HomeViestejäDaniel Scranton1.6.2023 - Kesäkuun 2023 energiat

1.6.2023 - Kesäkuun 2023 energiat

KESÄKUUN 2023 ENERGIAT

Arcturuslaista 9D-neuvostoa kanavoinut Daniel Scranton (danielscranton.com)
1.6.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tervehdys. Olemme Arcturuslainen neuvosto. Meille on ilo yhdistyä teidän kaikkien kanssa.

Kerromme hyvin tyytyväisenä kaikille teille, että riippumatta siitä missä kohtaa olette matkallanne siellä maaplaneetalla, nämä kesäkuun energiat auttavat teitä menemään pidemmälle ja syvemmälle, koska niissä on kyse teidän kaikkien pääsemisestä enemmän käsiksi henkisiin lahjoihinne ja kykyihinne. Te joilla on jo lahjoja, menette syvemmälle ja pidemmälle niiden kanssa. Te jotka ette ole vielä yhdistyneet lahjoihinne, saatte juuri sen, mitä tarvitsette tehdäksenne tämä. Tässä tulee konstikas kohta. Sitten kun teillä on pääsy henkiseen lahjaan tai kykyyn, työnne ei ole tehty.

Sitten teidän täytyy käyttää, mitä teille on annettu. Teidän täytyy olla muiden ihmisten käytettävissä parantajana, kanavana, selvänäkijänä, meediona, tai mikä lahjanne tai kykynne sattuu olemaan. Teidän täytyy olla valmis olemaan avoin ja rehellinen siitä, vaikkei perheenne ehkä hyväksy, vaikka ette ehkä asu paikassa, jossa nämä asiat otetaan avosylin vastaan. Teidän täytyy kyetä kertomaan muille ihmisille, että teette nyt tätä, ettekä tee sitä vain itsenne, vaan myös heidän hyväkseen. Auttaa, jos oivallatte, että useammat ihmiset etsivät teitä ja sitä, mitä teette, kuin ehkä ajattelisitte.

Planeetalla on tänä päivänä enemmän heränneitä sieluja, kuin on koskaan ollut, ja tietenkin tänään on enemmän kuin eilen, ja tämä on totta riippumatta siitä, missä vastaanotatte tämän viestin, koska enemmän ja enemmän ihmisiä herää jatkuvasti, ja kun he heräävät, he haluavat apua. He haluavat tukea – he haluavat lähestyä parantumista eri tavalla. Se mitä teette auttamaan muita, on asia, jota lopulta opetatte muita tekemään. Osaatte/hallitsette lahjanne, kun menette niihin täysin, ja oivallatte, että haluatte myös muiden saavan nuo lahjat. Olette valmis vastaanottamaan enemmän, koska olette tehneet niin paljon työtä itsenne kanssa, puhdistaen paljon pois chakroistanne, soluistanne, mentaalikehostanne ja tunnekehostanne.

Olette valmis astumaan esiin ja olemaan enemmän, kuin vain osa herännyttä kollektiivia. Olette valmis auttamaan muita heräämään ja ylösnousemaan. Olette tosiaankin valmis auttamaan muita parantumaan ja näkemään maailman eri silmin, ja nämä kesäkuun 2023 energiat ovat täällä nyt auttamassa. Päästäkää ne vain sisään ja tunnistakaa, että teillä on tukea, jota tarvitsette, ja sitä tulee ylähäältä. Sitä tulee ei-fyysisyydestä sekä fyysisyydestä. Olette valmis – teidän ei tarvitse ansaita mitään lahjaa eikä teidän tarvitse olla syntynyt sen kanssa, tai myöskään tehdä sitä. Riippumatta iästänne tällä hetkellä, olette valmis menemään pidemmälle ja syvemmälle ja auttamaan ihmisiä enemmän, kuin olisitte uskoneet aiemmin mahdolliseksi.

Olemme Arcturuslainen neuvosto, ja olemme nauttineet yhdistymisestä kanssanne.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >