HomeViestejäChristina LundenLokakuu 2010 - Hullun ihana elämä

Lokakuu 2010 - Hullun ihana elämä

HULLUN IHANA ELÄMÄ

Kirjoittanut Christina Lunden ( www.christinalunden.com)
Lokakuu 2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Tämä on ollut hullu vuosi! Voitteko uskoa, että olemme eläneet jo 3/4 siitä? Kun menin kauppaan eilen, joulutavaroita oli jo esillä! Mitä? Voisimmeko olla ryntäämättä seuraavien kolmen kuukauden läpi yhtään nopeammin, kuin on pakko?!

Joka päivä opimme enemmän ja enemmän siitä, mihin olemme menossa kollektiivisesti ja mitä jätämme taakse. Asiakkaiden kanssa puhuessa vaikeinta ei tunnu olevan se, mihin olemme menossa ja mitä kaikki muutokset merkitsevät, vaan se minkä sivuutamme ja jätämme taakse. Normaali ei ole enää normaalia. Oletko huomannut sen elämässäsi? Jokainen päätös näyttää tuovan uusia ovia, joita emme aiemmin edes nähneet. Esimerkiksi olen nähnyt ihmisten menettävän kotinsa - ei siksi, että he opettelevat taloudellisia oppitunteja, vaan siksi etteivät he olisi koskaan muuten muuttaneet. Sielumme varmistaa, että olemme paikoillamme vastaanottamassa, mitä nämä uudet muutokset tuovat. Tietysti olisi helpompaa, jos olisimme harmoniassa sielumme polun kanssa ja tietäisimme, mitä nämä muutokset ovat, jotta voisimme tehdä ne tietoisesti, ennen kuin asiat on otettava pois meiltä.

Ehdottaisin, että jos näet vain hulluutta elämässäsi etkä ihanuutta, niin yhdisty sieluusi ja kysy, mitä on tekeillä. Esitä kaikkia kysymyksiä, mitä voit ajatella, ja kun mieleesi tulee lisää, kysy lisää. Ainoa kysymys mihin on näyttänyt olevan vaikeaa saada vastausta viime kuukausien aikana, on asioiden ajoitus - mutta ehdottaisin silti kysymään. Älä koskaan ajattele vaivaavasi Henkeä. Oma elämäni on ehdottomasti todiste siitä, ettei voi esittää liian monia kysymyksiä. Olen kysynyt, kuka, mitä, milloin, missä, miksi, miksi ja miksi - ja kaikkea! Kun minulle annettiin vastaus johonkin kysymykseen, esitin uuden kysymyksen vastauksen perustella jne. Vitsailen nyt, että juuri siksi minut otettiin työskentelemään hengen hyväksi - henki kulutti niin paljon aikaa kysymyksiini vastaten, että nyt voin jakaa tuon tiedon toisten kanssa!

Hullu voi olla toisinaan hyvää, jos tietää sillä olevan loppu ja tuntee lopputuloksen. Kollektiivinen vastaus tähän on: uusi maailma korkeammassa ulottuvuudessa. Vastaus siihen, milloin meillä on tämä maailma, riippuu meistä: vuosina 2013 - 2063. Aikaa ei ole vielä määrätty - silloin kun päätämme sen olevan valmis. Miltä se näyttää? En ole varma. Mitä luot? Näin muutos kirjaimellisesti tapahtuu. Mitä ovat ajatuksesi siitä, mitä ansaitset saada? Mitä haluat? Ensimmäistä kertaa Henki ei tee tätä. Olemme vastuussa tästä luomisesta. Ja siksi tunnemme jokaisen töyssyn Äiti Maan synnyttäessä uutta maailmaa kaikkien niiden ärsyttävyyksien ja häiriöiden rinnalla, joita ego yrittää esittää lopunaikana.

Olemme pärjänneet hyvin viimeiset kolme kuukautta pidättäytyen siitä egoistisesta energiasta, jota kerrottiin etukäteen tulevan meille täydellä höyryllä. Tässä kohtaa emme ole muuttaneet näkymiä, vain niiden ajoitusta. Ole siis tarkkana, täysin läsnä äläkä anna minkään hetkauttaa itseäsi. Henkisesti olemme vahvoja valossa ja valo päihittää aina pimeyden!

Voin nähdä hullua, mutta nyt myös ihanaa. Taivas on kauniimman sininen, pilvet vähemmän uhkaavia ja ihmiset hymyilevät enemmän, kun kuljen heidän ohitseen. Varmistan joka päivä, etten ole henkisesti käytettävissä egoistisiin tilanteisiin ja kun joku yrittää esitellä minulle sellaisen, sanon vain "Ei kiitos". Ja siirryn eteenpäin. Kun edistymme henkisesti, emme käy läpi oppitunteja samalla tavalla, mutta voimme edelleen olla mukana toisten ihmisten oppitunneissa. Se mitä hyväksymme omaan energiaamme, on oma valintamme. Kun opin tämän, olin innoissani ja vain lakkasin hyväksymästä sitä!

Jos näet vain hullua, pyydä näkeväsi ihanaa. Sitten etsi sitä. Pyysin nähdä iloa elämässäni, vaikka vain pienissä paikoissa. Olemme väsyneitä. Olemme olleet pitkällä matkalla. Ja tiedän, että jotkut teistä eivät enää tunne voimaa tehdä tätä yhtään pidempään. Olemme hyvin lähellä! Sieluja ankkuroituu korkeampaan ulottuvuuteen joka päivä ja olisi tragedia saada vain tämä, mitä nyt näemme, päästyämme näin lähelle. Pyydä, mitä tarvitset. Tarvitsetko tauon kaikesta tästä hulluudesta? Pyydä vapautusta kaikesta viikonlopuksi. Tarvitsetko jotain muuta? Pyydä. Tämä on meidän luomuksemme ja se riippuu meistä, miten teemme sen.

Minusta on upeaa nähdä, tietää ja tuntea hyvin monien ihanien sielujen puskevan tämän hulluuden läpi. Uskon, että pystymme näkemään ihanuutta - ennemmin tai myöhemmin.

Monia upeita siunauksia,

Christina

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >