HomeViestejäChristina Lunden12.1.2012 - Valotyöntekijä-äkkiryhmä

12.1.2012 - Valotyöntekijä-äkkiryhmä

VALOTYÖNTEKIJÄ-ÄKKIRYHMÄ
 
Kirjoittanut Christina Lunden (www.christinalunden.com)
Uutiskirjeestä 12.1.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Olen nähnyt videoita äkkiryhmistä (flash mob), mutten ole koskaan yhdistänyt niitä valotyöntekijöihin, kunnes viime kuussa Enkelit halusivat kertoa kannustavan asian. Olette ehkä nähneet videoita äkkiryhmistä, jotka laulavat ja tanssivat. Näkemäni video oli Minnesotan yliopistosta, Carlsonin johtamistaidon koulusta. Tässä on video www.youtube.com/watch?v=uH8FvERQHtM&feature=youtu.be. Ryhmänä oli 300 Minnesotan yliopiston musiikin opiskelijaa. Kun katselin, Enkelit kehottivat minua kiinnittämään tarkkaa huomiota jokaiseen yksityiskohtaan.
 
Tässä on lyhyt kuvaus videosta. Ensin on yksi vaatimaton kaveri rakennuksen yhteistiloissa. Hän näytti tavalliselta opiskelijalta, kunnes hän alkoi soittaa saksofonia. Eräs nainen tulee hänen luokseen ja laittaa rahaa saksofonilaatikkoon, ikään kuin antaen lahjoituksen. Mutta sitten hän alkaa laulaa joululaulua, jota mies soittaa, "Deck the Halls". Muutaman sekunnin päästä pari muuta ihmistä tulee mukaan ja alkaa laulaa. Useammat ihmiset kiinnittävät nyt huomiota. Kaveri joka puhuu kävellessään kännykkään, liittyy mukaan, ja sitten lisää ihmisiä yhtyy lauluun. Tässä kohtaa ihmisiä tulee ulos luokista ja katsoo, mitä tapahtuu. Katselevat ihmiset nauhoittavat tätä hetkeä kännykkäänsä, koska he tietävät, että jotain erityistä on tapahtumassa ja haluavat muistaa sen. Kaikki heidän ympärillään ovat nyt uteliaita ja kiinnostuneita ja nauttivat kevyestä, virtaavasta musiikista. Laulamaan yhdistyneiden ihmisten energia on tarttuvaa ja kaikkialla hymyillään.
 
Nyt vartija sanoo jotain radiopuhelimeensa ja tulee ikään kuin tekemään jotain tälle äkkiryhmälle ja pysähtyy naisen viereen, joka ottaa kuvia laulajista. Sitten aivan yhtäkkiä laulun tahti muuttuu nopeammaksi versioksi. Lisää ihmisiä tulee mukaan ja nyt he tanssivat. Kaikki näyttävät tietävän tarkkaan, mitä tehdä ja milloin, vaikka näyttääkin siltä, että kyse on vain ihmisistä, jotka sattuvat tulemaan yhteen hetkeksi. He laulavat, tanssivat ja synnyttävät kaunista energiaa ikään kuin yhtenä. Laulu loppuu. On täydellinen hiljaisuus hetken. Sitten kaikki jatkavat elämäänsä.
 
Valotyöntekijät ja erityisemmin ne 144000 jotka tuovat valoa kehoonsa, mieleensä ja sieluunsa, ovat kuin tämä äkkiryhmä. Emme ehkä näytä tekevän paljon nyt. Olemme ihmisiä, jotka elävät ja tekevät työtä toisten joukossa, jotka eivät ehkä tiedä, mitä "työmme" Hengen puolesta on. Tuomme tätä valoa näennäisen yksin, juurikaan toisten huomaamatta.
 
Sitten yhtenä päivänä se tapahtuu.
 
Meillä virtaa riittävästi energiaa lävitsemme, että yksi meistä astuu esiin ja valo säteilee kirkkaasti. Sitten toinen astuu esiin ja sitten toinen. Muutamassa sekunnissa me kaikki, jotka olemme työstäneet tämän kauniin valon kanavointia, seisomme yhdessä ympäri maapalloa eivätkä valomme ole enää yksittäisiä. Tiedämme automaattisesti valon kanavoimisen liikekoreografian, koska sitä olemme tehneet vuosia valmistautuaksemme tähän hetkeen. Sielumme tietävät tarkkaan, mitä tehdä. Hetkessä liitymme sitten yhdeksi. Valo mikä oli tarkoitettu henkisen ihmisen siirtymiseksi uuteen elämään, on luotu. Uusi maailmamme ilmentyy. Aivan kuten äkkiryhmävideossa, on muutaman hetken hiljaisuus ja lopulta menemme uuteen elämäämme, ikään kuin emme olisi koskaan tienneet mistään muusta.
 
Ole vakuuttunut, ystäväni, että sinulla on vaikutusta. Elämälläsi on merkitystä. Kun tämä hetki tapahtuu, ihmettelet, miksi koskaan epäilit itseäsi ja polkuasi. Juuri nyt on tuo hiljainen aika, mutta älä yhdistä sitä siihen, mitä tapahtuu sielussamme. Sielumme keskittyy hyvin kiireisesti valon kanavoimiseen elämäämme - tunteellisesti, fyysisesti ja henkisesti. Nauti siis levosta tällä hetkellä. Nauti hiljaisuudesta. Ja jatka valona olemista elämäsi kaikissa puolissa.
 
Minulle on kunnia luoda tätä ylösnousemusta kanssasi.
 
Christina
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja http://luxonia.com/viestit. Näillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >