja odottakaa asioiden tulevan paremmaksi kaikilla teillä, koko ihmiskunnalla, koska voi tulla ja tulee, ja voitte tietoisesti synnyttää noita muutoksia kuvittelemalla ne ja pitämällä tuota tilaa koko ihmiskunnalle.

Äiti Maria haluaa lisätä luetteloon myötätunnon, kuten hän usein tekee. Näette paljon enemmän sitä maaplaneetalla, koska tunnistatte, että olette kaikki kokeneet sitä tuskaa ja kärsimystä, jota kanssaihmisenne joskus kokevat, ja haluatte auttaa. Joskus paras tapa auttaa on pitää sydämessänne myötätuntoa muille. Harjoittakaa tietoista hengittämistä ja vapauden tuntemista.

Nämä ovat tapoja työskennellä elokuun energioiden kanssa, jotka jatkavat teidän työntämistä viidenteen ulottuvuuteen ja vuoden 2023 päätökseen, joka tullaan muistamaan menestyksekkäänä vuotena koko ihmiskunnalle.

Siinä on kaikki tällä erää. Olemme Tyymus. Olemme ylösnousseiden mestareiden kollektiivi, ja olemme aina keskuudessanne.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >