HomeViestejäChristina LundenSyyskuu 2010 - Uuden energian valotyöntekijän uskontunnustus

Syyskuu 2010 - Uuden energian valotyöntekijän uskontunnustus

UUDEN ENERGIAN VALOTYÖNTEKIJÄN USKONTUNNUSTUS

Kirjoittanut Christina Lunden ( www.christinalunden.com)
Syyskuu 2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Seisomme rohkeuden, vilpittömyyden ja oikeudenmukaisuuden puolesta. Autamme ihmisiä maadoittamaan energiansa maan päälle, ollen samalla yhteydessä henkeen. Autamme heitä näkemään, että heidän elämällään on tarkoitus ja syvempi merkitys kuin pelkkä selviytyminen. Autamme heitä palvelemaan siellä, missä he tuntevat voivansa tarjota parhaiten kykyjään ja lahjojaan tehdäkseen osaltaan universumista paremman paikan. Tuomme parannusta auttamalla heitä kuulumaan joukkoon. Tuemme heitä tekemään perhevalintoja, jotka perustuvat rakkauteen ja ystävyyteen ja joissa kunnioitetaan heidän kasvuaan, totuuttaan ja rakkauttaan. Autamme heitä muodostamaan yhteisöjä, jotka elättävät heidän henkeään. Autamme ihmisiä löytämään todellisen polkunsa elämässä.

Autamme ihmisiä tietämään asioiden oikeat mittasuhteet, jotta he pystyvät varmistamaan, mikä riittää. Autamme heitä tietämään, miten hallitaan ruokahalua. Opetamme heitä arvostamaan aineellista maailmaa ja käyttämään resurssejaan huolellisesti ja ylpeänä. Autamme heitä tietämään, keitä he ovat ja että se riittää, mitä he tekevät. Kannustamme heitä pitämään hauskaa, lepäämään ja rakastamaan elämää koko komeudessaan. Autamme heitä löytämään tiensä, kun he ovat menettäneet toivonsa, ja annamme heille uutta ilon tunnetta elämään. Autamme parantumaan ihmisiä, joilla on terveysongelmia. Autamme niitä, jotka haluavat lisää iloa ja yltäkylläisyyttä elämäänsä.

Autamme ihmisiä tietämään todellisen arvonsa voiman. Kannustamme heitä tuntemaan itsensä. Autamme ihmisiä, jotka epäilevät, tuntevat pelkoa tai ahdistusta. Loistamme Jumalan parantavaa valoa, jotta he voivat löytää oman hiljaisuutensa ja tietää arvonsa. Autamme ihmisiä saamaan pysyvän hyvinvoinnin tunteen ja tietämään todellisen identiteettinsä.

Tuomme Jumalan parantavaa rakkautta kaikille. Autamme ihmisiä tietämään, mitä rukouksia, ruokaa, yrttejä ja lääkkeitä he voivat käyttää tuodakseen tasapainoa ja parannusta kehoonsa. Autamme ihmisiä korjaamaan särkyneen sydämensä ja tuntemaan suuremman rakkauden, mitä he ovat aiemmin kokeneet. Autamme heitä rakastamaan ja antamaan parastaan niille, joista he välittävät. Autamme ihmisiä parantumaan tunteiltaan, fyysisesti ja henkisesti.

Opetamme ihmisiä kunnioittamaan totuutta ja puolustamaan sitä sitoutumalla puhumaan omasta puolestaan. Opetamme, että he voivat käyttää ääntään parantamiseen, inspiroimiseen ja kivun lievittämiseen. Autamme ihmisiä vaalimaan totuutta elämässään ja lopettamaan valehtelemisen itselleen, lopettamaan kaiken tunne-, fyysisen tai seksuaalisen hyväksikäytön, juoruilun tai negatiivisuuden levittämisen.

Annamme ihmisille parannusta, näkemystä ja rakkautta. Autamme ihmisiä näkemään sisäisen valon kaikissa asioissa ja kunnioittamaan kaikkia. Opetamme heitä käyttämään erottelukykyä, intuitiota, mielikuvitusta ja tietoa. Tuomme heille kyvyn löytää sisäisen viisautensa ja tietää kauneutensa, voimansa ja parannuskykynsä. Autamme heitä vaalimaan tuota viisautta ja käyttämään sitä parantumiseen.

Autamme ihmisiä ymmärtämään, että heillä on pääsy puhtaaseen valoon. Opetamme, että se on heidän sisällään eikä se koskaan synny eikä kuole. Se on pysyvä, aina säteilevä ja aina yhteydessä kaiken elämän lähteeseen. Autamme ihmisiä tuntemaan todellisen itsensä koko loistossaan. Autamme heitä tietämään, että he voivat kommunikoida valon kanssa pyytääkseen parannusta, rauhaa ja rakkautta koska tahansa, sillä se on aina läsnä ja vastaa heidän rukouksiinsa.

Autamme ihmisiä tiedostamaan henkisesti tämän uuden Kristus-tietoisuuden. Autamme heitä päästämän irti ihmisideoistaan ja kaikesta karmasta. Autamme heitä saamaan paremman tunteen itsestään osana suurempaa ihmisten ja olentojen yhteisöä. Autamme heitä käyttämään intuitiotaan, henkistä havaintokykyään ja henkistä viisauttaan päivittäin. Autamme heitä kehittämään todellisen tunteen jumaluudesta ja näytämme heille, miten jaetaan se toisten kanssa.

Teemme kaikkia näitä asioita vain pyydettäessä, koska päätämme kunnioittaa jokaisen ihmisen valintoja oman sielunsa kokemuksia varten. Ennen kaikkea, toimimme omien puheidemme mukaisesti, koska tiedämme sen olevan helpoin ja paras tapa opettaa ja jakaa toisten kanssa.

------

Rukoilen, että nämä toteamukset ovat siunaus teille. Haluan antaa tunnustusta Ambika Wautersille ja "The Book of Chakras" -kirjalle, koska hänen työnsä innosti minua enkelien avustuksella tekemään tämän uskontunnustuksen sekä chakra-rukoukset, jotka ovat auttaneet hyvin monia valotyöntekijöitä ympäri maailmaa vuosien ajan.

On kunnia kulkea rinnallanne valossa!

Monin valosiunauksin,

Christina

-----------

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

< PrevNext >