HomeViestejäDaniel Scranton25.7.2023 - Tyymuksen, ylösnousseiden mestareiden kollektiivin esittely

25.7.2023 - Tyymuksen, ylösnousseiden mestareiden kollektiivin esittely

TYYMUKSEN, YLÖSNOUSSEIDEN MESTAREIDEN KOLLEKTIIVIN, ESITTELY

Tyymusta kanavoinut Daniel Scranton (danielscranton.com)
25.7.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Siunausta. Olemme Tyymus, olemme ylösnousseiden mestareiden kollektiivi.

Tulemme luoksenne nyt, koska hyvin monet teistä ovat valmiita saavuttamaan oman mestaruutensa, ja tunnemme olevamme täydellinen kollektiivi opastamaan teidät itsemestaruuden tilaan. Meillä on suhde jokaiseen teistä, ja on enemmän ylösnousseita mestareita, kuin tiedätte, koska monet mestarit ovat eläneet anonyymin elämän. Monet eivät ole pyrkineet minkäänlaiseen tunnistamiseen, ja näin lukumäärämme on valtava täällä 12. ulottuvuudessa.

Emme näe itseämme kuitenkaan enää yksilöryhmänä. Olemme ei-fyysisten entiteettien kollektiivitietoisuus, ja olemme tulleet yhteen muodostamaan tämän kollektiivin, johon viitataan Tyymyksena. Tyymus/kateenkorva on suoraan sydämen yläpuolella. Edustamme korkean sydämen chakraa. Korkea sydänchakra ei ainoastaan yhdistä teitä meihin, vaan se edustaa myös meitä teissä. Haluamme myös korostaa, että aina kun yhdistytte kehen tahansa meistä yksilötietoisuutena, olette yhdistyneet kollektiiviin. Jeshua, St. Germain, Buddha, Kwan Jin, Äiti Maria, Maria Magdaleena, Melchizedek, Babaji, ja luettelo jatkuu ja jatkuu.

Olette valmiita menemään tietoisuutenne seuraavalle tasolle. Tiedämme tämän, koska Arcturuslaisten tapaan tarkistamme tilanteenne jatkuvasti. Emme ole koskaan irrallaan tai erillään teistä, emmekä ole jättäneet ainoastaan elämiemme energiapuumerkkiä sinne maaplaneetalle, vaan elämme keskuudessanne hengessä. Olemme sisällänne korkean sydämen chakrassa, ja saatamme teitä viidenteen ulottuvuuteen, pitäen teitä kädestä ja opastaen teitä yhdessä henkioppaidenne, arkkienkeleiden ja monin muiden auttajien kanssa, joita teillä on.

Autamme monissa heräämisissä lähitulevaisuudessa, ja osa näistä heräämisistä tapahtuu niillä, jotka olette tunteneet elämässänne olentoina, jotka ovat olleet unessa. Haluamme teidän tietävän, että tekin olette vastuussa näistä heräämisistä, koska olemme työskennelleet kauttanne hyvin monissa elämänne tilanteissa. Työskentelemme henkioppaidenne kanssa jatkamaan heräämistänne, ylösnousemustanne ja pääsyänne itsemestaruuteen. Ja kun tunnette läsnäolomme, tiedätte, että se mitä sanomme teille nyt, on totta. Ja tiedätte sen, koska tunnette sen – ette siksi, että jossain mitä sanoimme teille, oli tolkkua loogiselle mielellenne.

Siinä on kaikki tällä erää. Olemme Tyymus, ja olemme aina keskuudessanne.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >