HomeViestejäDaniel Scranton23.5.2023 - Heränneen kollektiivin kvanttihyppy

23.5.2023 - Heränneen kollektiivin kvanttihyppy

HERÄNNEEN KOLLEKTIIVIN KVANTTIHYPPY

Arcturuslaista 9D-neuvostoa kanavoinut Daniel Scranton (danielscranton.com)
23.5.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tervehdys. Olemme Arcturuslainen neuvosto. Meille on ilo yhdistyä teidän kaikkien kanssa.

Valaisemme monia polkuja heränneelle kollektiiville, koska tiedämme, että joskus ne lempeät tönäisyt joita saatte oppailtanne, eivät riitä. Tiedämme, että mitä enemmän rohkaisua saatte ylhäältä, sitä helpommaksi teille tulee valita se polku, joka tuo teille eniten iloa ja eniten helppoutta jäljellä olevalla ylösnousemusmatkallanne. Kaikilla jotka ovat osa herännyttä kollektiivia, ei ole täsmälleen samoja kokemuksia jatkossa, koska olette kaikki erilaisia ja teidän kaikkien on tarkoitus saada Lähteelle erilaisia kokemuksia ykseydestä.  

Yhteen asiaan voitte kuitenkin ehdottomasti luottaa: kokemus joka teillä on ylösnousemuksestanne, on ainutkertainen verrattuna kaikkiin muihin kokemuksiinne kaikissa muissa elämissänne tässä universumissa. Syynä on, että hyppy kolmannesta ulottuvuudesta neljänteen ja sitten viidenteen yhdessä fyysisessä elämässä on suurin hyppy eteenpäin, jonka voitte tehdä. Viidennen ulottuvuuden olentona ei ole kärsimystä. Huomaatte, että kaikki mitä haluatte ja tarvitsette, on käytössänne viidennen ulottuvuuden olentona.

Koette niitä vastoinkäymisiä ja haasteita, joita teillä on nyt, koska kanssaluotte viidennen ulottuvuuden kokemusta. Pyydätte, mitä haluatte kokea, ja se luodaan ja pidetään teille tuossa ulottuvuudessa. Se on eri ulottuvuus kuin se, jossa olette nyt, ja samaan aikaan viides ulottuvuus on sisällänne. Tämä on paradoksi, ja sen on tarkoitus olla paradoksi, koska mielenne on tarkoitus häkeltyä tänä aikana. Teidän on tarkoitus mennä mielenne ymmärryskapasiteetin yli, ja jotta se voidaan tehdä, teidän täytyy antaa itsellenne sellaista, mitä ei voi selvittää.

Kun ette kykene saamaan selvää jostain, annatte lopulta periksi, ja tuossa antautumisessa voitte tehdä kvanttihypyn eteenpäin. Kaikki kvanttihypyt jotka olette aikatauluttaneet itsellenne, tulevat noina irtipäästämisen hetkinä. Ne tulevat antautumisesta. Teidän on tarkoitus epäonnistua elämänne tietyillä alueilla, jotta antaudutte ja päästätte irti kiinnikkeistänne ja päästätte sisään ne henkiset kokemukset, jotka menevät hyvin pitkälle fyysisten kokemusten yli. Voitte silti ilmentää erittäin mukavan elämän itsellenne tässä fyysisessä kehossa ja tässä ulottuvuudessa, mutta todennäköisesti siihen ei sisälly kaikkea, mitä olette joskus halunneet itsellenne. Kaikki se on mahdollista, sitten kun ylitätte tuon tietoisuuskynnyksen, joka vie teidät viidennen ulottuvuuden todellisuuskokemukseen.

Sanomme teille sitä, että teillä on paljon innolla odotettavaa, ja sanomme myös, että opimme hyvin paljon teistä kokemalla teidät ja kuulemalla teiltä, ja silloin pystymme käyttämään tuota keräämäämme dataa ymmärtääksemme, mitä nuo parhaat aikajanat ovat teille. Ja kun valaisemme niitä, lähetämme kutsun teille kaikille liittyä seuraamme siihen tilaan, jota pidämme teille. Haluamme teidän kokevan kaiken, mikä transformoi teidät täksi seuraavaksi ja korkeimmaksi versioksi itsestänne, jota kohti liikutte aina.

Aistimme hyvin monien valmiuden heränneessä kollektiivissa, ja kerromme teille, ettei teidän tarvitse odottaa enää pidempään. Teidän ei tarvitse myöskään törmätä seinään, ennen kuin päästätte irti. Nyt on se aika, ja olette valmiita ottamaan tuon seuraavan askeleen ylösnousemustanne kohti. Tiedämme tämän, ja monet teistäkin tietävät tämän. Ei ole mitään tarvetta odottaa auringonvälähdystä, minkäänlaista tapahtumaa. Teidän on tarkoitus johtaa tietä, ja teette sen tietämällä tietoisesti, kuka ja mitä olette ja mihin kykenette, ja tönimme mielellämme teitä eteenpäin matkallanne.

Olemme Arcturuslainen neuvosto, ja olemme nauttineet yhdistymisestä kanssanne.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >