HomeViestejäChristina Lunden6.9.2012 - Haluatko kuplasi takaisin?

6.9.2012 - Haluatko kuplasi takaisin?

HALUATKO KUPLASI TAKAISIN?
 
Kirjoittanut Christina Lunden (www.christinalunden.com)
Uutiskirjeestä 6.9.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Oli niin jännittävää, kun Enkelit kertoivat meille, että tulisimme ulos suojelevasta kuplastamme. Tämä kupla oli 18-24 kuukautta niillä, joilla se oli. Enkelimme asettivat nämä kuplat, jotta voisimme voimistaa kehomme läpi virtaavaa valoenergiaa ympärillämme tapahtuvien asioiden häiritsemättä. Se teki meistä näkymättömän suurimmalle osalle energiasta, mitä tällä maatasolla oli tuolloin. Pärjäsimme hyvin valon lisäämisessä ja niin oli aika tulla ulos kuplasta. Tämä tapahtui muutamien kuukausien aikana maalis-kesäkuussa tänä vuonna niille ihmisille, joilla kupla oli. Ensin se oli upeaa! Vastauksia rukouksiin tuli.
 
Yksi asia mikä ilmentyi omassa elämässäni, oli tarjous talostamme, joka oli myynnissä. Kaksi vuotta Enkelit olivat näyttäneet minulle kuvaa "myyty"-merkistä, mutta näimme sen ilmentyvän vasta seuraavana päivänä sen jälkeen, kun oma kuplani oli poissa. Eräs pariskunta tarjosi meille paljon vähemmän, kuin pyysimme, ja lisäksi he halusivat meidän maksavan suurimman osan myyntikustannuksista. Kahden vuoden jälkeen haluaa vain tarttua tarjoukseen! Mutta Enkelit kehottivat olemaan hyväksymättä tarjousta. Itse asiassa he kehottivat olemaan tekemättä myöskään vastatarjousta.
 
Kiinteistövälittäjäni piti meitä hulluina, mutta hän vain välitti viestin heidän tarjouksensa hylkäämisestä. Kahden vuorokauden kuluessa he palasivat uuden tarjouksen kanssa, mikä ylitti pyyntihintamme, ja lisäksi he maksaisivat myyntikustannukset. Vau! Se oli uskomatonta. Niinpä kiinteistövälittäjämme joka oli erittäin hyvä keksimään aina jonkin negatiivisen toteamuksen, sanoi sitten, ettemme saisi koskaan taloa arvioitua. Sanoin hänelle, että kun meillä on tarjous, arviointi ei ole ongelma. Tiesin, että Enkelit hoitaisivat sen. Ja he hoitivat. Arvio tuli juuri siihen, missä sen tarvitsi olla, ja sovimme kaupat neljän viikon päästä toukokuun lopussa! Ja sitten alkoi hullunmylly.
 
Kaikki mikä voi mennä pieleen ostajan puolelta, meni. Toukokuun ja syyskuun välissä meillä oli uusi allekirjoituspäivä talon myynnistä joka 10.-14. päivä. Se oli hullua! Kiinteistövälittäjämme sanoi yhdessä kohtaa luulleensa, että tässä myynnissä oli jokin kirous, koska hän ei ollut koskaan kuullut niin monia hulluja asioita sattuneen estämään kauppaa tapahtumasta. Esitin jatkuvasti kysymyksiä Enkeleille tästä tilanteesta, kun uusi este ilmeni. Ei tullut paljon informaatiota, koska tiesin jo vastauksen.
 
Olin kertonut radio-ohjelmissa, että useimmat valotyöntekijät jotka kulkevat viidennen ulottuvuuden energiassa, eivät käy läpi oppitunteja tänä aikana. Itse asiassa emme käy sieluoppitunteja läpi, ennen kuin olemme ylösnousseet. Meillä on riittävästi tehtävää valoenergian tuomisessa ylösnousemuksen ja uuden maailmamme luomiseen. Kuitenkin ihmisillä ympärillämme on jatkuvasti sieluoppitunteja. Ja koska olemme edelleen heidän elämässään, voimme joutua mukaan. Tämä ei tarkoita, että meidän täytyy hyväksyä nuo oppitunnit omiksemme. Voimme pysyä ulkona tunteistamme ja sallia heidän käsitellä oppituntejaan ja olla samalla myötätuntoinen heitä kohtaan.
 
Tässä talotapauksessa ostajat kävivät läpi oppitunteja ja se vaikutti talon lopulliseen myyntipäivään. Olisin voinut tarkastella sitä niin, että opettelin jotain talous- tai kärsivällisyys- tai ansaitsemisoppituntia jne. ja sitten siitä olisi tullut oppitunti minulle, mikä olisi viivyttänyt lisää myyntiä, kunnes olisin saanut oppitunnin valmiiksi. Korkeampi polku oli tehdä se, mitä osaan tehdä pysyäkseni korkeimmassa energiassa, ja jatkaa affirmaatioitani. Silloin kun rukoilemme, emme voi rukoilla jotakuta muuta tekemään jotain (kuten ostamaan jo talon!) ja pysyä viidennen ulottuvuuden energiassa, joten rukoukseni olivat yksinkertaisesti, että "talo myytäisiin tänään". Sanoin näin joka kerta kiinteistövälittäjän ottaessa yhteyttä kertoakseen taas yhdestä viivytyksestä. Sanoin myös tämän pitäämään tunteeni vakaina: "En anna kuulemieni tai näkemieni asioiden liikuttaa itseäni." Se oli äärimmäisen turhauttavaa, mutta tiesin, että minun täytyi pitää energiani positiivisena ja korkealla, jotta sillä hetkellä kun nuo ihmiset saisivat oppimisensa loppuun tämän kokemuksen kautta, talo myytäisiin. Ja se myytiin lopulta syyskuussa.
 
Olen puhunut monien ihmisten kanssa hulluksi tekevistä tilanteista, joita he ovat kohdanneet kesäkuukausina sen jälkeen, kun tulivat ulos kuplastaan. Yleisesti esiin tuleva sana on "hullu". Jos sinäkin olet kokenut tätä hulluutta ja tunnet, että haluat saada kuplasi takaisin, minulla on muutamia ehdotuksia, jotka ovat tulleet esiin sielusessiotulkinnoissani ihmisten kanssa siitä, miten käsitellä parhaiten näitä aikoja.
 
- Muista, että olet toisten ihmisten oppitunneissa, mutta nämä eivät ole oppitunteja sinulle. Sinun ei tarvitse hyväksyä niitä. Tiedät, hyväksytkö oppitunnin, jos olet järkyttynyt siitä ja ajattelet tai huolehdit siitä jälkeenpäin.
 
- Rukoukset ja affirmaatiot ovat kuin avaimia ilmentämisoveesi. Lukot vaihdettiin jokin aikaa sitten ja nyt opettelemme avaamaan ovia uusilla avaimilla. "Avain" ovat tunteesi. Jos jokin tilanne herättää tunteita, kätesi tärisee liikaa avaimen laittamiseksi lukkoon. Ole mahdollisimman tunteeton ympärilläsi olevasta kaaoksesta.
 
- Sano jatkuvasti itsellesi sellaisia asioita kuin: "Sillä ei ole merkitystä." "Tämä ei ole minun juttuni." "Tämä on harhaa. Kaikki on hyvin."
 
- Suojan muodostaminen tai keskittyminen valoon jonkun tai jonkin sellaisen torjumiseksi, minkä tunnet hyökkäykseksi, tuo valtavan energian takaisintyönnön. Silloin asiat pahenevat. Parasta on rentoutua mahdollisimman hyvin, tunnistaa, miten voimakas olet, hengittää syvään ja ajatella olevansa näkymätön sille, mikä yrittää "painella nappuloitasi".
 
Tämä ei merkitse, että lakkaat tuomasta valoa sisään. Se on itsestäänselvyys. Jatka aina valon säteilemistä.  Valo mikä virtaa lävitsesi turvallisesti, tulee taivaasta alas kehosi läpi ja sitten maasta ylös kehosi läpi. (Huom.: Älä ajattele sen menevän Äiti Maan läpi tai kutsut täysin muita ongelmia.) Keskittyminen valon kulkemiseen ulos edestä, takaa ja sivuilta tekee sinusta kohteen tässä pimeyden ajassa maan päällä. Valon virrattaminen ylös ja alas kaikissa tilanteissa on valotyöntekijän korkein polku.
 
- Kysy itseltäsi: "Mitä jos tämä oli unta?" Silloin tietäisit, että heräät lopulta etkä ottaisi sitä liian vakavasti. Voit pyytää saada nähdä ne harhakuvat, joita oli tässä tilanteessa, ja nähdä mitä oikeasti tapahtuu kulissien takana. Ja muista, että voit aina kutsua Isä Jumalaasi ja hän herättää sinut.
 
Enkelit selittävät, että tämä oli syy, miksi saimme kuplat. Kyse ei ole siitä, ettei tätä energiaa olisi ollut maan päällä pari vuotta sitten - se riehui jo silloin. Mutta nyt meidän on turvallista olla ulkona. Meillä on kaikki tarvitsemamme sisällä. Meidän täytyy vain muistaa se. Ja muista, ettet käy tätä yksin läpi. Käymme tätä läpi kaikki yhdessä ja näemme kaiken sen ilmentyvän, mitä toivomme ja uneksimme.
 
Minä rakastan.
 
Christina
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >