HomeViestejäChristina LundenHuhtikuu 2010 - Päästä irti elääksesi nyt

Huhtikuu 2010 - Päästä irti elääksesi nyt

PÄÄSTÄ IRTI ELÄÄKSESI NYT

Kirjoittanut Christina Lunden ( www.creatormediator.com)
Huhtikuu 2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Valotyöntekijäystäväni, pienet asiat voivat tuoda syvällisimpiä oivalluksia. Minua kehotettiin vuonna 2009 kiinnittämään huomiota lintuihin, koska ne kertoisivat, mitä oli tapahtumassa maanmuutoksissa. Kun linnut muuttavat käyttäytymistään, voisimme tietää, milloin välittömiä muutoksia oli tapahtumassa omalla alueellamme. Niinpä olen kiinnittänyt tarkkaa huomiota eläinystäviimme ja yhtenä päivänä huomasin lintujen laulavan. Ei vain pientä laulua, vaan koko musikaalin! Kaikenlaiset linnut lauloivat ja kysyin Herralta, oliko tähän jokin erityinen syy. Hän sanoi, että linnut lauloivat kohottaakseen ihmisten värähtelyä. Kysyin, käsittelivätkö valotyöntekijät jotain erityistä kysymystä, ja hän sanoi, että heidän oli vaikeaa päästää irti asioista alkaakseen elää elämäänsä täysillä nyt.

Kuulostaako tämä sinusta todelta? Oletko huolestunut nopeasti lähestyvästä vuodesta 2012 ja siitä, miten sinä, perheesi ja ystäväsi pääsette läpi näistä maanmuutoksista? Minusta tässä on mielenkiintoista, että ensimmäistä kertaa olemme tietoisia ylösnousemuksesta. Oletko koskaan ajatellut sitä? Aiemmissa elämissämme se vain tapahtui. Tässä ylösnousemusprosessissa ne ovat tietoisia siitä, jotka haluavat osallistua tietoisesti. Etkö usko, että sielullasi oli jokin syy halutessaan sinun tietävän tästä? Luuletko syynä olleen sen, että sielusi halusi sinun pelkäävän ja huolehtivan? Luuletko, että sielusi halusi sinun olevan saamatta tänä aikana korkeimpia siunauksia, joita ansaitset? Ei tietenkään! On jokin syy, jokin korkeampi tarkoitus, että tiedät ja ymmärrät, mitä tapahtuu.

Saavuttamalla viidennen ulottuvuuden energian (Kristus-tietoisuus) ja tuomalla sen jokapäiväiseen elämäänne, teette mahdolliseksi ylösnousemuksen tapahtumisen. Autatte näiden muutosten tapahtumisessa! Oletteko käsittäneet tämän? Ja koska henkinen aikomuksenne on muistaa, palvella enemmän ja olla enemmän, niin olette valtava siunaus niille, joilla ei ole mitään käsitystä siitä, mitä tapahtuu. Lopulta tarjoatte näille ihmisille viidennen ulottuvuuden hopealautasella. Teille viidennessä ulottuvuudessa oleminen on paljon vaikeampaa nyt, kuin se on heille, sitten kun se lopulta saapuu 2012/2013, koska ankkuroidaksenne tämän energian elämäänne teidän on oltava nyt tietoisemmin iloinen, onnellinen, rakastava, myötätuntoinen, tuomitsematon, anteeksiantava jne. Se on ainoa tapa edes koskettaa viidettä ulottuvuutta.

Jos olette huolissanne näistä maanmuutoksista ja siitä, mitä kolmannen ulottuvuuden ihmiset tekevät maailmalle, niin ette kosketa tuota korkeampaa tietoisuutta. Tuo tietoisuus ei tuomitse. Se vain on. Viidennellä ulottuvuudella on myös toinen nimi - Kristus-tietoisuus. "Kristus" merkitsee myös voideltua. Silloin kun Jeesus oli ristillä ja antoi anteeksi niille, jotka vainosivat häntä ja lopulta tappoivat, hänestä tuli Jeesus Kristus tai voideltu Jeesus. Meiltä on mennyt yli 2000 vuotta päästä henkisesti pisteeseen, missä ihmismassa edes voisi ymmärtää, miten tämä tehdään. Ei ole helppoa olla tuomitsematta tai antaa anteeksi ollessaan ihmislihassa.

Muistakaa, että päätitte olla täällä juuri tällä hetkellä, olla palveluksessa ja valona muille. Tämä siis merkitsee, että teillä on sitä, mitä vaaditaan tämän korkeamman polun kulkemiseen tai muuten ette edes lukisi näitä sanoja. Kun hyväksytte roolinne valotyöntekijänä ja lakkaatte ihmettelemästä, oletteko valotyöntekijä, niin otatte valtavan askeleen kohti korkeampaa energiaa. Teidän ei tarvitse miettiä, miten palvella, koska vain sinuna oleminen on palvelemista! Silloin kun hyväksytte valotyöntekijäpolkunne, olette valo ja jokaisella jolle puhutte, jonka ohi kuljette jne., on pääsy tuohon voideltuun valoon. Olet siunaus.

En tiedä, miten ylösnousemus tarkkaan ottaen tapahtuu tai miltä näyttää, kun se on tapahtunut. Kukaan ei tiedä. Mutta minulla on kyllä "opettajan käsikirja", kuten sitä kutsun, missä on muistiinpanoja antamaan lisää näkemystä siitä, mitä on edessä. Jaan informaatiota, kun minua opastetaan. Mutta tätä informaatiota ei kerrota teille pelon synnyttämiseksi. Se on auttamaan teitä tunteidenne työstämisessä nyt, jotta näiden asioiden tapahtuessa pystytte jatkamaan valon kanavoimista. Sitten kun se tapahtuu, sanotte: "Vau! Se todella tapahtuu!" ja sitten tunnette välittömän voima- ja rakkaustulvan aloittaaksenne sen tekemisen, mitä teitä kutsutaankin tekemään.

Jokainen kanava saa informaatiota tästä omien kykyjensä mukaisesti, mutta meillä kaikilla on vain osia siitä. Syynä tähän on, että sielujemme on määrä kokea tämä siirtymä eri tavalla kuin koskaan ennen. Jos tietäisimme kaiken, se olisi kuin kirjan lopun lukemista. Se pilaa oppitunnit ja tarinan jännityksen. Miksi sitten enää käydä sitä läpi? Kaikki täällä maakokemuksessa tapahtuu sielujemme oppimiseksi ja sen muistamiseksi, kuka olemme. Tiedän, että joskus on vaikeampaa tietää asioita kuin olla tietämättä. Profeettana ja kanavana minulla on ollut pääsy informaatioon, josta en jälkeenpäin olisi halunnut tietää. Ymmärrän siis nämä tunteet. Mutta ymmärrän myös, ettemme esittäisi kysymyksiä tai etsisi vastauksia, jos emme olisi riittävän voimakkaita käsittelemään tietoa. Halusitte olla täällä tänä aikana. Teidän täällä olemisellenne on syy. Muistakaa, että teillä on Hengen täysi tuki ja että te ette ole koskaan yksin!

Jos tämä viesti kuulostaa sinusta tutulta tällä hetkellä ja sinulla on vaikeuksia päästää irti huolehtimisesta elääksesi täysillä tänään, niin miksi et tekisi seuraavaa. Mene pyhän tilaasi. Vedä kolme kertaa hitaasti syvään henkeä. Kutsu sielusi korkeimpia enkeleitä. Kutsu suojeluasi. Ja esitä nämä kysymykset (ja mitä tahansa muita, joiden voit ajatella auttavan sinua tänä aikana):

- Miksi olet tietoinen tästä ylösnousemuksesta ja maanmuutoksista? Kyse ei ole vain muiden palvelemisesta. On jokin syy, joka on henkilökohtainen sielullesi.
- Mitä sielusi oppii tämän kautta?
- Mitä pelkoja työstät ja vapautat?
- Mitä sielusi haluaa sinun tekevän tänä aikana?
- Mitä muutoksia voit tehdä, jotta saat tästä prosessista helpomman itsellesi?

Haluan teidän tietävän, että linnut laulavat kaikkialla maailmassa tällä hetkellä kertoakseen teille, että laulamiseen on syy. Me muutumme - emme lopeta kokemistamme. Se miltä kaikki tulee näyttämään, on sen mukaista, mitä luomme ajatuksillamme ja teoillamme. Päästäkää irti kaikista "mitä josseista" ja eläkää täysin nyt. Tehkäämme parhaamme ollaksemme joka päivä valoa, rakkautta ja enintä, mitä voimme, jotta voimme käydä läpi tämän prosessin helpoimmalla polulla, mikä tuo korkeimman ja kirkkaimman mahdollisen lopputuloksen.

Minulle on kunnia kulkea rinnallanne tässä ylösnousemusvalossa.

Christina

-----------

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

< PrevNext >