HomeViestejäDaniel Scranton3.1.2023 - Tammikuun 2023 energiat

3.1.2023 - Tammikuun 2023 energiat

TAMMIKUUN 2023 ENERGIAT

Arcturuslaista 9D-neuvostoa kanavoinut Daniel Scranton (danielscranton.com)
3.1.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tervehdys. Olemme Arcturuslainen neuvosto. Meille on ilo yhdistyä teidän kaikkien kanssa.

Olemme hyvin tietoisia, että olemme puhuneet teille melko paljon vuodesta 2023 ja siksi emme ole keskittyneet niin paljon tammikuuhun 2023 ja siihen, mistä tämän kuukauden energioissa on kyse teidän kaikkien kannalta siellä maan päällä. Tammikuun energioissa on kyse teidän ja fyysisen kehonne harmonisoimisesta täydellisemmin sielunne tietoisuuteen. Kuten monet teistä tietävät, fyysisellä kehollanne on oma tietoisuutensa. Jokaisella solulla on itse asiassa oma ainutlaatuinen tietoisuutensa, ettekä te ole kehonne. Te olette sielunne. Sieluna yhdistytte fyysiseen kehoon, ja olette harmoniassa mielenä, kehona ja sieluna, tai sitten ei.

Silloin kun olette epäharmoniassa, teillä on kaikenlaisia mentaalisia ja fyysisiä ongelmia, jotka aiheuttavat tunneongelmia. Ja näin harmonia sielunne projektioon siinä todellisuudessa, jota koette, on tärkeintä. Kun kuulemme ihmisten puhuvan harmoniasta, he tarkoittavat monia eri asioita. Joskus he puhuvat harmoniasta Lähteen kanssa, chakrojen harmoniasta, mutta me puhumme siitä, miten kehonne on "synkassa" sielunne tietoisuuden kanssa.

Ette ole tietenkään aina fokusoitunut tähän todellisuuteen, ja kun nukutte, se on yksi noista ajoista. On siis monia aikoja, jolloin harmonia kehonne ja mielenne kanssa voi olla vähän pielessä. Olette henkisessä evoluutiossanne ja ylösnousemusmatkallanne ajassa, jossa kaikella on paljon enemmän merkitystä. Sielun, mielen ja kehon harmonialla on valtava merkitys tällä hetkellä, ja tammikuun energioissa on kyse sen varmistamisesta, että teillä on tuo harmonia ja ylläpidätte sen, vaikka mikä olisi. Asiat joita tapahtuu siellä maan päällä, voivat tietysti saada teidät pois harmoniasta – mm. asiat joita näette, kuulette ja koette, ja myös fyysinen tapaturma voi olla tarpeeksi traumaattinen aiheuttamaan epäharmoniaa.

Mitä teidän täytyy tehdä, jotta tämä harmonia syntyy? Se on upea kysymys. Nyt kun tiedätte, että teillä on energioita synnyttämään tämän harmonian, rentoutukaa niihin. Tuntekaa niitä, ja luottakaa, että ne tietävät, mitä tekevät. Nämä energiat kannustavat teitä myös tekemään terveempiä valintoja kehonne ja mielenne kannalta, koska nämäkin tekijät tulevat kuvaan mukaan, kun kyse on harmoniasta sielunne tietoisuuden kanssa. Te olette sielunne, ja lyhyen hetken ikuisuudessa olette harmoniassa tuon tietyn kehon kanssa. Siksi teidän on hyvin tärkeää tunnistaa ei-fyysinen luontonne ja se totuus, että olette enemmän ei-fyysinen kuin fyysinen, ja olette aina olleet.

Kun alatte tunnistaa sen mielellänne, teille tulee helpommaksi kokea keho tilapäisessä muodossaan. Olette hereillä henkisesti, koska tiedätte, että olette Lähde-energialento, ja sellaisena toimitte yksilöityneenä sieluna. Projisoitte osan siitä, kuka ja mitä olette, tähän unenomaiseen todellisuuteen, jota kutsumme fyysiseksi. Kun tunnistatte, että tämä on väliaikainen kokemus, teidän täytyy tunnistaa myös, että se on kokemus, jonka voitte käyttää parhaalla mahdollisella tavalla, ja tätä nämä energiat tukevat. Teidän on tarkoitus nauttia mielestänne ja kehostanne ja ajastanne tässä elämässä ja fyysisyydessä, ja nyt teillä on paljon enemmän tukea sen tekemiseen.

Olemme Arcturuslainen neuvosto, ja olemme nauttineet yhdistymisestä kanssanne.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >