HomeViestejäCatherine Viel25.5.2024 - Mehiläisten suutelema

25.5.2024 - Mehiläisten suutelema

MEHILÄISTEN SUUTELEMA

Kirjoittanut Catherine Viel (goldenageofgaia.com)
25.5.2024
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

En ole pystynyt miettimään mehiläisinvaasiota ja sitä seurannutta pelastusta muuten kuin ahdistuneena, sen jälkeen kun nuo pikkuelukat tekivät yhdyskunnan ulkoseinän väliin huhtikuun puolivälissä. Päivien ajan ennen niiden poistamista saatoin kuulla pahaenteistä surinaa takasta, ja pakkomielteisesti tarkistin, kuljeskeliko matolla lisää harhailijoita. Mehiläiset ovat olleet jo kauan poissa, mutta suuri, kiusallisesti sijaitseva reikä toisen kerroksen tasolla on vielä jäljellä, eivätkä urakoitsijat ole innokkaita korjaamaan sitä.

Eilen minulla oli hengähdystauko ahdistuksesta, lyhyt hetki hämmästellä sitä, että mehiläiset valitsivat talomme tunkeutumiskohteekseen – me onnenpekat. Ne ovat varmasti jättäneet jonkinlaisen siunauksen vanaveteensä.

*****

En ole koskaan ollut niitä ihmisiä, jotka höpsähtävät mehiläisiin. Olen hämärästi tietoinen, ettei periaatteessa mitään olisi ilman niitä. Mehiläisyhdyskuntien romahtaminen on huolestuttavaa maailmanlaajuisesti. Ilman mehiläisiä kasvit eivät lisääntyisi. Ilman kasveja me muut lähtisimme täältä vähitellen, ainakin melko tietämättömässä ymmärryksessäni. Elintärkeitä, mehiläiset ovat.

Mutta se ei merkitse, että haluan niiden perustavan verstaan taloomme. Mikä sai tutkimusmatkaajamehiläisen ajattelemaan, että hormin viereinen tila olisi ihanteellinen paikka sen yhdyskunnalle? Kenties se tunsi – siinä universaalin mielen osassa, jossa se voi päästä käsiksi minun ajatuksiini, että tämä – kolmas invaasio joka meillä on ollut – ei päättyisi niin, kuin muut, jolloin kutsuin tuholaistorjujan. Viime kerran jälkeen eräs ystävä kertoi minulle paikallisesta mehiläisten pelastus- ja poistopalvelusta. Jos koskaan enää tulisi uutta invaasioita, soittaisin heille ja tekisin sen inhimillisesti. 

*****

Nick Wigle Super Bee Rescuesta tuli paikalle alkuillasta samana päivänä, kun löysin parven, ja harppoi taloon puunsavun tuoksahtaessa hänestä, keijukaismaista kirkkautta sinisissä silmissään. Hän oli jo tarkistanut ulkoa (”Jep, ne ovat asettuneet, meidän täytyy tehdä reikä yhdyskunnan  poistamiseksi.") Hän määritti niiden tarkan sijainnin erikoisinfrapuna-anturia käyttämällä. Tuo sykkivä punainen hehku hänen puhelimessaan toi mieleeni Danten helvetin, joka palaa kuumasti ja kirkkaasti himosta.

Hän vakuutti meille, ettei nyt ole kiirettä, kun yhdyskunta oli asettunut, ja sanoi, että hän palaisi erikoisvaatteidensa ja varusteidensa kanssa, jotta mehiläiset saadaan turvallisesti poistettua. Kun hän lähti, annoin hänelle shekin, ja hän antoi minulle purkin hunajaa. Sanoimme kumpikin ”kiitos”.

*****

En ole varma, mikä viesti tässä tilanteessa on. Mehiläisillä on ihania metafyysisiä merkityksiä, mutta on vaikea tuntea olevansa siunattu, kun niiden vierailu on sekä kallis että ahdistusta aiheuttava.

Kurkotan kohti ihmetystä ja kiitollisuutta. Ihmetystä, että mehiläisiä on niin runsaasti, että ne valitsevat ei-luonnollisia paikkoja yhdyskunnilleen. Kiitollisuutta, että sydämeni hylkäsi lompakkoni ja kieltäytyi tappamasta näitä kauniita olentoja.

”Mehiläiset ovat uskomattoman älykkäitä ja uskomattoman suloisia”, Nick sanoi. ”Ihmiset oivaltavat, etteivät mehiläiset ole tappamassa – ne ovat enemmänkin kuin lehmiä, joilla on siivet.”*)

En usko, että koskaan näen mehiläisiä pieninä lehminä, joilla on siivet. Mutta kenties voin nähdä ne – ei vihollistunkeutujina, vaan luontokappaleina joita asuu hyvää tekevästi tällä planeetalla, joka on matkalla 5D:hen ja aikaan, jolloin mehiläisillä ei ole koskaan tarvetta tehdä yhdyskuntaa muualle, kuin luonnollisimpiin ja suotuisimpiin asuinympäristöihinsä, metsiin ja vapaaseen luontoon.

*) ”Santa Barbara’s Bee Whisperer”, Santa Barbara Independent, 27.7.2017

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >