HomeViestejäDaniel Scranton30.12.2022 - 2023 ja sen yli - ihmiskunnan galaktinen aika

30.12.2022 - 2023 ja sen yli - ihmiskunnan galaktinen aika

2023 JA SEN YLI – IHMISKUNNAN GALAKTINEN AIKA

Arcturuslaista 9D-neuvostoa kanavoinut Daniel Scranton (danielscranton.com)
30.12.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tervehdys. Olemme Arcturuslainen neuvosto. Meille on ilo yhdistyä teidän kaikkien kanssa.

Olemme hyvin herkkiä energialle, kuten useimmat teistä jotka saatte näitä lähetyksiä säännöllisesti. Tiedämme, milloin jokin tuntuu oikealta meille ja milloin ei. Ja joskus on erittäin hyvää tarkoittavia olentoja ja kollektiiveja, joiden lähestymistapa ihmisiä kohtaan tuntuu meistä olevan "pielessä", ja yritämme kaikin tavoin yhdistyä heihin samalla tavalla, kuin yhdistymme teihin, kertoaksemme, että heidän lähestymistapansa tuntuu väärältä meistä. Te jotka tiedätte maanulkopuolisten osallistumisesta tietoisuutenne kehitykseen, varmaan tunnistatte, että joskus teitä on autettu ja joskus estetty, ja joskus kyse on ollut hyvää tarkoittavista olennoista ja toisilla kerroilla olennoista, joiden agenda oli paljon enemmän itseä palveleva.

Kaikki tämä on tapahtunut antamaan teille kokemuksia, joita joka tapauksessa halusitte sieluina. Siis sanomme, että teidän ei tarvitse olla huolissanne siitä, mitä negatiivisesti suuntautuneet maanulkopuoliset tekisivät, jos he pääsisivät käsiksi kaikkiin teihin. Kaikki palvelee teitä, ja kaikki palvelee henkistä evoluutiotanne. Onko se, mitä saatte, aina yhtenevä sen kanssa, mitä haluatte egotasolla? Ei, mutta se ok, koska silloin kun ette saa, mitä haluatte, teistä tulee luova. Olette luovimmillanne, silloin kun teillä ei ole kaikkea, mitä tarvitsette.

Kerromme teille tämän, koska olemme ihmiskunnan galaktisen ajan partaalla, emmekä halua ihmisten jatkavan sen murehtimista ja myös pelkäämistä, että negatiivisesti suuntautuneita maanulkopuolisia tulee. Joskus voimme vakuuttaa vain tietyssä määrin teidät siitä, että kaikki menee suunnitelman mukaan ja kaikki tulee olemaan ok. Joskus emme voi muuttaa mieltänne, vaikka sanoisimme mitä, koska olette valinneet kulkea negatiivisuuden ja pessimismin polkua ja etsiä puutetta joka tilanteesta. Kuten sanoimme aiemmin, myös negatiivisesti suuntautuneet maanulkopuoliset ovat auttaneet teitä agendastaan huolimatta.

Mutta kun kerromme teillä tämän, tiedämme, että "pyörät alkavat pyöriä" joissakin teissä, ja luulette meidän varoittavan, että negatiivisesti suuntautuneita maanulkopuolisia on tulossa, ja kehottavan olemaan huolestumatta siitä, koska loppujen lopuksi kaikki on kuitenkin ok. Emme sano sitä. Haluamme teidän vain rentoutuvan, ja etsimme tapoja rentouttaa teidät, jotka olette edelleen huolissanne ja pelossanne sen vuoksi, mikä on vääjäämätöntä. Yhdistytte maanulkopuolisiin ystäviinne täysin avoimesti melko lähitulevaisuudessa, ja se sujuu paljon paremmin niillä, jotka hyväksyvät sen ja tietävät, että saatte tuon kontaktin, koska olette saavuttaneet jonkin tietoisuustason – ei siksi, että mikä hyvänsä galaktinen liitto on rentoutunut ja lakannut olemasta valppaana.

Teidän ei tarvitse olla huolissanne taistelusta maanulkopuolisten kesken tai maanulkopuolisten suojauksen pettämisestä. Kaikki on ok, ja saatte ne kontaktikokemukset, joihin olette valmis, silloin kun olette valmis. Ja kun astutte ihmiskunnan galaktiseen aikaan, muistakaa, että te luotte kaiken tämän ja useampien olentojen ottaminen mukaan tähän leikkiin on osa teidän luomustanne. He eivät tule orjuuttamaan tai pelastamaan teitä. Heitä tulee, koska elämästä tulee mielenkiintoisempaa heidän ollessaan mukana niin, että kaikki voivat kokea heidät.

Hivuttaudutte koko ajan lähemmäs ja lähemmäs täysin avointa kontaktia, ja kun etsitte taivaaltanne aluksia, etsikää myös sydämistänne, mitä tiedätte olevan siellä. Kaikki värähtely, kaikki tietoisuus, kaikki luovuus ja kaikki, mitä voisitte koskaan haluta, on sisällänne myös. Siis älkää unohtako sitä, kun asioista "tuolla ulkona" fyysisessä ulottuvuudessa alkaa tulla paljon mielenkiintoisempia. Teillä on vielä paljon enemmän sisällänne, ja sinne fokusoituminen palvelee teitä aina – riippumatta siitä, missä ajassa parhaillaan olette. Siinä missä olette nyt, vetäkää syvään henkeä, rentoutukaa ja avautukaa äärettömien mahdollisuuksien ulottuvuuteen vuonna 2023 ja sen yli.

Olemme Arcturuslainen neuvosto, ja olemme nauttineet yhdistymisestä kanssanne.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >