HomeViestejäChristina LundenMarraskuu 2010 - Toivoa odottaessa

Marraskuu 2010 - Toivoa odottaessa

TOIVOA ODOTTAESSA

Kirjoittanut Christina Lunden ( www.christinalunden.com)
Marraskuu 2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Tämä on lempiaikaani vuodesta olla tekemisissä toisten kanssa. Minusta ihmiset ovat toiveikkaampia kuin muulloin vuoden aikana. Luulen sen johtuvan siitä, että uusi vuosi on tulossa ja on helpompaa ajatella, että muutos on sen vuoksi helpompaa. Mutta tämä vuosi on erilainen. Meillä on ollut niin monia henkilökohtaisia, työ- ja maailman takaiskuja, että ihmiset ovat menettämässä toivonsa - he eivät ole toiveikkaita. Olen laajentanut tänä vuonna työni sisältämään radio-ohjelman intenetissä nimeltään "Enkeliopastusta". Muutamalla viime kerralla olen kuullut paljon "olen odottanut …" tai "enkelini kertoivat tämän, muttei sitä ole ilmestynyt elämääni" ja vastaavaa. Niinpä ohjelmien aikana saan vastata samoihin kysymyksiin kuin ennen - "mitä voin tehdä odottaessani" -kysymyksen sijasta.

Viimeistä puoltatoista vuotta ei voi verrata mihinkään muuhun, mitä olemme kokeneet täällä maan päällä. Massiivisia maanmuutoksia tapahtuu, kun ylösnousemme henkisesti korkeammalle tasolle. Havaintoni mukaan jotkut meistä kulkevat lähes ajattomassa tilassa. Tiettyinä hetkinä asiat virtaavat kauniisti odotetussa järjestyksessä ja sitten yhtäkkiä olemme ulkona tuosta tilasta eivätkä asiat vastaa mitenkään odotuksiamme. Olen kokenut tätä sielusessioiden kautta maailmanlaajuisesti, joten haluaisin kertoa, että jos tätä tapahtuu teille, älkää automaattisesti ajatelko, että teitte jotain väärin. Ehdottaisin tietysti esittämään välittömästi enkeleillenne tuon kysymyksen ja sitten saadessanne vastauksen, että te ette tehneet mitään väärin, päästämään siitä irti.

Henki on kertonut kauttani erityisesti reilut kaksi vuotta ajoista, joita elämme nyt, ja siitä, miten tärkeää olisi näinä aikoina saada vahva kommunikointiyhteys enkeleihin/Henkeen, koska asiat eivät ole samanlaisia. Se on suuri oivalluksen ja lohdun lähde niinä aikoina, kun odotus on oletettua pidempää. Esimerkiksi, olen erityisesti kysynyt, onko osa siitä ennusteesta väärin, jonka he jakoivat kauttani syyskuussa alkavista tapahtumista. Yksi heidän vastauksensa kysymykseen oli: "Ei, oli joitain sieluja, jotka eivät seuranneet opastustaan eivätkä olleet tarvittavassa paikassa (maan/maailman toisessa osassa) ja siksi heille annettiin aikaa harkita uudelleen." He sanoivat, että nämä asiat tapahtuisivat, mutta aikataulu on vain muuttunut.

Mitä teette odottaessanne jonkin luvatun ilmestymistä elämäänne? Eläkää. Eläkää elämäänne. Puhukaa, mitä haluatte, ja jatkakaa puhumista, kun tarvitsette ja haluatte uusia asioita. Monilta ihmisiltä on otettu kirjaimellisesti koko aineellinen elämä pois. Puhukaa kaikesta, mitä tarvitsette ja haluatte, ikään kuin teillä olisi se jo. Sen puhuminen ääneen, minkä todellisuuden näette fyysisillä silmillänne, vain lisää tuota todellisuutta. Puhukaa siis siitä, mitä haluatte, sen sijaan mitä jo on. Uskokaa siihen, mitä puhutte, jotta teillä on voimakasta energiaa sen takana. (Esimerkiksi, jos ette ole onnistuneet ilmentämään uutta autoa itsellenne, niin lottovoiton rukoileminen ei luultavasti tapahdu. Aloittakaa pienemmästä. Sitten kuin lisäätte uskoanne, onnistutte paremmin.)

Mitä teette, jos lupauksenne liittyy toiseen ihmiseen? Jos kyse on suhteesta, tämä voi olla vaikeampaa. Tämän ajan ylösnousemuksesta johtuen sielu ajaa yli yksilön tietoisista vapaan tahdon valinnoista. Eli sielumme katsoo sielun elämänkokemuksen suurempaa kuvaa ja sitä, mitä se tarvitsee tämän toteuttamiseksi. Emme ole koskaan ennen käyneet läpi mitään tällaista. Ennen kaikki sisältyi kuhunkin elämään ja se teki helpommaksi ennustaa, mitä sielu tekisi ja milloin. Nyt näyttää tapahtuvan mitä tahansa ja suuri osa siitä tulee tyhjästä.

Ehdottaisin, että jos odotatte jonkun toisen tulemista, puhukaa enkeleille ja kysykää, onko suhteen mahdollisuus vielä olemassa. Pyytäkää heitä antamaan teille selkeää opastusta - onko jotain, mitä teidän täytyy tehdä tämän suhteen tapahtumiseksi tai saamiseksi takaisin yhteen. Kuunnelkaa rehellisesti vastausta. Olen havainnut, että tavallisesti valotyöntekijä on se, joka yllättyy suhteessa, eikä ole mitään, mitä hän voi tehdä ollakseen avoimempi ja rakastavampi. Hän voi vain odottaa, mitä toinen sielu päättää. Ja tämä voi olla hyvin vaikeaa ja tavallisesti järkytys kohdatusta yllätyksestä ja väsymys pitkästä odotuksesta suhteen saamiseksi tyydyttävälle tasolle saa valotyöntekijät alentamaan energiaansa ja hidastamaan ylösnousemusprosessiaan.

Tiedän, että asiat ovat erilaisia. Olen kuullut ja nähnyt monia kummallisia ja erilaisia asioita tapahtuvan ihmisillä viimeisten kahden vuoden aikana. Tietäkää, että te ette ole yksin, ja muistakaa, että emme ole maan päällä oikeastaan elämässä ihmiselämää. Olemme täällä muistamassa, keitä olemme henkiolentoina. Joka elämämme oli tätä tarkoitusta varten. Tässä elämässä olemme aktiivisempia henkikehossamme kuin koskaan ennen ja pelkästään se voi olla hämmentävää.

Ottakaa vain päivä kerrallaan, hengittäkää, rukoilkaa, sanokaa affirmaatioita, visualisoikaa, puhukaa Hengen kanssa - mitä tahansa pysyäksenne korkeimmassa ja rauhallisimmassa energiassa. Suuttuminen, turhautuminen jne. ei saa asioita tapahtumaan nopeammin, jos viivytys on hengessä tai toisessa sielussa. Se saa meidät vain kulkemaan vaikeampaa polkua. Pyytäkää lohdutusta - enkelit pitävät teitä sylissä. Pyytäkää saada nukkua Jumalan kämmenellä. Pyytäkää levänneisyyttä, kun heräätte, jotta teillä on kaikki tarvitsemanne energia uutta ja upeaa päivää varten. Sitten aloittakaa päivänne sanoen: "Tänään on se päivä!" Ja olkaa toivossa ja rauhassa, että kaikki mistä uneksitte, tulee - vaikka se olisikin huomenna.

Kulkien rinnallanne valossa,

Christina

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >