HomeViestejäChristina LundenKesäkuu 2013 - Jälleenyhdistyminen kosketuksella

Kesäkuu 2013 - Jälleenyhdistyminen kosketuksella

JÄLLEENYHDISTYMINEN KOSKETUKSELLA
 
Kirjoittanut Christina Lunden (www.christinalunden.com)
Kesäkuu 2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Valotyöntekijät ovat yleensä sitä, mihin heidän nimensä viittaa - työntekijöitä. He palvelevat toisia monin tavoin. Muutama viime vuosi ovat olleet mielenkiintoisia ylösnousemusta koskevan informaation vuoksi, mutta rankkoja, koska olemme käyneet läpi hyvin monia epätavallisia tilanteita - ihmisiä on lähtenyt elämästämme ja toisinaan olimme tai tunsimme olevamme näkymättömiä. Koska olemme pärjänneet erittäin hyvin valon sallimisessa virrata lävitsemme ja ylösnousemusta kohti kävelemisessä (joskus haluten juosta), olemme ehkä tunteneet olevamme vielä enemmän irrallaan maatasosta, mikä on aiheuttanut syvää yksinäisyyden tunnetta.
 
Myös suhteissa voimme tuntea olomme yksinäiseksi. Joskus voi olla vaikeaa puhua kaikkea, mitä haluat puhua henkisistä asioista. Voi olla vaikeaa saada hänet ymmärtämään, miksi uskot niin, kuin uskot, miten sinulla on luottamusta tai miten puhut enkelien kanssa. Ehkä ajattelet, miten upeaa olisi, jos olisit jonkun kaltaisesi kanssa. Et ehkä oivalla sitä, että tuo ihminen on juuri se, mitä tarvitset auttamaan itseäsi ylösnousemaan. Enkelit selittivät kerran minulle, että aviomieheni oli hiekanjyvä osterissani. Se oli tietysti ärsyttävää joskus, mutta suhteemme teki minusta helmen! Uskon, että jollei suhdettamme olisi, en tekisi tätä työtä nyt. Hän auttoi minua kasvamaan eksponentiaalisesti. Se ei ollut pelkkää onnellista kasvua. Mutta katsomalla suurempaa kuvaa näen, mitä valtavaa roolia hän on esittänyt tietoisesti tietämättään siitä.
 
Jos olet suhteessa, tunnet ehkä teidän kahden ajautuneen erilleen parin viime vuoden kuluessa. Kenties ylösnouset nopeammin kuin rakkaasi. Tai kenties tunnet, ettei hän ole kiinnostunut ylösnousemisesta. Älä anna sen huijata, mitä näet ulkopuolella. Monet ihmiset jotka ylösnousevat, olisivat yllätys meille. Tämä johtuu siitä, että ylösnousemuksessa on kyse sieluvaloenergiasta, ei siitä kuka tuo tietoinen ihminen on tässä yhdessä elämässä. Tässä on joitain Enkelien ehdotuksia auttamaan suhteesi uudelleenkäynnistämisessä
 
- Pyydä nähdä puolisosi/rakkaasi, niin kuin Enkelit näkevät.
 
- Näe hänet uusi silmin. Kuule hänet selkein korvin ilman mitään menneisyyden painetta. Elä nyt-hetkessä ja ajattele jokaista päivää lahjana.
 
- Hengitä, ennen kuin ajattelet tai sanot joitain tällaista "Hän aina tekee niin." Tai ajattelet tietäväsi etukäteen, miten hän reagoi johonkin. Kun ajattelet tai sanot "aina" rakkaastasi, se edustaa menneisyyttä, ja jos tilanne on näin, on ehkä jotain anteeksiannettavaa selvittääksesi sen.
 
- Sitten kosketa. Kosketa rakastasi. Rakasta häntä kosketustesi kautta.
 
- Yksinkertaisesti käsi selälle, kun kuljet ohi. Käsivarsi hartioiden ympäri, kun istutte tai kävelette. Pidä häntä kädestä tai jos edellisestä kerrasta on jo jonkin aikaa, laita kätesi hänen kädelleen.
 
Jaamme tämän informaation, koska SINÄ tarvitset kosketusta enemmän kuin hän. Sinun täytyy tuntea itsesi rakastetuksi. Olet huolehtinut muista - perheestä, ystävistä ja/tai asiakkaista. Voit olla loppuun kulunut muutaman viime vuoden pimeydestä. Valon tultua takaisin maan päälle tässä kuussa, sinun on aika yhdistyä jälleen. Yhdisty jälleen valoon. Yhdisty jälleen Enkeleihisi. Yhdisty jälleen rakkaisiisi. Yhdisty jälleen ihmisiin. Tapa tämän tekemiseen on yksinkertainen ja rakastava kosketus. On aika olla fyysinen. Työstät henkisyyttäsi koko ajan. Integroi nyt uudet ja parantuneet puolesi, uusi ylösnoussut henkiolemuksesi fyysiseen olemukseen. Ylösnousemuksessa ei ole kyse vain henkisyydestä, olemme henkisiä ihmisolentoja.
 
Tässä on pari lisäehdotusta rakastavista kosketuksista rakkaasi kanssa:
 
- Ennen kun menet nukkumaan illalla, suutele kumppaniasi laittaen samalla kätesi hänen sydämelleen ja toisen kätesi omalle sydämellesi. Tämä yhdistää teidät sydänten kautta koko nukkumisaikanne. (Se yhdistää fyysiset sydämenne, koska kosketat niitä, tunnesydämenne koska suutelet ja pyhät sydämenne, koska avaudut korkeimmalla, rakastavimmalla tavalla.) Tee sama sitten aamulla, ennen kuin tienne eroavat. Näet energian pehmenevän ja vahvemman yhteyden päivän aikana.
 
- Kun nukahdatte rakkaasi kanssa, pitäkää kädestä. Tämän itse asiassa aviomieheni keksi muutama vuosi sitten. Ehkä haluat kääntyä nukkumaan kyljellesi, mutta pitäkää muutaman minuutin kummankin ollessa unenpöppörässä. Kädestä pitäminen yhdistää kovasti kaikilla tasoilla.
 
Jos et ole rakkaussuhteessa tai sinulla ei ole läheisiä ystäviä, rakasta itseäsi enemmän. Puhu rakastavia asioita itsellesi. Halaa, kosketa lempeästi tai kättele toisia, silloin kun tilaisuuksia tulee. Pyydä Enkeleitäsi etsimään suhteesi tai ystäväsi ja tuomaan heidät luoksesi, jos sitä haluat. Valon ollessa takaisin maan päällä, ilmentäminen on nyt helpompaa, kun emme joudu työntymään yhtä suuren pimeyden läpi.
 
On ok mennä ulos maailmaan ja tuntea, mikä on muuttunut muutaman viime vuoden aikana, koska olet ollut planeettaverkkojen ulkopuolella kasvamassa henkisesti. Nyt on turvallista olla näkyvä. Tutki maailmaa yksinkertaisesti koskettamalla ihmisiä, kasveja ja eläimiä. Nämä yksinkertaiset kosketukset yhdistettynä uuteen henkiseen valoon auttavat sinua integroitumaan kaikkeen, mitä olet. Sinua rakastetaan!
 
Minä rakastan,
 
Christina
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >