HomeViestejäChristina Lunden4.1.2014 - Vuoden teema: vaikeasti tavoitettava

4.1.2014 - Vuoden teema: vaikeasti tavoitettava

VUODEN TEEMA: VAIKEASTI TAVOITETTAVA
 
Kirjoittanut Christina Lunden ( christinalunden.wordpress.com)
4.1.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Kun kysyin Enkeleiltä ajatusta tai teemaa, mikä kuvaisi tätä vuotta kollektiivitietoisuudessa, minulla annettiin sana "vaikeasti tavoitettava". Tässä on määritelmä:
 
1. vaikea tarttua tai muistaa
2. vaikea ilmaista
3. karttaa selkeää havaintoa
4. nokkelasti tai taitavasti välttelevä.
 
Ja se merkitsee myös
 
5. anonymiteetin suosimista tai elämistä yksinäisyydessä.
 
Tänä vuonna asiat voivat toisinaan olla juuri ja juuri ulottumattomissa. (Saan kuvan, missä kätemme ovat ojennettuna eteen ja se mitä haluamme, on hieman irti sormenpäistämme.)
 
Se on vuosi, jolloin ehkä olemme enemmän yksin. (Saan tässä kuvan kulkemisesta maapallon yläpuolella, mutta kurkotamme alas tekemään, mitä tarvitsee jokapäiväisessä elämässämme, ja pysymme samalla korkeassa tilassamme.)
 
Se on vuosi, mitä varten Enkelit ovat valmistelleet meitä viime vuosikymmenen. Se on vuosi, jolloin meidän on tärkeä kyetä kommunikoimaan henkisesti, sieluenkeleidemme ja toistemme kanssa. Tarvitsemme tätä kommunikointia sielumme kanssa, jottemme lannistu, kun vastaukset muuttuvat jatkuvasti tai viivästyvät. Tarvitsemme tätä henkistä kommunikointia perheemme, ystäviemme ja työtovereidemme kanssa, koska suhdeasiat lisääntyvät tänä vuonna ja nämä ihmiset eivät ehkä ole siinä tunnetilassa, että näkisivät tai kuulisivat, mitä oikeasti yritämme sanoa.
 
Muistatko elokuvan Matrix? Tänä vuonna siitä tulee enemmän todellisuutta, sillä elämme pohjimmiltaan matriisissa. Te jotka olette ylösnousseet henkisesti viidennen ulottuvuuden energiaan, elätte jo maatason verkkojen ulkopuolella. Ongelmana ilmentämisessä on, että jokaisen ihmisen täytyy selvittää avainkoodit avatakseen oven kuhunkin asiaan, minkä hän haluaa ilmentää.
 
Se mikä toimii uuden auton saamiseen, ei ehkä toimi uuden työpaikan saamiseen, kun avainkoodit muuttuvat jatkuvasti sen mukaan, missä olet henkisesti tuolla hetkellä. Ja sinun on selvitettävä, miten saat tuon oven avautumaan juuri oikeassa paikassa, jotta se ilmestyy elämääsi maan päällä. Kyllä, paljon on muuttunut viiden vuoden aikana! Ehdottaisin, että kommunikoit Enkeliesi kanssa (ei minkään nimellisen enkelin tai henkioppaan) ja kerrot niille, mitä yrität tehdä. Pyydä niitä näyttämään, miten avaat oven tämän ilmentämiseen. Ja pyydä tätä jokaisessa asiassa, minkä haluat ilmentää.
 
Enkelit näyttävät minulle, että sinun on tärkeää muistaa, ettet ole enää ihminen. Olet ylösnoussut henki-ihmiseksi ja oppimiesi henkityökalujen käyttäminen ensin kaikissa tilanteissa pitää sinut korkeimmalla ja helpoimmalla polulla tänä vuonna. Tänä vuonna on monia vaikeita tilanteita, joita näet ja joista kuulet. Lähden luotasi tämän hyvin voimakkaan affirmaation kera, minkä Enkelit antoivat minulle 20 vuotta sitten auttamaan juuri näinä päivinä:
 
"En liikutu asioista, joita kuulen tai näen."
 
Enkelit kehottivat minua sanomaan sen useita kertoja päivässä ja kuukausien jälkeen tuo energia alkaisi toimia minussa. Olen sanonut sitä varmaan 50 kertaa päivässä. Se on erittäin voimakas. Tämä yksi affirmaatio auttaa sinua saamaan malttia, kun kaikki muut ympärillä huutavat jostain tilanteesta. Pystyt auttamaan paljon paremmin, jos nämä tilanteet eivät liikuta sinua.
 
Sinulla on syvempää myötätuntoa ja rakkautta sanomalla tätä affirmaatiota. Meitä pyydetään olemaan viidennen ulottuvuuden mukaisesti Kristusmaisia ja kunnioittamaan jokaista sielua heidän päätöksessään, miten he kulkevat omaa polkuaan. Polut eivät tänä vuonna ole kauniita suurimmalla osalla ihmisistä maan päällä ja se on heidän valintansa. Tämä affirmaatio auttaa sinua tänä vuonna.
 
Rakastaen,
 
Christina
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >