HomeViestejäChristina Lunden5.6.2014 - Toimi hyvin toimimattomassa maailmassa

5.6.2014 - Toimi hyvin toimimattomassa maailmassa

TOIMI HYVIN TOIMIMATTOMASSA MAAILMASSA

Kirjoittanut Christina Lunden (christinalunden.wordpress.com)
5.6.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Ihmisinä jotka ovat mieleltään henkisiä ja haluavat parempaa itselleen ja maailmallemme, yritämme tuoda esiin valoa koko päivän, joka päivä. Kun katsoo maailmaa, pimeyttä näyttää olevan kaikkialla. Ihmiset valehtelevat, pettävät, varastavat, terrorisoivat, tappavat ja kaikkea muuta. On joskus turhauttavaa, kun meistä tuntuu, etteivät ihmiset näe, mitä teemme maailman auttamiseksi. Edes perheemme, ystävämme ja työtoverimme eivät näe sielumme valoa tai sitä valoa, mikä virtaa lävitsemme. He eivät voi tai halua nähdä, keitä oikeasti olemme, ja joskus he kritisoivat meitä erilaisuudesta.

Näin äskettäin Centrum-vitamiinien televisiomainoksen. Siinä sanottiin, että ihmissilmä näkee yhden kynttilän valon 146 jalkapallokentän etäisyydeltä. On totta, että voimme nähdä pimeässä valon kauempaa kuin 146 jalkapallokentän päästä. Useiden tutkimusten mukaan oikeissa olosuhteissa (täysi pimeys, kirkas ilma ja horisontti ei kaarru) terve ihmissilmä voi havaita yhden kynttilän valon 24 – 48 kilometrin päästä. Se on pitkä matka!

Miksi ihmiset eivät sitten pysty näkemään meidän valoamme? He katsovat meitä fyysisesti ainoalla tavalla, minkä osaavat. Enkelit haluavat muistuttaa tänään sinulle, että vaikkei joku tunnistakaan valoa, mikä on sinussa tai virtaa lävitsesi, olet silti tuo valo! Se ei määrittele sinua, mitä ihmiset ajattelevat.

Nalle Puh sanoo: "Asiat jotka tekevät minusta erilaisen, ovat asioita, jotka tekevät minut."

Haluaisitko muuttaa sitä, kuka olet nyt, voidaksesi sopia joukkoon? Tekisikö se sinusta oikeasti onnellisen? Se tekee sinusta ehkä vähemmän yksinäisen, mutta tekisikö se sinusta onnellisen? Meidän pitäisi muistaa, että kaikki jotka kohtaamme, taistelevat – sielunsa kasvutaistelua. Ja tämä elämä on kriittisin jokaiselle sielulle oppia se, mitä sen tarvitsee oppia.

Ja se että olet, kuka olet, ja pidät kauttasi virtaavan valon kirkkaana, auttaa kaikkia sieluja kasvamaan antamalla niille hedelmällisimmän maaperän oppimiseen. He hyötyvät siitä valosta, mikä virtaa lävitsesi, vaikka he työntäisivät sinut pois, vaikka he ajattelisivat ja puhuisivat negatiivisia asioita sinusta.

Meidän on päätettävä, olemmeko täällä maatason elämää varten vai olemmeko täällä auttamassa jokaista sielua siirtymisessä uuteen ja korkeampaan elämään, joka haluaa sitä. Luultavasti kaikki jotka lukevat tätä, ovat täällä palvelemassa. Jos näin on, niin meidän täytyy valita korkeampi tie suhteissamme ja nähdä ne eri tavalla.

Miksi puhumme suhteistanne? Jotkut teistä ovat eronneet tai teidät on erotettu biologisesta perheestänne ja mahdollisesti omasta perheestänne, koska valitsitte kulkea tätä korkeampaa polkua. Tai on ollut ystäviä, jotka lähtivät elämästänne, tai päinvastoin. No, jotkut näistä ihmisistä voivat tulla takaisin elämäänne tänä vuonna. Jotkut teistä ovat jo ehkä huomanneet tätä tapahtuvan. Joissain tapauksissa nämä suhteet palaavat, koska on keskeneräisiä sieluasioita. Saatat olla jo valmis omalta osaltasi, mutta tuolla henkilöllä on ehkä vielä jotain opittavaa ja olet hänelle paras ihminen, jonka kautta oppia sen. Miten tahansa se tuleekin elämääsi – käy hän sitten luonasi unissa tai jokapäiväisessä elämässäsi – älä ylläty, jos menneisyys tulee koputtamaan ovellesi.

Enkelit haluavat antaa sinulle henkisiä työkaluja näiden suhteiden käsittelemiseen, jotta samoja satuttavia menneisyyden tilanteita ei tarvitse tapahtua uudestaan. Joillakin teistä on ehkä jo nämä työkalut henkisessä työkalupakissaan.

* Älä nosta kilpeä. Kun tiedät meneväsi entiselle vihollisalueelle, ajattelet ehkä, että on parasta pukea haarniska ja suojata itsensä. Silloin kun nostat kilven suojaamaan itseäsi, ikään kuin ilmoitat odottavasi taistelua ja kaikki negatiivinen löytää tien kimppuusi hyökkäämiseen. On parempi olla näkyvämpi energialle tai käyttää jäämuuria.

* Käytä jäämuuria. Voit käyttää tätä, kun tunnet, että joku hyökkää kimppuusi tai aikoo hyökätä kimppuusi. Voit nostaa tämän, kun odotat negatiivisuutta tulevan suuntaasi, tai itse tilanteen aikana estämään sen. Sinun täytyy vain ajatella jääpalaa, joka on yhtä korkea ja leveä kuin kehosi. Ja sitten toteat: "Kiitän teitä, Enkelit, että nyt laitan jäämuurin itseni ja xxx:n välille." Voit tehdä tämän ennen puhelimeen vastaamista tai jos olet tuon ihmisen kanssa. Se toimii henkisellä tasolla ja sallii valosi jatkaa säteilemistään kaiken läpi, mitä tuo ihminen lähettää suuntaasi – hänen sielunsa saa sen takaisin, koska hänen puolensa jäämuurista on peili. Tämä toimii koko päivän/yön. Hän ehkä sanoo sinulle: "Etkö voi hyvin?" tai "Näytät erilaiselta. Mikä on muuttunut?", koska hän huomaa, ettei hän voi koskettaa tai muuttaa energiaasi. Jäämuuri on monipuolinen ja sitä voi käyttää monissa tilanteissa – kuten laittaa tappelevien lastesi välille.

* Tämän toteamuksen saaminen sielullesi toistamalla sitä joka päivä monta kertaa kuukausien ajan. Olen sanonut tämän varmaan 50 kertaa päivässä yli vuoden ja minulta vei reilut kolme kuukautta, ennen kuin tunsin sen toimivan. "Asiat joita kuulen tai näen, eivät liikuta minua." Tämä antaa sinulle tukevamman maaperän, silloin kun normaalisti järkyttyisit tai suuttuisit jne. Sinulla on edelleen nuo tunteet, koska et ole turta – se auttaa sinua valitsemaan, minkä tunteiden mukaan toimit.

* Lakkaa odottamasta aikuista käyttäytymistä aikuisilta. Kuulostaa kummalliselta, mutta se on totuus. Ajattele sitä näin. Jokainen täällä maan päällä on vanha sielu. Uusia sieluja ei synny, ennen kuin pääsemme viidenteen ulottuvuuteen. Ajattele kaikkia täällä aikuisena sieluna. Kuitenkin sieluevoluution myötä opimme jokainen oppituntimme eri tavalla ja eri järjestyksessä vapaan tahdon vuoksi. Niinpä tässä elämässä joku vanhempi, kouluopettaja tai pomo voi näyttää fyysisesti vanhemmalta, mutta toimia paljon nuoremman kaltaisesti. Petymme nähdessämme aikuisten käyttäytyvän kuin lapset. Mutta valotyöntekijöinä meidän pitää katsoa suurempaa kuvaa kaikissa asioissa ja nähdä asioiden henkinen puoli. Vanhempi ei merkitse fiksumpaa. Se merkitsee vain vanhempaa.

Enkelit selittivät minulle, miten käsitellään tämä nurinkurinen tilanne. He sanoivat: "Christina, lakkaa odottamasta kahdeksanluokkalaisen käyttäytymistä kolmasluokkalaiselta." Antaisitko kolmasluokkalaiselle kahdeksannen luokan kokeen? Et, koska tiedät, että hän epäonnistuisi. Järjestäisit hänen epäonnistumisensa. Se ei ole reilua, rakastavaa tai myötätuntoista. Miksi sitten odotat erilaista käytöstä näiltä ihmisiltä, koska sinä siirryit ylemmälle luokalle?

Ja siinä kohtaa petymme. Odotamme erilaista käyttäytymistä heiltä, koska olemme kypsyneet henkisesti sen vuoksi, mitä olemme oppineet. Kun lakkaamme odottamasta heiltä mitään muuta kuin samaa, he yllättävät meidät joskus. Odottaminen saa meidät tunnevuoristorataan. Hyppää pois vuoristoradasta ja lakkaa odottamasta heidän käyttäytyvän eri tavalla.

Avaimenasi on käyttäytyä niiden muutosten mukaisesti, mitä olet tehnyt, vaikkeivät nämä ihmiset voikaan nähdä sinua sellaisena, kuka olet. Arvostaako kolmasluokkalainen oikeasti kahdeksasluokkalaisen kypsyyttä? Ei! Hän elää omassa maailmassaan ja näkee sen vain kolmasluokkalaisen näkökulmasta.

Yksi suurimmista pettymyksistä mitä valotyöntekijällä on, on rakas, joka ei "näe" tai ymmärrä häntä. Hän näyttää muistavan vain sen, kuka olit lapsena tai kuka olit ennen henkistä muuttumistasi.

Minulle on vakuutettu, että jokainen ihminen jonka kanssa ole koskaan ollut tässä elämässä, näkee sinut ja ymmärtää, kuka olet – valitettavasti useimmilla teistä se tapahtuu tavatessanne kuoleman jälkeen. Siihen saakka vahvistuksen odottaminen rakkailtasi tuo vain surua ja yksinäisyyttä, kun he eivät anna sitä.

Ihmiset joihin törmäät arkielämässäsi ja ne joista kuulet/luet uutisista, voivat myös aiheuttaa turhautumista, surua ja joskus tehdä hulluksi. Katson joskus maailmaa ja näen sen tavallaan kuin Liisa Ihmemaassa – paitsi että olen yläpuolella, en tuossa hullussa ja nurinkurisessa maailmassa. Minun on vaikea ymmärtää, mikseivät kaikki muutkin näe sitä. Se on niin ilmiselvää minulle. Miten elämämme omaa elämäämme antamatta periksi, kun näemme tämän hulluuden pahenevan joka päivä?

Pysymme tiukasti omissa uskomuksissamme ja teemme sen, mitä henkisesti osaamme. Jos annamme periksi, kuka on pimeydessä säteilevä valo? Jos yksikin meistä ei olisi täällä huomenna, tuo valo säteilisi eri tavalla. Olemme täällä tänä aikana osallistuaksemme tähän yhteisylösnousemukseen. Tiesimme kaikki, että se olisi vaikeaa. Kuuntele, miten tuo toteamus sanottiin. Tiesimme kaikki, että se olisi vaikeaa. Ja se on ollut. Yhdelläkään valotyöntekijällä ei ole ollut helppo elämä. On saattanut olla helppoja aikoja tai helppoja asioita on tapahtunut, mutta kenelläkään meistä ei ole helppoa elämää tällä kertaa. Tiesimme, että näin olisi, silloin kun nostimme kätemme ja hypimme ylös alas sanoen Jumalalle: "Lähetä minut! Valitse minut! Haluan olla valosi pimeydessä!"

Teemme tämän keskittymällä itsemme rakastamiseen ja olemalla paras ihminen, mikä voimme. Kuljemme totuudessa ja sallimme valon virrata lävitsemme mahdollisimman suuren osan vuorokaudesta. Silloin kun keskitymme toisiin ihmisiin, meidän täytyy katsoa suurempaa kuvaa ja nähdä jokainen ihminen sieluna, jolla on monia elämän kokemuksia ja oppitunteja. Kun teemme sen, voimme löytää sydämestämme myötätuntoa sitä kohtaan, miten vaikeaksi he tekevät kokemuksensa. Voimme rakastaa heitä sen vuoksi, keitä he ovat, vaikkeivät he annakaan meille samaa huomaavaisuutta.

Tässä on joitain lisäasioita, joita Enkelit haluavat sinun ajattelevan:

Voit valita, miten paljon haluat jonkun ihmisen elämääsi. Haluatko puhua hänen kanssaan joka päivä? Haluatko nähdä hänet kerran viikossa? Voit valita. Upea tapa tämän valinnan tekemiseen on vastata tähän kysymykseen jokaisen ihmisen osalta. Jos xxx kuolisi huomenna, katuisitko jotain? Olisitko halunnut viettää enemmän aikaa tuon ihmisen kanssa? Sielusessioissa joillakin ihmisillä vastaus on, että he olisivat halunneet puhua hänen kanssaan kerran viikossa. Tai heille oli ok nähdä häntä lomilla tai lähettää sähköpostia pari kertaa viikossa.

Valotyöntekijöinä tiedämme, että tämä elämä ei ole todellista. Sielumme on todellinen. Ja tämä elämä voi tuntua toisinaan ikuisuudelta, mutta se on oikeasti silmänräpäys sielullemme. Sielulla on merkitystä. Ja sielumme voi mennä todella tolaltaan, jos tunnemme syyllisyyttä jostain, mitä tunnemme, että meidän olisi pitänyt tehdä. Kun kypsymme henkisesti, teemme selkeitä tietoisia valintoja kaikesta elämässämme. Yksi asia voi kuitenkin livahtaa ohitsemme. Koska nämä entiset suhteet ovat satuttaneet meitä, haluamme ehkä vain jättää ne sinne, menneisyyteen. Ja sitten huomaamme myöhemmin katuvamme, ettemme yrittäneet, kun tuli tilaisuus. Ole rehellinen itsellesi entisiä suhteita ajatellessasi. Se voi yllättää sinut, mitä sydämesi kertoo.

Nämä entiset perheenjäsenet, ystävät voivat tulla takaisin elämääsi. Onko sinun päästettävä heidät sisään? Ei, ehdottomasti ei. Sinulla on aina vaihtoehto. Mutta jos päätät päästää, tällä kertaa voi olla paljon paremmin, koska nyt tiedät, että sinulla on työkaluja apunasi.

Rukoilen, että tämä oli siunaus sinulle. Rakastan aina kuulla ajatuksiasi näistä viesteistä. Jos voin auttaa sinua jotenkin, olen täällä sinua varten ja rakastaisin jakaa kanssasi Sielusession tai Enkelivalmennussession! Lisätietoja nettisivuiltani.

Rakastaen,

Christina

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Next >